Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερατε οτι o mark walhberg και η mila kunis εχουν ξαναπαιξει μαζι στο max payne?

δεν εχει καλη βαθμολογια στο Imdb, αξιζει να την δω;

Δημοσ.

Όχι.

Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr:

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

• Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία

Eπίσης το άλλο το μύνημα σου στο έσβησα διότι

Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr:

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

• Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Δημοσ.

Παιδιά το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έφτασα στο σημείο να έχω δει όλες τις ταινίες του παρελθόντος που θα με ενδιέφεραν, ουσιαστικά δηλαδή το "τερμάτισα". Το αποτέλεσμα αυτού είναι να περιμένω να δω μόνο κάποια καινούργια που θα βγει ή να κάθομαι να ξαναβλέπω για 10η φορά παλιές αγαπημένες ταινίες, πράγμα το οποίο δε με καλύπτει πλήρως. Τι προτείνετε να κάνω?

Δημοσ.

moar tv series...

Εντάξει έχω δει το Lost ήδη 5 φορές. Αλλά το θέμα των tv series εγώ το αντιμετωπίζω ξεχωριστά. Άλλο πράγμα η ταινία. Το πρόβλημα δεν είναι να βρω κάτι να γεμίσω το χρόνο μου αλλά το κενό που νιώθω μέσα μου έχοντας τερματίσει όλες τις ταινίες. Πλέον βλέποντας μόνο τις καινούργιες βλέπω περίπου μόνο 3-4 την ημέρα. Τραγικό πραγματικά.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έφτασα στο σημείο να έχω δει όλες τις ταινίες του παρελθόντος που θα με ενδιέφεραν, ουσιαστικά δηλαδή το "τερμάτισα". Το αποτέλεσμα αυτού είναι να περιμένω να δω μόνο κάποια καινούργια που θα βγει ή να κάθομαι να ξαναβλέπω για 10η φορά παλιές αγαπημένες ταινίες, πράγμα το οποίο δε με καλύπτει πλήρως. Τι προτείνετε να κάνω?

time = unlimited...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...