Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kjtzemis είπε Καλησπέρα σε όλους. στην αναζήτησή καλών ταινιών είμαι και εγώ γιαυτο θελω τα φώτα σας. Θελω να μπυ πείτε τις 3-4 πρώτες ταινίες που σας έρχονται ατο μυαλό όταν ακούτε να σας ρωτάνε «πες μου ρε καμία καλή ταινία», ποιες είναι δλδ αυτές που θα προτείνατε κατα την άποψη σας και τα γούστα σας. δεν με ενδιαφέρει το είδος, το μόνο που δεν θελω είναι horror και τις πολύ τρελές επιστημονικής φαντασίας...ότι δηποτε αλλο καλοδεχούμενο.επισης από χρονολογία ας μην πάμε και δεκαετία ‘80 🙃🙃 Μερικές αγαπημένες, που με τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια, θεωρώ καλές. The Turin Horse The Great Beauty The Fall The Pianist Son of Saul Hero Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
PerfectParanoia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, kjtzemis είπε Καλησπέρα σε όλους. στην αναζήτησή καλών ταινιών είμαι και εγώ γιαυτο θελω τα φώτα σας. Θελω να μπυ πείτε τις 3-4 πρώτες ταινίες που σας έρχονται ατο μυαλό όταν ακούτε να σας ρωτάνε «πες μου ρε καμία καλή ταινία», ποιες είναι δλδ αυτές που θα προτείνατε κατα την άποψη σας και τα γούστα σας. δεν με ενδιαφέρει το είδος, το μόνο που δεν θελω είναι horror και τις πολύ τρελές επιστημονικής φαντασίας...ότι δηποτε αλλο καλοδεχούμενο.επισης από χρονολογία ας μην πάμε και δεκαετία ‘80 🙃🙃 Προσπάθησα να αποφύγω τις πολύ γνωστές, πχ Kubrick, Nolan, Spielberg ταινίες όπως Brazil, The Godfather, American Beauty,Alien κτλ (αν και κάποιες δεν μπόρεσα να μην της βάλω) και αυτές που έχει γίνει πολύ χαμός τα τελευταία χρόνια (Birdman, Whiplash, The Big Sick, Baby Driver κοκ). Η λίστα έχει κάποιες horror αλλά είτε είναι τέτοιου επιπέδου (κατά την γνώμη μου) που μπορεί να τις δει και κάποιος που δεν του αρέσουν συνήθως ταινίες του είδους ή είναι και κωμικές. Γενικά προσπάθησα να έχει αρκετή ποικιλία. The Fool (Dyrak) - 2014 Shaun of the Dead - 2004 Hot Fuzz - 2007 The World's End - 2013 The Wind That Shakes the Barley - 2006 Tucker and Dale vs Evil - 2010 The Thing - 1982 Brick - 2005 Sing Street - 2016 Little Miss Sunshine - 2006 Oldboy - 2003 Carnage - 2011 (κοινωνική και οχι horror περιέργως) The Selfish Giant -2013 Coraline - 2009 Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από PerfectParanoia Ποσταρα από λάθος νωρίς και έβαλα την υπόλοιπη λίστα...
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Dangerous Liaissons American History X 8 Femmes Δεν ξερω αν επεσα μεσα στον χρονο. Προσωπικα τις θεωρω κορυφαιες.
kjtzemis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις κρατήθηκαν κάποιοι τίτλοι ετσι ώστε να τις βάλω στο προγράμμα. και κατι τελευταίο ψάχνω ταινίες με ληστείες τύπου the town (δεν μπορώ να βάλω λινκ αλλα για όποιον δεν γνωρίζει με Ben afflec,που ντύνονται σαν καλογριες) έχετε τπτ στα υπόψην σας που να βλέπετε;;;
totalius Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Edit Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από totalius
Ntinaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 11:06 ΜΜ, kjtzemis είπε Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις κρατήθηκαν κάποιοι τίτλοι ετσι ώστε να τις βάλω στο προγράμμα. και κατι τελευταίο ψάχνω ταινίες με ληστείες τύπου the town (δεν μπορώ να βάλω λινκ αλλα για όποιον δεν γνωρίζει με Ben afflec,που ντύνονται σαν καλογριες) έχετε τπτ στα υπόψην σας που να βλέπετε;;; https://www.imdb.com/title/tt0113277/?ref_=nv_sr_1 η καλυτερη στο ειδος της
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ψαχνω να δω ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ταινιες οπως πχ το επος Titanic II (2010) Το οποιο ηταν τοσο κακο και απαραδεκτο απο καθε αποψη, που αυτοματως εγινε μια τρομερη κωμωδια. Αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε ( εκτος απο the room )
Sanjuro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/11/2018 στις 3:24 ΠΜ, kjtzemis είπε Θελω να μπυ πείτε τις 3-4 πρώτες ταινίες Αν με ρώταγε κανείς σήμερα μπορεί να πέταγα το "Ας περιμένουν οι Γυναίκες" γιατί βγάζει νέα ταινία ο Τσιόλης αύριο στους κινηματογράφους και το θυμήθηκα. Το Κορεάτικο σινεμά άνθησε στις δεκαετίες που μας είπες πως σε ενδιαφέρουν. Ένα μικρό δείγμα αυτού είναι το "Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας... και άνοιξη" του Kim Ki-duk. "Looking for eric" του Ken Loach γιατί το έχω σχετικά πρόσφατο (το καλοκαίρι το είδα) και επειδή τα μηνύματα του και οι ευαισθησίες του απουσιάζουν εκκωφαντικά απ'το σινεμά των καιρών μας. Δεν είπες όχι ντοκιμαντέρ οπότε πάρε και μια τέταρτη ταινία: Manufacturing Consent του Noam Chomsky. Μπορεί μέσα στα χρόνια αλλού να έχω αλλάξει πολιτικές απόψεις, αλλού να έχω βάλει αστερίσκους με το κιλό αλλά αυτό παραμένει σταθερά σωστό και σημαντικό. Στις 28/11/2018 στις 11:06 ΜΜ, kjtzemis είπε και κατι τελευταίο ψάχνω ταινίες με ληστείες τύπου the town (δεν μπορώ να βάλω λινκ αλλα για όποιον δεν γνωρίζει με Ben afflec,που ντύνονται σαν καλογριες) έχετε τπτ στα υπόψην σας που να βλέπετε;;; Ρίξε μια ματιά στα: "Heat" και "Inside man". Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Sanjuro
papoys1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ψαχνω να δω ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ταινιες οπως πχ το επος Titanic II (2010) Το οποιο ηταν τοσο κακο και απαραδεκτο απο καθε αποψη, που αυτοματως εγινε μια τρομερη κωμωδια. Αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε ( εκτος απο the room ) Μπορείς να δεις όλες τις ταινίες που πήραν πολλά όσκαρ τα τελευταία 20+ χρόνια. όλες τις έχω δει αλλά καμία δεν θέλω να ξαναδώ. 1 2
GeorgeAl92 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ψαχνω να δω ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ταινιες οπως πχ το επος Titanic II (2010) Το οποιο ηταν τοσο κακο και απαραδεκτο απο καθε αποψη, που αυτοματως εγινε μια τρομερη κωμωδια. Αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε ( εκτος απο the room ) Antichrist, Scary Movie 3-5, Meet the ......(οτιδήποτε), γενικά ψάξε για τους παραγωγούς των Scary Movies και ακολούθησέ τους σίγουρα θα βρεις διαμάντια. Επίσης τα Νυμφομάνιακ γενικά σχεδόν όλες οι ταινίες που παίζει ο Νταφοε πρωταγωνιστικό ρόλο (δεν ξέρω πως τις διαλέγει). Τα FIfty Shades of Grey και οποιαδήποτε ταινία που θα ταινία θα έβλεπαν πυρωβολημένοι άνθρωποι. Δες εδώ για περισσότερα. https://www.imdb.com/chart/bottom
papoys1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 GeorgeAl92 και Ntinaras Περισσότερο για πλάκα το έγραψα, δεν λέω ότι όλες ήταν του πεταματού ,αλλά πέστε μου εκτός του άρχοντα των δαχτυλιδιών ποια από τις ταινίες των τελευταίων 20 χρόνων που πήραν τα περισσότερα οσκαρ θα καθόσασταν να ξαναδείτε.Μη μου πείτε το μονομάχο γιατί είπα 1,2 φορές να το ξαναβάλω και δεν άντεξα πέραν του 20λεπτου. https://www.msn.com/el-gr/entertainment/gallery/όσκαρ-καλύτερης-ταινίας-από-το-1929-μέχρι-σήμερα/ss-BBhKafj#image=2
kostask91 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ψαχνω να δω ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ταινιες οπως πχ το επος Titanic II (2010) Το οποιο ηταν τοσο κακο και απαραδεκτο απο καθε αποψη, που αυτοματως εγινε μια τρομερη κωμωδια. Αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε ( εκτος απο the room ) Μια φορά ψάχναμε παρέα για κάνα horror, και βάλαμε στην τύχη αυτό https://www.imdb.com/title/tt3973814/?ref_=nv_sr_1. Πεθάναμε στο γέλιο. Μπορώ να πω, πως την ξανάβλεπα με παρέα. Δε ξέρω αν σου κάνει, εμείς πάντως κλάψαμε.
kjtzemis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 @ntinaras @sanjuro Σας ευχαριστω πολυ, ειδικα το heat περιμενω πως και πως να το ξεκινησω μιας και παιζει ο al pacino. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ψαχνω να δω ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ταινιες οπως πχ το επος Titanic II (2010) Το οποιο ηταν τοσο κακο και απαραδεκτο απο καθε αποψη, που αυτοματως εγινε μια τρομερη κωμωδια. Αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε ( εκτος απο the room ) Sharknado. Καλό κουράγιο Επίσης το τελευταίο Predator είναι εξοργιστικά κακό. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/12/2018 στις 9:52 ΜΜ, Ntinaras είπε Ψαχνω να δω ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ταινιες οπως πχ το επος Titanic II (2010) Το οποιο ηταν τοσο κακο και απαραδεκτο απο καθε αποψη, που αυτοματως εγινε μια τρομερη κωμωδια. Αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε ( εκτος απο the room ) Εγώ επειδή συχνά βαριέμαι να τα δω, βλέπω απλά τα επεισόδια του Nostalgia Critic. Μιας και είδες Τιτανικό, η πρώτη μου επιλογή είναι σίγουρα τα τρία animated titanic movies, που είναι να ξύνεις το κεφάλι σου (αφού πρώτα πέσεις κάτω από τα γέλια) και όσο πάνε γίνονται και χειρότερες, είτε το πιστεύεις, είτε όχι. Ξεκίνα από αυτό: Γενικά στα animation βρίσκεις αρκετά. Υπάρχει πχ και το Foodfight! (άάάλλη από εκεί). Γενικότερα τώρα, νομίζω έχω ξεχωρίσει (εκτός από το The Room): The Happening The Wicker Man (αλλά πρώτα πρέπει να δει κανείς το αυθεντικό, που είναι ταινιάρα) Προσωπικά το Twilight ήταν η ταινία που ξεκίνησε την αγάπη μου για τις κακές ταινίες Battlefield Earth Υπάρχει ακόμη το Birdemic: Shock and Terror Troll 2 Mortal Kombat (και τα δύο) A! Ξέχασα το Samurai Cop! Δες και τα Hilariocity του Stuckmann, του youtube reviewer, που είναι μια συλλογή από ταινίες τόσο atrocity που είναι hilarious. Έχει αρκετά από αυτά που ανέφερα. Τώρα που είπα Hilariocity, το Sleepwalkers!!! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα