Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lost

το σκεφτηκα αλλα ειναι 6 φουλ σεζον. ξερω οτι και το τελος θα με ξενερωσει...

το breaking bad δεν εχω δει. το μονο που ξερω οτι ειναι κυλαει πολυ αργα (μαλλον ηρθε η ωρα του να το δω ομως)

modern family ψηνομουν να δω αλλα δεν

το ιδιο για το how i met your mother

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ξερετε να μου προτεινετε καμια ταινια με hooligans?

Εχω δει τα φοβερα Green Street Hooligans 1 και 2 και εχω δει επεισης και το αρκετα καλο Football Factory.

Επεισης μιας και λογικα δεν υπαρχουν πολλες ταινιες με hooligans που να ειναι καλες οπως ηταν δηλαδη τα green street hooligans προτεινετε μου και καμια ταινια με ξυλο, οπως το Undisputed 3 που και αυτο ηταν καλο (ελεγα να δω το 2 αλλα ειπα μηπως εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινετε).

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για Hooligans σου προτείνω αυτά.

I.D.

Rise of the Footsoldier

Για ξύλο σου προτείνω αυτό.

Warrior

Σευχαριστω πολυ φιλε μου, τελικα ειδα το I.D. μιας και ηθελα hooligans "ποδοσφαιρου" και αποτι ειδα στο trailer του Rise of the footsoldier δεν πρεπει ναχε σχεση με ποδοσφαιρο.

Να πω την αληθεια δεν με πολυ εντυπωσιασε το I.D. περιμενα να δω περισσοτερο μακελιο οπως πχ στα green street hooligans.

Το Warrior το ειχα δει περισυ, αν θυμαμαι καλα ηταν 2 ωρες και 30 λεπτα περιπου η ταινια και στις πρωτες 2 ωρες μονο ο υπνος δεν με ειχε παρει.

Υπαρχει κατι αλλο παρομοιο με Green Street Hooligans?Ετσι με πολυ μακελιο δηλαδη.

Δημοσ.

γεια σας. ειδα το λαθος στροφη και τρελαθηκα.μαρεσε πολυ.υπαρχει κανενα αλλο τετοιου ειδους?

Δημοσ.

Την ταινία Wrong Turn λες; Υπάρχουν τα τέσσερα προηγούμενα προφανώς, το The hills have eyes (που είναι αρκετά παρόμοιο νομίζω), και άλλα που δεν θυμάμαι :P Αλλά η κατηγορία για ταινίες είναι δυο θέσεις πιο πάνω, όχι στο Μπλα Μπλα.

Δημοσ.

Higashino Keigo Mysteries

δεν ειναι κακο αλλα ειναι του στυλ "βρησκεις ενα πτωμα, σε ενα κλειδωμενο δωματιο, χωρις παραθυρα" etc

επισης  

αξιζει να το εχεις στον δισκο σου 

για να "μελετας" την διαφορα του φωτος (ambient light)  σε εκεινη την χωρα

το σκεφτηκα αλλα ειναι 6 φουλ σεζον. ξερω οτι και το τελος θα με ξενερωσει...

το breaking bad δεν εχω δει. το μονο που ξερω οτι ειναι κυλαει πολυ αργα (μαλλον ηρθε η ωρα του να το δω ομως)

modern family ψηνομουν να δω αλλα δεν

το ιδιο για το how i met your mother

το τελος του fringe δεν σε ξενερωσε...?

Δημοσ.

Higashino Keigo Mysteries

δεν ειναι κακο αλλα ειναι του στυλ "βρησκεις ενα πτωμα, σε ενα κλειδωμενο δωματιο, χωρις παραθυρα" etc

επισης  

αξιζει να το εχεις στον δισκο σου 

για να "μελετας" την διαφορα του φωτος (ambient light)  σε εκεινη την χωρα

το τελος του fringe δεν σε ξενερωσε...?

φυσικα. δεν θελω να το παθω 2 φορες συνεχομενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...