kostas_dr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Η συγκεκριμένη ταινία (εκτός το γυμνό) έχει και ωραία υπόθεση.
gavros10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ξερατε οτι o mark walhberg και η mila kunis εχουν ξαναπαιξει μαζι στο max payne? δεν εχει καλη βαθμολογια στο Imdb, αξιζει να την δω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ναι, ζούσαμε όταν βγήκε 1
gavros10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ναι, ζούσαμε όταν βγήκε εγω κινηματογραφικα δεν ζουσα
kostas_dr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Σαν περιπέτεια δράσης δεν είναι κακή. Αρκετά υπερβολική εννοείται. Εν ολίγοις βλέπεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 seize this faggotry at once...
Sellers Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Όχι. Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία Eπίσης το άλλο το μύνημα σου στο έσβησα διότι Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έφτασα στο σημείο να έχω δει όλες τις ταινίες του παρελθόντος που θα με ενδιέφεραν, ουσιαστικά δηλαδή το "τερμάτισα". Το αποτέλεσμα αυτού είναι να περιμένω να δω μόνο κάποια καινούργια που θα βγει ή να κάθομαι να ξαναβλέπω για 10η φορά παλιές αγαπημένες ταινίες, πράγμα το οποίο δε με καλύπτει πλήρως. Τι προτείνετε να κάνω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 moar tv series...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 moar tv series... Εντάξει έχω δει το Lost ήδη 5 φορές. Αλλά το θέμα των tv series εγώ το αντιμετωπίζω ξεχωριστά. Άλλο πράγμα η ταινία. Το πρόβλημα δεν είναι να βρω κάτι να γεμίσω το χρόνο μου αλλά το κενό που νιώθω μέσα μου έχοντας τερματίσει όλες τις ταινίες. Πλέον βλέποντας μόνο τις καινούργιες βλέπω περίπου μόνο 3-4 την ημέρα. Τραγικό πραγματικά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 βλέπε κι αυτά που δεν σου αρέσουν
viper2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έφτασα στο σημείο να έχω δει όλες τις ταινίες του παρελθόντος που θα με ενδιέφεραν, ουσιαστικά δηλαδή το "τερμάτισα". Το αποτέλεσμα αυτού είναι να περιμένω να δω μόνο κάποια καινούργια που θα βγει ή να κάθομαι να ξαναβλέπω για 10η φορά παλιές αγαπημένες ταινίες, πράγμα το οποίο δε με καλύπτει πλήρως. Τι προτείνετε να κάνω? time = unlimited...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα