Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στο 4 επείσοδια της πρώτης σεσον και δεν έχω ξετρελαθεί. Θα συνεχίσει να έχει αυτόνομα επεισόδια και μετά γιατι βαριέμαι.

Υπάρχει κεντρική υπόθεση, αλλά πάει αρκετά αργά. Πάντως την θεωρώ καλή σειρά.

Ο 2ος κύκλος ήταν θα' λεγα καλύτερος.

Δημοσ.

Υπάρχει κεντρική υπόθεση, αλλά πάει αρκετά αργά. Πάντως την θεωρώ καλή σειρά.

Ο 2ος κύκλος ήταν θα' λεγα καλύτερος.

Εχω φτάσει στο 10 επεισόδιο και μπορώ να πω οτι η σειρά εχει βελτιωθεί και έχει αποκτήσει ενδιαφέρον. Προχωράμε λοιπόν.

Δημοσ.

Πολύ τελειότητα όμως.

Οι πορδές του πρέπει να μυρίζουν φράουλα και να ακούγονται σαν συμφωνία του Μπετόβεν.

Εσπειρε το τελευταιο επεισοδιο!!

Is this the coffee cart guy?

Κοπηκα!!! :D

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου προτεινετε ταινιες, θα τις ελεγα ψαγμενες αλλα εχοντας δει οτι ειναι ειναι ορος αμφιλεγομενος δεν θα το κανω, τυπου beautiful mind match point intouchables....Καμια προταση γτ νομιζω λανθασμενα,οτι τετοιες ταινιες τις τερματισα...:/

Δημοσ.

Καλά, η διαφορά Band of Brothers και Pacific είναι χαώδης. Επειδή δεν είμαι φαν των σειρών, τις βάζω όταν κάνω ποδήλατο( :-D ), στο BoB σταματούσα και κοίταζα με αγωνία τί θα γίνει στην επόμενη σκηνή και ποιός θα φάει τη σφαίρα. Στο Pacific χάζευα τους τοίχους του δωματίου!

Έβαλα το Game of Thrones, αλλά με τόσο γυμνό και σεξ μάλλον δεν κάνει να το βλέπω όταν κάνω ποδήλατο!

• Like 1
Δημοσ.

Προτείνετέ μου καμιά σοβαρή βαρβάτη ταινία σαν το Brokeback Mountain, με στιβαρές σχέσεις, ευαισθησία, εκδήλωση συναισθημάτων και φιλίας μεταξύ ανδρών, αποστασιοποιημένη από τα συνήθη πρότυπα ψευτομαγκιάς κλανιάς, μουνοδουλίασης και ομοφοβίας.

Δημοσ.

Weekend

Επίσης πολύ καλές που περιλαμβάνουν πουστρ... εεε γκει είναι οι εξής:

C.R.A.Z.Y - Γκει και σχέση πατέρα γιού.

A single man - Γκεί και θάνατος συντρόφου.

Tέλος χωρίς γκέι, αλλά πάλι με σεξοθέμα η παρακάτω ταινιάρα:

Shame

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα με γκέη, ασχέτως αν ανέφερα ως παράδειγμα το brokeback mountain, είπα ακριβώς τι ψάχνω. Φαίνονται σοβαρές αυτές που είπες, θα τις τσεκάρω, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τι δουλειά έχω εγώ με δαύτη; Εκείνη είναι καμένη και ποζερού, εγώ είμαι απλά ανόθευτος και χειμαρρώδης. Και ξεχνάω πότε πρέπει να βάλω τελεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...