Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμία με Τζεφ Μπρίτζες σε πρωταγωνιστικό αλητορόλο; Έχω δει Lebowski, True Grit, Crazy Heart.

Δες το K-PAX!!!

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αρχίσω μια καινούργια σειρά γιατί έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και δε ξέρω τι να τον κάνω.

Σε αυτή τη φάση είμαι μεταξύ Homeland και Walikng Dead? Ποια θα μoυ προτείνατε με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια (και όχι του στυλ αν σου αρέσουν περισσότερο οι ταινίες με ζόμπυ δες το Walkind Dead)?

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ προς το Homeland τείνω απλά μου τη σπάει απίστευτα η φάτσα του κοκκινομάλλη πρωταγωνιστή. Από το καιρό που έπαιζε στο Band of Brathers ήθελα να του σαπακιάσω τη μούρη. Αλλά κατά τα άλλα έχω ακούσει τα καλύτερα.

Δημοσ.

Και εγώ προς το Homeland τείνω απλά μου τη σπάει απίστευτα η φάτσα του κοκκινομάλλη πρωταγωνιστή. Από το καιρό που έπαιζε στο Band of Brathers ήθελα να του σαπακιάσω τη μούρη. Αλλά κατά τα άλλα έχω ακούσει τα καλύτερα.

σκεψου οτι εισαι ενας αντικειμενικος κριτης ταινιων/σειρων. η ερμηνεια του ειναι φανταστικη. και εγω τον μισω αλλα παντα εχω ως υπενθυμιση το οτι ειναι ηθοποιος και μαλιστα γαματος σε αυτη την σειρα

*και τις 2 επρεπε να τις αρχισεις απο τοτε που βγηκαν. εφησες τα boss-series εξω...

Δημοσ.

σκεψου οτι εισαι ενας αντικειμενικος κριτης ταινιων/σειρων. η ερμηνεια του ειναι φανταστικη. και εγω τον μισω αλλα παντα εχω ως υπενθυμιση το οτι ειναι ηθοποιος και μαλιστα γαματος σε αυτη την σειρα

Δε γίνεται αυτό που λες, θέλω να ταυτίζομαι με το πρωταγωνιστή όταν βλέπω μια σειρά.

*και τις 2 επρεπε να τις αρχισεις απο τοτε που βγηκαν. εφησες τα boss-series εξω...

Συνήθως θέλω να μαζεύονται μερικές σεζόν για να τα βλέπω μαζεμένα (δεν έχω υπομονή να περιμένω ένα επεισόδιο την εβδομάδα, ξενερώνω)

Δημοσ.

Ο Damian Lewis πάντως ήταν πολύ καλός στο Life! Το zen πήγαινε σύννεφο :-D

Άλλη σειρά που κόπηκε μετά απο μόνο 2 κύκλους, αλλά τουλάχιστον είχε ένα ανεκτό τέλος.

Πάλι καλά να λέμε.

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να αρχίσω μια καινούργια σειρά γιατί έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και δε ξέρω τι να τον κάνω.

Σε αυτή τη φάση είμαι μεταξύ Homeland και Walikng Dead? Ποια θα μoυ προτείνατε με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια (και όχι του στυλ αν σου αρέσουν περισσότερο οι ταινίες με ζόμπυ δες το Walkind Dead)?

Θα σου ελεγα να αρχίσεις και τα δυο γιατι φέτος τα σπανε και οι δυο. Αν θα διαλεγα πάντως μια απο τις δυο θα έλεγα το homeland.

Δημοσ.

Εγω βλεπω suits,big bang theory,the office usa version,dexter.αλλα χωραει κ καμια ακομα..homeland λετε ε?!χμ..

Δημοσ.

Το βλεπω εδω και χρονια. Εχει πολλους κυκλους και το χιουμορ τους ειναι λιγο περιεργο για τους πολλους. Ή θα το μισησεις ή θα το λατρεψεις. Ασυνηθιστη κωμικη σειρα, αλλα αξιζει να προσπαθησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...