Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το utopia το εχω δει. Και αυτο μου αρεσε.

Επισης αν ειναι καμια καλη μυστηριου (π.χ. σε στυλ shutter island) ας μην ειναι και scifi δεν πειραζει...😀

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρομερά όλα...

• The Terror ...μυστηρίου με ελαφρό horror και τρομερή ατμόσφερα.
  • Broadchurch ...μυστηρίου αστυνομικό.
  • Homeland ...μυστηρίου κατασκοπικό.

Δεν ξέρω αν τα λες "σε στυλ Shutter island", όπως τελικά έγραψες, όμως. Το The Terror μόνο μπορεί.

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^Σχεδόν καμία super-hero movie δεν αξίζει πραγματικά. Εξαιρέσεις αποτελούν ταινίες όπως το Dark Knight, το εμφανώς φτιαγμένο για να είναι πιο ενήλικο και σοβαρό Logan κλπ. Δεν έχω δει το Venom αλλά το Black Panther άνετα θα έλεγα πως είναι μια απ'τις πιο υπερεκτιμημένες ταινίες της δεκαετίας. Ο λόγος είναι πως στους περισσότερους ανθρώπους (και κριτικούς) που φάνηκε τρομερό απλά έγιναν πολλές μικρές εκρήξεις φιλελεύθερων πυροτεχνημάτων πάνω απ'το κεφάλι τους κλπ κλπ ...και κάπως έτσι προστέθηκαν πολλά αστεράκια σε μια απλά διασκεδαστική μέτρια ταινία. Το ίδιο έγινε και με την περίπτωση της Wonder Woman.

Αν ψάχνανε πραγματικά ουσιαστικές εκρήξεις μινι πυροτεχνημάτων ας βλέπανε καννα ταινιάκι του Ken Loach ή έστω το Sorry to bother you.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.  Όπως πολλοί εδώ μέσα, έτσι και εγώ ξέμεινα από υλικό. Από κάτω σας παραθέτω κάποιες από τις σειρές που μου άρεσαν. 

Breaking Bad , Game of Thrones, The Wire, The Sopranos, Banshee, True Detective, The Walking Dead, Black Mirror, Narcos,

Vikings, Sons of Anarchy,  Westworld, Altered Carbon, House M.D, Peaky Blinders, Utopia, Sherlock, Prison Break, Oz, Supernatural, Mindhunter etc. 

Δεν μπορώ τα sitcoms( έβλεπα κάποτε Big bang theory και Friends). 

Από DC και Marvel έχω δει λίγο Flash, Arrow και Daredevil τα οποία δεν με τράβηξαν.

Επίσης δεν μου αρέσουν τα πολιτικά (π.χ. House of Cards). 

Δεν έχω δει Spartacus, Deadwood. Αν κάποιος τις έχει δει,  να μου πει αν αξίζουν και γενικά προτείνετε σειρές που πιστεύετε ότι αξίζουν.  

• Like 1
Δημοσ.

μαρεσει η λιστα και γω κινουμαι σε παρομοιο μηκος κυματος. αν σαρεσουν λιγο με κατασκοπους δες το the americans. ψυχροπολεμικο αλλα οχι πολιτικο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Andre7w είπε

Καλησπέρα παιδιά.  Όπως πολλοί εδώ μέσα, έτσι και εγώ ξέμεινα από υλικό. Από κάτω σας παραθέτω κάποιες από τις σειρές που μου άρεσαν. 

Breaking Bad , Game of Thrones, The Wire, The Sopranos, Banshee, True Detective, The Walking Dead, Black Mirror, Narcos,

Vikings, Sons of Anarchy,  Westworld, Altered Carbon, House M.D, Peaky Blinders, Utopia, Sherlock, Prison Break, Oz, Supernatural, Mindhunter etc. 

Δεν μπορώ τα sitcoms( έβλεπα κάποτε Big bang theory και Friends). 

Από DC και Marvel έχω δει λίγο Flash, Arrow και Daredevil τα οποία δεν με τράβηξαν.

Επίσης δεν μου αρέσουν τα πολιτικά (π.χ. House of Cards). 

Δεν έχω δει Spartacus, Deadwood. Αν κάποιος τις έχει δει,  να μου πει αν αξίζουν και γενικά προτείνετε σειρές που πιστεύετε ότι αξίζουν.  

μερικες αξιολογες

battlestar galactica, firefly, carnivale, deadwood, justified, les revenants, hannibal, ray donovan, expanse, jekyll,last kingdom, kingdom, american gods, into the badlands, strain, dark, alias

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 6/1/2019 στις 11:29 ΜΜ, crom251 είπε

Και το utopia το εχω δει. Και αυτο μου αρεσε.

Επισης αν ειναι καμια καλη μυστηριου (π.χ. σε στυλ shutter island) ας μην ειναι και scifi δεν πειραζει...😀

Φίλε δες και το 11.12.63  Μία σεζόν είναι 8 επεισοδίων.Έτυχε στο δρόμο μου για πλάκα την ξεκίνησα αλλά μου άρεσε πολύ.Απόλυτα δικαιολογημένα για μένα το 8,2 για μένα.

https://www.imdb.com/title/tt2879552/

8 ώρες πριν, Andre7w είπε

Έχω δει όλες τις σεζόν.Καλή και ακριβή σειρά με αρκετές μάχες αλλά και πολλές ίνγκριτες πιστεύω πως αξίζει τον κόπο.

Μάλλον  αν την ξεκινήσεις θα την τελειώσεις γιατί δεν είναι βαριά σειρά.

Για το Daedwood 1η και 2η σεζόν πολύ καλές.Την Τρίτη απλά την είδα για να τη δώ.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ask είπε

μαρεσει η λιστα και γω κινουμαι σε παρομοιο μηκος κυματος. αν σαρεσουν λιγο με κατασκοπους δες το the americans. ψυχροπολεμικο αλλα οχι πολιτικο

Αυτήν την σειρά την ακούω συχνά.  Έχει και αρκετά επεισόδια, θα την τσεκάρω λογικά.  Έτσι με πόλεμο και κατασκόπους έχω δει μόνο The Man in the High Castle.

14 ώρες πριν, xavier είπε

μερικες αξιολογες

battlestar galactica, firefly, carnivale, deadwood, justified, les revenants, hannibal, ray donovan, expanse, jekyll,last kingdom, kingdom, american gods, into the badlands, strain, dark, alias

Έχω δει American Gods, last kingdom, into the badlands, dark, hannibal. Τις άλλες θα τις τσεκάρω και ανέφερες μερικές που δεν έχω ακούσει καν (π.χ. jekyll) 

13 ώρες πριν, papoys1 είπε

Έχω δει όλες τις σεζόν.Καλή και ακριβή σειρά με αρκετές μάχες αλλά και πολλές ίνγκριτες πιστεύω πως αξίζει τον κόπο.

Μάλλον  αν την ξεκινήσεις θα την τελειώσεις γιατί δεν είναι βαριά σειρά.

Για το Daedwood 1η και 2η σεζόν πολύ καλές.Την Τρίτη απλά την είδα για να τη δώ.

Αυτές τις 2, σίγουρα θα τις ξεκινήσω. Γιατί δεν έχω τι να δω 😂.  Αλλά πέρα από την πλάκα πρέπει όντως να αξίζουν. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Andre7w είπε

Αυτήν την σειρά την ακούω συχνά.  Έχει και αρκετά επεισόδια, θα την τσεκάρω λογικά.  Έτσι με πόλεμο και κατασκόπους έχω δει μόνο The Man in the High Castle.

The Americans. Aπιθανη σειρα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lefter είπε

The Americans. Aπιθανη σειρα.

Με μια μεγάλη κοιλιά 4 5 σεζόν. Η έκτη μου έχει μείνει και πρέπει να τη δω μιας και λένε καλά λόγια και είναι και η τελευταία. Πολύ αργή σειρά μετά από ένα σημείο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2019 στις 7:22 ΠΜ, papoys1 είπε

Φίλε δες και το 11.12.63  Μία σεζόν είναι 8 επεισοδίων.Έτυχε στο δρόμο μου για πλάκα την ξεκίνησα αλλά μου άρεσε πολύ.Απόλυτα δικαιολογημένα για μένα το 8,2 για μένα.

Thanks για την προταση, αλλα το εχω δει.

Το orphan black ξεκινησα τελικα.

3 επεισοδια εχω δει. Καλουτσικο φαινεται, χωρις να με ενθουσιασει βεβαια ακομα. Ελπιζω να βελτιωνεται...

Επεξ/σία από crom251
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες είχα ρωτήσει πριν κάνα μήνα για ταινίες εκτός Χόλιγουντ και πήρα πολλές και εξαιρετικές προτάσεις έχω ήδη ένα μεγάλο backlog. Με τράβηξε πολύ όμως, να το πω ταίριαξε στο γούστο μου περισσότερο ο γερμανικός Κινηματογράφος. Θέλω να ρωτήσω πέραν των κλασσικών χολιγουντ /Γερμανία /ισπανιοαλμοδοβαρ /και Ιαπωνία-Κορέα ποιες άλλες χώρες φημίζονται για την έβδομη τέχνη 

Δημοσ.

Ποιος γερμανικός κινηματογράφος;; Δεν είναι ο Φασμπίντερ το ίδιο με τον Βεντερς, με το The lives of Others ή με τον Christian Petzold.

Ιταλία και Γαλλία δηλαδή μηδέν μέχρι στιγμής;; Δεν είχα πετάξει εγώ καννα Ιταλικό νεορεαλιστικό ή καννα nouvelle vague;; Όπως και να'χει, Ladri di biciclette, Miracolo a Milano, Les quatre cents coups, Pierrot le Fou. Το πρόβλημα εδώ είναι πως οι ταινίες αυτές είναι πολύ ΠΟΛΥ καλύτερο να τις δει κανείς σινεμά για να τις δει σωστά. Εγώ θα έλεγα να μην βιαστείς να δεις ορισμένες ειδικά παλιότερες ταινίες, μπορείς να τις δεις αργά ή γρήγορα (όταν βγουν ξανά σε κάποιο σινεμά και έχεις χρόνο) σωστά δεν υπάρχει βιασύνη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...