Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δώστε και από εδώ καμιά ιδέα.

Αρχικά, δε ξέρω για τι ψάχνω. Ίσως κάτι ψυχοπλακωτικό. Είπα να δω το Pirates of Silicon Valley επειδή το έχω και έτοιμο στο σκληρό να περιμένει, αλλά κάτι με χαλάει. Νιώθω ότι τουλάχιστον στα μισά θα έχω βαρεθεί. 

Μου φέρνει και η μάνα μου το Hunger Games όπου νά'ναι. Αξίζει ή να της πω να το γυρίσει; Στο δρόμο δεν έχει κίνηση, οπότε σε κανένα 40λεπτο θα το έχω.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Α ναι, σορι δε διευκρινησα, στο Hunger Games ναι. Δεν το λες ψυχοπλακωτικο βεβαια, αλλα οκ..

Δημοσ.

Έγινε. Ό,τι και να'ναι τώρα η ταινία, εγώ πα να φτιάξω ποπ κορν.

Επειδή η παρέα δε ψήνεται, εκτός από έναν ψυχανωμαλάκο σαν εμένα που θεωρώ ότι θα θέλει, το The Serbian Film τι λέει; Αν δε δεκτεί ο άλλος να το δω μόνος ή; Γενικά, να το δω ή θα χαλάσω τη ζωάρα μου;

Δημοσ.

Μωλις τελειωσα το Homeland ( και τις 2 σεζον ).Η σειρα ηταν καταπληκτικη.Το σεναριο ηταν παρα πολυ καλο , με αρκετες δοσεις αγωνιας και εκπληξης.Οι ηθοποιοι ηταν και αυτοι παρα πολυ καλοι και μπορω να πω οτι με καθηλωσε η ηθοποιος μου επαιζε την Καρι.Φοβερη !!! Το μονο προβλημα μου ειναι , και τωρα τι ??? Σεζον 3 αργει να βγει , ποια σειρα εχετε να μου προτινεται που να ειναι σαν το Homeland ??? Eυχαριστω , και οποιος δεν το εχει κανει ειδη , ας δει το Homeland.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...