Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπω καλή βαθμολογία και με ενδιαφέρει η θεματολογία για αυτήν την ταινία αλλά δεν μπορώ να την βρω πουθενά

Vincent van Gogh: Painted with Words

Δημοσ.
Στις 3/9/2024 στις 2:52 ΜΜ, GreekMonkey είπε

Βλέπω καλή βαθμολογία και με ενδιαφέρει η θεματολογία για αυτήν την ταινία αλλά δεν μπορώ να την βρω πουθενά

Vincent van Gogh: Painted with Words

Αν δε σε πειράζει να μην έχει υπότιτλους, βάλε στο google το bold σου και επέλεξε στα αποτελέσματα μόνο τα βίντεο. Στην πρώτη σελίδα θα στο βγάλει, είναι με διάρκεια 52:36 (δε βάζω το link δε ξέρω αν επιτρέπεται).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, αυτές τις μέρες τελείωσα το the looming tower. Υπάρχει κάποια mini series ή ταινία που ακολουθεί το timeline σε παρόμοιο ύφος? Δηλαδή ιδανικά να ξεκινάει στην περίοδο μετά την 9/11 και το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα, με Iraq, Afghanistan κτλπ. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές που δείχνουν τι γινόταν εκεί αλλά είναι κυρίως blockbusters που δείχνουν κάτι συγκεκριμένο, όταν ήδη είχε ξεκινήσει ο πόλεμος. 

Homeland έχω δει ήδη παλιότερα 

Δημοσ.

Αν δεν έχεις δει τις μίνι σειρές του Stephen King, Storm of the Century, The Stand, The Tommyknockers, Red Rose, κτλπ, τις προτείνω!!

Ό,τι πρέπει για τέτοια εποχή, έξω να φυσάει να κάνει κρύο και εσύ προστατευμένος/η στο σπίτι σου, μέσα στις κουβέρτες σου και με μία ζεστή σοκολάτα (ή εσπρέσσο :D ) στο χέρι, να απολαμβάνεις τον μετρ του μυστηρίου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...