Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνετέ μου καμιά σοβαρή βαρβάτη ταινία σαν το Brokeback Mountain, με στιβαρές σχέσεις, ευαισθησία, εκδήλωση συναισθημάτων και φιλίας μεταξύ ανδρών, αποστασιοποιημένη από τα συνήθη πρότυπα ψευτομαγκιάς κλανιάς, μουνοδουλίασης και ομοφοβίας.

δες αυτες

• Velvet Goldmine
  • Angels in America
  • Hedwig and the angry Inch
  • shortbus

Δημοσ.

Προτείνετέ μου καμιά σοβαρή βαρβάτη ταινία σαν το Brokeback Mountain, με στιβαρές σχέσεις, ευαισθησία, εκδήλωση συναισθημάτων και φιλίας μεταξύ ανδρών, αποστασιοποιημένη από τα συνήθη πρότυπα ψευτομαγκιάς κλανιάς, μουνοδουλίασης και ομοφοβίας.

Plan B Αργεντινή.

Μπορεί να συμβεί και σε σένα φρι...ναι και όμως...δες το όμως με κάποιον φίλο σου παρέα και μετά αγκαλίτσα και γούτσου γούτσου.

Βασικά τι παίζει.Μια γκόμενα αφήνει το πρώην της για τον νυν.Ο πρώην το φέρει βαρέως και βασιζόμενος στο tip μιας κοινής φίλης (ότι μια φορά είχε πάει με άνδρα ο νυν) αποφασίζει να αποπλανήσει τον νύν ωστέ να τη χωρίσει.Κάτι όμως πάει στραβά στο σχέδιο Β που έχει.Τόσο στραβά που κανείς από τους 2 δε το περιμένει.

Ωραία ταινία,πολύ ρεαλιστική,κανένα μα κανένα στερεότυπο και μια από τις πιο ωραία δωσμένες καταγραφές για το πόσο περίπλοκη είναι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα.Πολύ μεγάλη ευαισθησία και τρομερές ερμηνείες από τους 2 leading actors.

https://www.youtube.com/watch?v=GZnWOBGMOLU

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειναι καλο το Plan B αλλα ειναι σαφεστατα κατωτερο του Les Amoures Imaginaires:

είναι κάποιος από τους 2 του threesome bi? αν όχι τότε δεν αξίζει...

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε να μου προτείνετε κανένα θρίλερ- ψυχολογικό; Αν έχετε περισσότερες από μια πείτε.

Enter Nowhere

Deadfall (Οχι ακριβως ψυχολογικο -περισσοτερο θριλερ δρασης)

Sound Of My Voice

• Like 1
Δημοσ.

Enter Nowhere

Sound Of My Voice

Ευχαριστώ. Θα δω την πρώτη και την τρίτη. Την δεύτερη πρέπει να την έχω δει. Θα το κοιτάξω σπίτι.

Δημοσ.

Enter Nowhere

Sound Of My Voice

Τhanks κι εγώ έψαχνα κάτι ανάλογο.

Από τα trailer η πρώτη και η τρίτη μου φάνηκαν αδιάφορες, η δεύτερη όμως φαίνεται αρκετά δυνατή και θα την τιμήσω.

Δημοσ.

Σημερα εχουν γενεθλια ισως οι 2 καλυτεροι-ανερχομενοι-σταρ-γαματοι ηθοποιοι για μενα. Ο ryan gosling και η anne hathaway. η anne ειναι η μονη γυναικα που θα παντρευομουν τωρα (ειμαι λιγο κατα του γαμου) και ο gosling απλα γαμαει. ειναι και οι 2 οι πρωτοι στην λιστα μου με τους αγαπημενους μου ηθοποιους, αντρες γυναικες φυσικα. Οποτε καλο θα ηταν σημερα κιολας να δειτε εστω και μια απο τις ταινιες τους. το one day της anne hathaway ειναι μια ταινια που δεν πηρε μεγαλη εκταση νομιζω αλλα νομιζω οτι ειναι κορυφαια στο ειδος της. και απο του ryan δειτε οτι θελετε, ολες γαματες ειναι

Δημοσ.

Η anne hathaway σε μια περσινη ταινια δειχνει τοσο γυμνο που επαθα πλακα, δεν το πιστευα οτι ειχε τετοια κοτσια.

Περα απο αυτο, φαινεται σοβαρη ως ανθρωπος και γυναικα για σπιτι.

gavros10, για σενα οτι πρεπει παλληκαρι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...