Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

σαν να λέμε ο Παρθενώνας τούρκικος δεν είναι? έλα μωρέ τώρα τι Έλληνες τι Τούρκοι... (βλέπε τι Κινέζοι τι Ιάπωνες :P )

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά, το Ringu είναι ιαπωνική ταινία και όχι κινέζικη.  :-)

Το In the Mouth of Darkness πάντως είναι ωραία ταινία. Για μένα αξίζει.

Επίσης ωραία ταινία είναι το The Night Flier του 1997, βασισμένη σε short story του Stephen King. Πιό πολύ μου άρεσε η ταινία απ' το βιβλίο. Απ' τις πολύ καλές μεταφορές.

Πως φαινεται πως ειναι του King  :)

Και το Dagon ειναι καλο.

• Like 1
Δημοσ.

ολοι οι σχιστοματιδες το ιδιο μου κανουν. :-D

Εχουν τρελες διαφορες,στις 100 γιαπωνεζες το ποσοστο "νέτων" ειναι αφανταστα μεγαλυτερο απο το αντιστοιχο ποσοστο στις κινεζες.

Αυτο απο μονο του κανει τεραστια διαφορα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το scream 4 θέλω να δω αλλά διαβάζω τα χειρότερα.. Τόσο μάπα είναι; Την αγωνία που είχαν τα πρώτα δεν την έχει; Σχετίζεται το στόρυ με τα υπόλοιπα;

Δημοσ.

Αγαπημένες σειρές μου είναι το game of thrones και το the walking dead!!!

Υπάρχει κάτι να μου προτείνεται σε αυτή τη φιλοσοφία, είτε στη μια περίπτωση είτε στην άλλη;;;

Δημοσ.

Ρε παιδιά το scream 4 θέλω να δω αλλά διαβάζω τα χειρότερα.. Τόσο μάπα είναι; Την αγωνία που είχαν τα πρώτα δεν την έχει; Σχετίζεται το στόρυ με τα υπόλοιπα;

Αν θες να δεις μαυρη κωμωδια ειναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Les Revenants

Γαλλική σειρά (έχουν βγει υπότιτλοι για το πρώτο επεισόδιο σε ένα απο τα γνωστά site) 8 επεισοδίων. Είναι βασισμένο σε ταινία του 2004 "Les Revenants"

Το πρώτο επεισόδιο είναι πολυ καλό με πολύ καλή ατμόσφαιρα, πολυ καλές ηθοποιίες και πολυ ενδιαφέρον θέμα.

Το επίσημο site του canal+ (http://lesrevenants.canalplus.fr/#!/

Θα ακολουθήσει και δευτερη σεζόν άγνωστο πότε ξεκινάει ακόμα.

Το ξανα αναφέρω γιατι εχουν βγεί υπότιτλοι μέχρι και το 6ο επεισόδιο, η σειρά τα σπάσει κανονικά. Θα παιχτεί στην Αμερική με αγγλικό voice over γιατι τα Αμερικανά βαριούντε να διαβάζουν υπότιτλους... 

Δημοσ.

Αγαπημένες σειρές μου είναι το game of thrones και το the walking dead!!!

Υπάρχει κάτι να μου προτείνεται σε αυτή τη φιλοσοφία, είτε στη μια περίπτωση είτε στην άλλη;;;

Δες το The Borgias, είναι πολύ καλή ιστορική σειρά. 

Δημοσ.

Ringu το εχω δει ωραιο το κινεζικο

in the mouth  δεν το εχω δει

Dracula οχι επισης

Και τα αλλα 2 τα εχω δει 3 φορες.Οποτε κοιταω το in the mouth.ΤΟ dracula το αφηνω μιας και ποτε δεν μου αρεσαν τετοιες ταινιες[με δρακουλες βρικολακες κτλ]

Το Dracula είναι κλασικό και υπέροχο , πρέπει να το δεις. Δεν είναι τρόμου καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Είναι όμως ένα σκοτεινό τρομακτικό παραμύθι. Σε αξία (κινηματογραφική) πολύ πιο πάνω από τις άλλες ταινίες. Ας βάλω και λίγο soundtrack. Τι να λέμε τώρα. (Μπελούτσι, ξόβυζη στα νιάτα της, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΔΛΔ) 

http://www.youtube.com/watch?v=KB92kcrwBo4

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...