Ahigh_forvalue Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 φανταζομαι zompieland,shaun of the dead εχεις δει.. μετα dawn of the dead ,rec(ισως να μην ειναι ακριβως), diary of the dead(απο τα καλα αυτο), monsters http://www.imdb.com/title/tt1470827/ (και αυτο μου αρεσε πολυ) The Day After Tomorrow(μετρια αλλα αμα εισαι σε τετοια φαση) Cloverfield (ταινιαρα) The Crazies Carriers (αυτη ειναι μαλλον ακριβως αυτο που ψαχνεις,και εχω θετικες εντυπωσεις) και επισης http://www.imdb.com/title/tt1527186/
-nick- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Κυρίως τέλος κόσμου, αλλά το Dark City ας πούμε που είναι ενδιάμεσα, μια χαρά. Viper, ευχαριστώ, αυτό τον καιρό γενικά δεν το έχω με την συγκέντρωση σε κάτι πιο άρτιο/βαθύ κτλ γι' αυτό εστιάζω περισσότερο σε καινούριες, εφφέ και ατμόσφαιρα να έχουν και μου κάνουν. Ειδες καμμια τελικα ?
ennoeitai Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Παιδιά κάτι σαν το Shoot'em up υπάρχει; Μου άρεσε επειδή σκοτώνει ανθρώπους με καρότο και είναι σαν να είναι κάτι φυσιολογικό, κτλ. Τίποτα παρόμοιο;
xavier Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Παιδιά κάτι σαν το Shoot'em up υπάρχει; Μου άρεσε επειδή σκοτώνει ανθρώπους με καρότο και είναι σαν να είναι κάτι φυσιολογικό, κτλ. Τίποτα παρόμοιο; το wanted με τη jolie πλησιαζει και μετα πας σε ταινιες τυπου crank...
Elvira21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ και καλο καλοκαιρι να εχουμε!!! :-D Ολοι λιγο πολυ κατα καιρους εχουμε "κολλησει" με καποια ταινια που μας συγκλονισε και εχουμε ψαχτει για να βρουμε την επομενη που θα μας κερδισει. Εγω το επαθα αυτο με δυο ταινιες, το Fountain και Το Δεντρο Της Ζωης! Τα κριτηρια για μια ταινια φυσικα ειναι τελειως υποκειμενικα και κατανοω πληρως τους λογους για τους οποιους ισως ξενισε ορισμενους καποια απο τις δυο ή και οι δυο φυσικα! Αν υπαρχει ομως καποιο μελος το οποιο μπορει να μου προτεινε καποια ταινια ετσι για να τριτωσει το καλο ρε παιδι μου, θα με βοηθουσε παρα πολυ στην αναζητηση μου! Αν δεν υπαρξει, δεν πειραζει θα τη βρω την ακρη που θα παει. Ευχαριστω πολυ που διαβασατε το θεμα μου!!! Να στε ολοι και ολες καλα!!!! Καλη συνεχεια σε ο,τι κανετε!!!
taroutatsou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Υπάρχει σχετικό καρφιτσωμένο τόπικ. Τσέκαρε το Melancholia. Αν μου έρθει και κάποιο άλλο θα επιστρέψω.
Elvira21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, θα ψαξω να βρω το θεματακι!!! Να σαι καλα!!
ennoeitai Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 το wanted με τη jolie πλησιαζει και μετα πας σε ταινιες τυπου crank... Οκ σ΄'ευχαριστώ. Τα κρανκ τα είχα δεί βέβαια, αλλά τώρα που το λές παίζει να τα ξαναδώ.
gavros10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 καλησπερα σε ολους εδω και 2 μηνες ειχα κλεισει το pc για να διαβασω για τις πανελληνιες. αυτες τελειωσαν οποτε το pc ξανανοιξε θελω να μου πειτε αν εχασα τιποτα το τρομερο απο ταινιες και ποιες πρεπει να δω απο αυτες που βγηκαν αυτους τους 2 μηνες περιπου
ark1994 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Έχει να μου προτείνει κανένας ταινίες σαν το Gladiator(Μονομάχος) ;
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να μου προτινετε (οποιος δεν βαριεται ) καλες περιπετειες για να δω. Καποιες που μου αρεσουν πολυ, για να καταλαβετε το στυλ που ζηταω ειναι: taken the uknown training day inside man the blow edge of darkness κλπ.. Με ενδιαφερουν ιδιαιτερα ληστειες, εκδικησεις, φυλακες... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2012 από stratigos24
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Να υποθέσω ότι έχεις δει τα Prison Break έτσι; Μια και αρέσουν ταινίες (και σειρές φαντάζομαι) που έχουν σχέση με φυλακές.
speedy23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Running Scared http://www.imdb.com/title/tt0404390/ Πιστευω οτι περασε καπως under the radar αυτη η ταινια.Πολυ καλη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα