Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 δες το πρώτα απαράδεκτε...
viper2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 γκουχ γκουχ γελασα με το xmas επισοδειο του vampire diaries προφανως και δεν θα επρεπε To Band Of Brothers έχει καθόλου μέσα έστω και ψήγματα αμερικλανιάς? Του στυλ ''αχ εμείς οι καημένοι οι Αμερικάνοι, δείτε τι πάθαμε'' και τέτοια. ητανε καπως politically correct αν και εχουν περασει χρονια απο τοτε που κυκλοφορησε το τορρεντ XD
xavier Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Thanks kostas. Thresh, μόνο και η γαματοσύνη δεν ξεπεράσει την αναγούλα και το σήκωμα της τρίχας που προκαλεί η αμερικανιά. Ετοιμάσου για μόνιμο.
viper2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 προσπαθω να βρω το kaidan 2007... the rage
diplo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Thanks kostas. Thresh, μόνο και η γαματοσύνη δεν ξεπεράσει την αναγούλα και το σήκωμα της τρίχας που προκαλεί η αμερικανιά. Ετοιμάσου για μόνιμο. και στο καπάκι να δεις Site: http://www.imdb.com/title/tt0374463/">The Pacific
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Λεω να κατεβασω καμια σειρα με παιδικα, ετσι για να βλεπω κατι οταν βαριεμαι και δεν εχω τι να κανω. Τι μου προτεινεται? Να αρχισω με Simpsons?
speedy23 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Λεω να κατεβασω καμια σειρα με παιδικα, ετσι για να βλεπω κατι οταν βαριεμαι και δεν εχω τι να κανω. Τι μου προτεινεται? Να αρχισω με Simpsons? South Park, Family Guy, The Simpsons καθε αλλο παρα παιδικα ειναι.
Grey Warden Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 My Way. Κορεάτικη ταινία με θέμα β παγκόσμιου πολέμου που επικεντρώνεται στην ιδιότυπη φιλία μεταξύ δύο αντρών. Βάζει τα γυαλιά στο Hollywood. Ψάξτε την.
Supes Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά τι να δω για να απαλύνω τον πόνο της αναμονής για το The Walking Dead;
ffalgernon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 η γαματοσύνη υπερισχύει των πάντων, δεν πρόκειται να σε πειράξει κάτι τέτοιο... btw ban τον εαυτό σου που δεν το έχεις δει ακόμα... η γαματοσύνη υπερισχύει των πάντων, δεν πρόκειται να σε πειράξει κάτι τέτοιο... btw ban τον εαυτό σου που δεν το έχεις δει ακόμα... Εγω παντως απογοητευτηκα,ισως επειδη περιμενα ενα στρατιωτη Ραιαν σε τηλεοπτικη εκδοση. Σκηνικα καλα,ωραια φωτογραφια αλλα μετριες ερμηνειες κ το βασικοτερο,σχεδον μηδεν ρεαλισμος στις σκηνες δρασης. Εκτος απ' το οτι οι Γερμανοι εριχναν στον γαμο του καραγκιοζη κ οι Αμερικανοι πετυχαιναν σκιουρο στο χιλιομετρο,οι Γερμανοι παρουσιαζονται μεταξυ αλλων να πυροβολουν ορθιοι χωρις καλυψη,να κανουν ενεδρες χωρις αιφνιδιασμο(!!!),η' να κανουν ντου σε ενα χωραφι χωρις τον παραμικρο λογο. Το τελευταιο ειναι ισως η γελοιοδεστερη σκηνη που εχω δει σε πολεμικη ταινια/σειρα. Δεν θα με ενοχλουσαν αυτα αν ηταν ενα προιον κατηγοριας ποπ κορν π.χ. οι συνεχειες του Ραμπο,απ' τη στιγμη που φαινεται ομως οτι κανεις μια προσπαθεια για κατι σοβαρο,απλα αυτοακυρωνεσαι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δεν με πείραξε τίποτα από τα παραπάνω στο Band of Brothers, πιθανότατα γιατί δεν συμφωνώ με καμιά από τις παρατηρήσεις. Βρήκα τις ερμηνείες πάρα πολύ καλές, αν όχι εξαιρετικές, και τον ρεαλισμό σε πολύ καλά επίπεδα (και δεν συμφωνώ με την υπεραπλούστευση για γάμους καραγκιόζη και σκίουρους), δεδομένου ότι η σειρά βασίζεται κατά κύριο λόγο στα συλλογικά απομνημονεύματα του 5ου Αμερικάνικου λόχου (... με κάποιο artistic license ) και στους στόχους της δεν νομίζω ότι ήταν να είναι 100% πιστή σε πολεμικές τακτικές και τη στρατηγική του εχθρού. Περισσότερο ήταν η σκληρότητα και ο παραλογισμός του πολέμου (σε διάφορες εκδοχές του), ο αντίκτυπος στη ψυχολογία των χαρσκτήρων, το δέσιμο των στρατιωτών (πως εξελίχθηκε, πως διαφοροποιηθηκε για κάποιους και γιατί κλπ). Είναι εξαιρετική αντιπολεμική σειρά με πολύ καλή σκηνοθεσία συνολικά (και η φωτογραφία και τα εφέ είναι και λειτουργούν εντυπωσιακά), πολύ καλά διαλεγμένο cast. Μπορεί να περνάει γνωστά μηνύματα (λίγο πολύ όλες οι αντιπολεμικές σειρές/ταινίες τα ίδια μηνύματα έχουν), αλλά δίνει κάποια κορυφαία αξέχαστα επεισόδια Ναι έχω 1-2 παράπονα σε κάποια επεισόδια, (κανένα δε θα έλεγα ότι αφορά αμερικανια, αλλά περισσότερο κάποια εμβόλιμα σενάρια και κάποια επιφανειακή αντιμετώπιση 1-2 καταστάσεων). Όταν την είχα ξεκινήσει δυσκολευόμουν να την αφήσω παρά τη (σχετικά) μεγάλη διάρκεια των επεισοδίων. (κάτι που δυστυχώς δεν πέτυχε το Pacific). Η σειρά μου άρεσε από την αρχή ως το τέλος της και μακάρι να ήταν μεγαλύτερης διάρκειας (ή να είχε επαναλάβει το HBO αυτή την επιτυχία και στο The Pacific) Must see σε κάθε περίπτωση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 πολύ καλά διαλεγμένο cast. καλά το τι όνομα έχει περάσει από το BoB (και το Ryan) δεν λέγεται...
Sellers Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Να πω κι εγώ την γνώμη μου, ναι πολύ καλή σειρά αλλά όχι για 9,6 που έχει στο imdb. Πολύ καλή παραγωγή, και ερμηνείες και φωτογραφία πολύ καλές αλλά σαν αντιπολεμική σειρά δεν μου έδωσε πολλά. Έχω πάρει πολύ περισσότερα για την φρίκη του πολέμου απο άλλες ταινίες (π.χ Johny got his gun). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα