speedy23 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Για των Σωκρατη ειναι το ιδιο Βασικά, το Ringu είναι ιαπωνική ταινία και όχι κινέζικη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 σαν να λέμε ο Παρθενώνας τούρκικος δεν είναι? έλα μωρέ τώρα τι Έλληνες τι Τούρκοι... (βλέπε τι Κινέζοι τι Ιάπωνες ) 1
Millennium Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Βασικά, το Ringu είναι ιαπωνική ταινία και όχι κινέζικη. Το In the Mouth of Darkness πάντως είναι ωραία ταινία. Για μένα αξίζει. Επίσης ωραία ταινία είναι το The Night Flier του 1997, βασισμένη σε short story του Stephen King. Πιό πολύ μου άρεσε η ταινία απ' το βιβλίο. Απ' τις πολύ καλές μεταφορές. Πως φαινεται πως ειναι του King Και το Dagon ειναι καλο. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ολοι οι σχιστοματιδες το ιδιο μου κανουν.
linkin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ολοι οι σχιστοματιδες το ιδιο μου κανουν. Εχουν τρελες διαφορες,στις 100 γιαπωνεζες το ποσοστο "νέτων" ειναι αφανταστα μεγαλυτερο απο το αντιστοιχο ποσοστο στις κινεζες. Αυτο απο μονο του κανει τεραστια διαφορα.
vk13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά το scream 4 θέλω να δω αλλά διαβάζω τα χειρότερα.. Τόσο μάπα είναι; Την αγωνία που είχαν τα πρώτα δεν την έχει; Σχετίζεται το στόρυ με τα υπόλοιπα;
Tablet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αγαπημένες σειρές μου είναι το game of thrones και το the walking dead!!! Υπάρχει κάτι να μου προτείνεται σε αυτή τη φιλοσοφία, είτε στη μια περίπτωση είτε στην άλλη;;;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά το scream 4 θέλω να δω αλλά διαβάζω τα χειρότερα.. Τόσο μάπα είναι; Την αγωνία που είχαν τα πρώτα δεν την έχει; Σχετίζεται το στόρυ με τα υπόλοιπα; Αν θες να δεις μαυρη κωμωδια ειναι οκ. 1
DimAslan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Το όνομα της ταινίας είναι In the mouth of madness (Sam Neil). http://www.imdb.com/title/tt0113409/
D_N_A Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Les Revenants Γαλλική σειρά (έχουν βγει υπότιτλοι για το πρώτο επεισόδιο σε ένα απο τα γνωστά site) 8 επεισοδίων. Είναι βασισμένο σε ταινία του 2004 "Les Revenants" Το πρώτο επεισόδιο είναι πολυ καλό με πολύ καλή ατμόσφαιρα, πολυ καλές ηθοποιίες και πολυ ενδιαφέρον θέμα. Το επίσημο site του canal+ (http://lesrevenants.canalplus.fr/#!/) Θα ακολουθήσει και δευτερη σεζόν άγνωστο πότε ξεκινάει ακόμα. Το ξανα αναφέρω γιατι εχουν βγεί υπότιτλοι μέχρι και το 6ο επεισόδιο, η σειρά τα σπάσει κανονικά. Θα παιχτεί στην Αμερική με αγγλικό voice over γιατι τα Αμερικανά βαριούντε να διαβάζουν υπότιτλους...
kostas_dr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Αγαπημένες σειρές μου είναι το game of thrones και το the walking dead!!! Υπάρχει κάτι να μου προτείνεται σε αυτή τη φιλοσοφία, είτε στη μια περίπτωση είτε στην άλλη;;; Δες το The Borgias, είναι πολύ καλή ιστορική σειρά.
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ringu το εχω δει ωραιο το κινεζικο in the mouth δεν το εχω δει Dracula οχι επισης Και τα αλλα 2 τα εχω δει 3 φορες.Οποτε κοιταω το in the mouth.ΤΟ dracula το αφηνω μιας και ποτε δεν μου αρεσαν τετοιες ταινιες[με δρακουλες βρικολακες κτλ] Το Dracula είναι κλασικό και υπέροχο , πρέπει να το δεις. Δεν είναι τρόμου καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Είναι όμως ένα σκοτεινό τρομακτικό παραμύθι. Σε αξία (κινηματογραφική) πολύ πιο πάνω από τις άλλες ταινίες. Ας βάλω και λίγο soundtrack. Τι να λέμε τώρα. (Μπελούτσι, ξόβυζη στα νιάτα της, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΔΛΔ) http://www.youtube.com/watch?v=KB92kcrwBo4 1
ennoeitai Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Sellers αν μπορείς πρότεινέ μου καμιά ταινία. Μέχρι τώρα μου έχεις πει Horrible Bosses και Midnight in Paris.
Sellers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Θα το τολμήσω και θα σου προτείνω το καινούργιο του Ταραντίνο. Django the unchained λοιπόν. 2
gavros10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ειναι πολυ απλο. τελειωσε το fringe. με ποια σειρα να το αντικαταστησω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα