linuslost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καμία με Τζεφ Μπρίτζες σε πρωταγωνιστικό αλητορόλο; Έχω δει Lebowski, True Grit, Crazy Heart. Δες το K-PAX!!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Σκέφτομαι να αρχίσω μια καινούργια σειρά γιατί έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και δε ξέρω τι να τον κάνω. Σε αυτή τη φάση είμαι μεταξύ Homeland και Walikng Dead? Ποια θα μoυ προτείνατε με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια (και όχι του στυλ αν σου αρέσουν περισσότερο οι ταινίες με ζόμπυ δες το Walkind Dead)? 1
kostas_dr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πολύ ανώτερο το Homeland. Το Walking Dead ενώ έχει ένα πολύ ωραίο 1ο κύκλο, ο 2ος είναι επιεικώς μέτριος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 κι ο 3ος στα επίπεδα του 1ου μέχρι στιγμής
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ προς το Homeland τείνω απλά μου τη σπάει απίστευτα η φάτσα του κοκκινομάλλη πρωταγωνιστή. Από το καιρό που έπαιζε στο Band of Brathers ήθελα να του σαπακιάσω τη μούρη. Αλλά κατά τα άλλα έχω ακούσει τα καλύτερα.
gavros10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ προς το Homeland τείνω απλά μου τη σπάει απίστευτα η φάτσα του κοκκινομάλλη πρωταγωνιστή. Από το καιρό που έπαιζε στο Band of Brathers ήθελα να του σαπακιάσω τη μούρη. Αλλά κατά τα άλλα έχω ακούσει τα καλύτερα. σκεψου οτι εισαι ενας αντικειμενικος κριτης ταινιων/σειρων. η ερμηνεια του ειναι φανταστικη. και εγω τον μισω αλλα παντα εχω ως υπενθυμιση το οτι ειναι ηθοποιος και μαλιστα γαματος σε αυτη την σειρα *και τις 2 επρεπε να τις αρχισεις απο τοτε που βγηκαν. εφησες τα boss-series εξω...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 σκεψου οτι εισαι ενας αντικειμενικος κριτης ταινιων/σειρων. η ερμηνεια του ειναι φανταστικη. και εγω τον μισω αλλα παντα εχω ως υπενθυμιση το οτι ειναι ηθοποιος και μαλιστα γαματος σε αυτη την σειρα Δε γίνεται αυτό που λες, θέλω να ταυτίζομαι με το πρωταγωνιστή όταν βλέπω μια σειρά. *και τις 2 επρεπε να τις αρχισεις απο τοτε που βγηκαν. εφησες τα boss-series εξω... Συνήθως θέλω να μαζεύονται μερικές σεζόν για να τα βλέπω μαζεμένα (δεν έχω υπομονή να περιμένω ένα επεισόδιο την εβδομάδα, ξενερώνω)
kostas_dr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ο Damian Lewis πάντως ήταν πολύ καλός στο Life! Το zen πήγαινε σύννεφο Άλλη σειρά που κόπηκε μετά απο μόνο 2 κύκλους, αλλά τουλάχιστον είχε ένα ανεκτό τέλος. Πάλι καλά να λέμε. 1
SUPERNIKOS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Σκέφτομαι να αρχίσω μια καινούργια σειρά γιατί έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και δε ξέρω τι να τον κάνω. Σε αυτή τη φάση είμαι μεταξύ Homeland και Walikng Dead? Ποια θα μoυ προτείνατε με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια (και όχι του στυλ αν σου αρέσουν περισσότερο οι ταινίες με ζόμπυ δες το Walkind Dead)? Θα σου ελεγα να αρχίσεις και τα δυο γιατι φέτος τα σπανε και οι δυο. Αν θα διαλεγα πάντως μια απο τις δυο θα έλεγα το homeland.
ask Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εγω βλεπω suits,big bang theory,the office usa version,dexter.αλλα χωραει κ καμια ακομα..homeland λετε ε?!χμ..
kostas_dr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ξεκίνα την! Έχει και μερικές "ενδιαφέρουσες" παρουσίες.
smitharos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 για καμια κωμικη σειρα??το the office λεει τιποτα??
nickmanak Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Το βλεπω εδω και χρονια. Εχει πολλους κυκλους και το χιουμορ τους ειναι λιγο περιεργο για τους πολλους. Ή θα το μισησεις ή θα το λατρεψεις. Ασυνηθιστη κωμικη σειρα, αλλα αξιζει να προσπαθησεις.
sakis523 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδια καμια ταινια καινουρια να κολλησατε ? τελευταια ποληηηη καλη το inception !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα