sintalkas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά πείτε μου 5 καλές κωμωδίες να επιλέξω μια να δω (και να γελάσω πολύ)
Pianomusic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μπορεις να δεις και ελληνικες ταινιες... πχ. Νυχτα γαμου με Βουτσα, Καραγιαννη, Λασκαρη, Γεωργιτση....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 και μετά να αυτοκτονήσεις 5
D_N_A Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά πείτε μου 5 καλές κωμωδίες να επιλέξω μια να δω (και να γελάσω πολύ) Καμμένες, sitcom, comedy όλα σε ένα στα βάζω γιατι δεν λές ακριβώς τι ψάχνεις. Testees, community, modern family, 2 and a half men, happy endings, 2 broke girls, dont trust the bitch... δεν θα σου αρέσουν όλα σίγουρα και 100% εχω παραλήψει καμια δεκαπενταριά ακόμα, αλλα ξεκίνα με αυτα και βλέπεις
Pianomusic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 και μετά να αυτοκτονήσεις Γιατι να αυτοκτονησεις ? Εγω καθε φορα που τη βλεπω πεθαινω απ'τα γελια... 1
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Καμμένες, sitcom, comedy όλα σε ένα στα βάζω γιατι δεν λές ακριβώς τι ψάχνεις. Testees, community, modern family, 2 and a half men, happy endings, 2 broke girls, dont trust the bitch... δεν θα σου αρέσουν όλα σίγουρα και 100% εχω παραλήψει καμια δεκαπενταριά ακόμα, αλλα ξεκίνα με αυτα και βλέπεις Και γω με την σειρά μου προτείνω εκτός από modern family,community και dont trust the bitch και το anger management με τον charlie sheen,Go on με τον chadler από τα φιλαράκια και το Wilfred με τον Wood.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Γιατι να αυτοκτονησεις ? Εγω καθε φορα που τη βλεπω πεθαινω απ'τα γελια...όπως είπες, εσύ... 2
Pianomusic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 όπως είπες, εσύ... αααααα θετικο δηλαδη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 whatever floats your boat man...
Pianomusic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 whatever floats your boat man... woman...
πανηλειακός Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα θα δώ το the last legion..... μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο να δώ και το άλλο Σάββατο?
SoFRo4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Πειτε καμια ταινια ρ παιδια!! Μυστηριου-αστυνομικη κατι τετοιο χωρις πολυ ξυλο κατα προτιμηση
Pianomusic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Πειτε καμια ταινια ρ παιδια!! Μυστηριου-αστυνομικη κατι τετοιο χωρις πολυ ξυλο κατα προτιμηση Δεν ειναι αυτης της κατηγοριας αλλα μπορει να σ'αρεσει... Tokyo drift - fast and furious γενικα δηλαδη ολα αυτα ειναι ωραια αλλα αυτο ειναι το αγαπημενο μου!!
theobabis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Πειτε καμια ταινια ρ παιδια!! Μυστηριου-αστυνομικη κατι τετοιο χωρις πολυ ξυλο κατα προτιμηση η πρώτη μου σκέψη πήγε σε αυτό. http://www.imdb.com/title/tt0279901/?ref_=fn_al_tt_1
μαφαλντα Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Πειτε καμια ταινια ρ παιδια!! Μυστηριου-αστυνομικη κατι τετοιο χωρις πολυ ξυλο κατα προτιμηση murder on Orient Express Ηρακλής Πουαρό εν δράσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα