PerfectParanoia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε Έχει δει κανείς το halt and catch fire; Να το πιάσω; Προσωπικά μου άρεσε αρκετά και θα στην πρότεινα αν σου φαίνεται ενδιαφέρον το concept. Οι τελευταία σεζόν δεν αξίζει όσο οι πρώτες (ειδικά οι πρώτες 2) αλλά η σειρά έχει αρκετό ενδιαφέρον όσο στο ψευδό -ιστορικό κομμάτι που βλέπεις την εξέλιξη την τεχνολογίας και των εταιριών (χωρίς να αναφέρονται πολλά ονόματα κανονικών εταιριών αλλά είναι ξεκάθαρο ποια είναι ποια και φυσικά με κάποια κομμάτια μυθοπλασίας) αλλά και οι ιστορίες τον χαρακτήρων που μπλέκουν/αναφέρουν/σατιρίζουν συχνά πραγματικά γεγονότα (jobs-wosziac και apple vs microsofft, η έκρηξη και κατάρρευση των βιντεοπαιχνιδιών, οι πρώτοι indexer και search engine κοκ ) στην ιστορία τις σειράς. Έχει καλή ισορροπία τεχνικής πληροφορίας, που σε βάζει να ψαχτείς και παραπάνω, και ιντιγκας/story για να περάσουν τα κομμάτια που ίσως ξέρεις/σου είναι αδιάφορα.
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, PerfectParanoia είπε Προσωπικά μου άρεσε αρκετά και θα στην πρότεινα αν σου φαίνεται ενδιαφέρον το concept. Οι τελευταία σεζόν δεν αξίζει όσο οι πρώτες (ειδικά οι πρώτες 2) αλλά η σειρά έχει αρκετό ενδιαφέρον όσο στο ψευδό -ιστορικό κομμάτι που βλέπεις την εξέλιξη την τεχνολογίας και των εταιριών (χωρίς να αναφέρονται πολλά ονόματα κανονικών εταιριών αλλά είναι ξεκάθαρο ποια είναι ποια και φυσικά με κάποια κομμάτια μυθοπλασίας) αλλά και οι ιστορίες τον χαρακτήρων που μπλέκουν/αναφέρουν/σατιρίζουν συχνά πραγματικά γεγονότα (jobs-wosziac και apple vs microsofft, η έκρηξη και κατάρρευση των βιντεοπαιχνιδιών, οι πρώτοι indexer και search engine κοκ ) στην ιστορία τις σειράς. Έχει καλή ισορροπία τεχνικής πληροφορίας, που σε βάζει να ψαχτείς και παραπάνω, και ιντιγκας/story για να περάσουν τα κομμάτια που ίσως ξέρεις/σου είναι αδιάφορα. Θα την πιάσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ για το λεπτομερές σχόλιο 1
papoys1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 25/8/2018 στις 9:05 ΜΜ, Masma είπε Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω καμιά ταινία Αστυνομική (με υπόθεση ) . Για παράδειγμα θα ήθελα να δω κάτι σαν το έγκλημα στο Οριαν εξπρές( το παλιό ήταν πολύ ανώτερο) , κάτι σε τέτοια φαση. Έχετε να προτείνεται καμία? https://www.imdb.com/title/tt0411061/ Δες και το 88 minutes με τον Αλ Πατσίνο. Προσωπικά θεωρώ το 5,9 που του δίνει το IMDd πολύ λίγο.Θα του έδινα άνετα ένα 7/10 1
Archilleo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, papoys1 είπε https://www.imdb.com/title/tt0411061/ Δες και το 88 minutes με τον Αλ Πατσίνο. Προσωπικά θεωρώ το 5,9 που του δίνει το IMDd πολύ λίγο.Θα του έδινα άνετα ένα 7/10 Never Back Down ξανα και ξανα... Το 1 εννοω. 1
Πανος999 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Archilleo είπε Never Back Down ξανα και ξανα... Το 1 εννοω. Ταινιαρα αλλα.. Αστυνομικη!?! 😇 1
SeXBOX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μια υποτιμημένη ταινια είναι το Legend, προσωπικά όταν την είδα στον κινηματογράφο την ευχαριστήθηκα πολύ και ο Hardy στα καλύτερα του. Επίσης The Drop πάλι με Hardy, φοβερή ταινια... αυτός ο Hardy έχει πραγματικό αστέρι, απίστευτος σε ότι ρόλο του δώσεις. Έπρεπε να δω την επίσης υποτιμημένη ταινια Child 44 για να διαπιστώσω πόσο καλός είναι.
panosno1com Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ να ρωτησω αλλα το καινουριο johny english το κατεβάσανε ???? Πριν μια βδομαδα εκανε πρεμιερα.. σε βιλατζ τουλαχιστον δεν το βλεπω στο παιζονται τωρα ουτεστα εισιτήρια!!! Κοιταξα απο περιεργεια και στο σαιτ odeon και ουτε εκει το εχει !
Sanjuro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 ^Υπάρχει ακόμα σε 15 αίθουσες απλά αυτές δεν είναι odeon ή village.
panosno1com Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Sanjuro είπε ^Υπάρχει ακόμα σε 15 αίθουσες απλά αυτές δεν είναι odeon ή village. Thanks... Δηλαδη απο τα βιλατζ το βγαλανε τελειως? Δεν παταγε κανεις? Απορω διοτι μολις πριν 1 βδομαδα εκανε πρεμιερα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από panosno1com
Aggeluska Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερα μιας και το σκ ειναι βροχερο και κρυο ειπα να δω καμια ταινια horror . Τι εχετε να προτινετε;
Sanjuro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Aggeluska είπε καλησπερα μιας και το σκ ειναι βροχερο και κρυο ειπα να δω καμια ταινια horror . Τι εχετε να προτινετε; Το "The thing" το παλιό του Carpenter δες. Αν θες κάτι κάπως πιο πρόσφατο δες το "The Host" το Κορεάτικο.
najinblue3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Aggeluska είπε καλησπερα μιας και το σκ ειναι βροχερο και κρυο ειπα να δω καμια ταινια horror . Τι εχετε να προτινετε; The Conjuring, Babadook αν δεν εχεις δει
kjtzemis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα δε όλους...δεν θα ήθελα να μου προτείνετε κατι αλλα να μου λύσετε μια απορία. Θελω μα δω όλες τις ταινίες από marvel δλδ captain America iron man hulk avengers κλπ κλπ κλπ....το θέμα μου ομως είναι ότι δεν γνωρίζω από πιο πρεπει να ξεκινήσω, δλδ ποια είναι η σωστή σειρά που πρεπει να τα πάρω...ρωτάω γτ μπυ έχουν πει ότι όλα συνδέοντε μεταξύ τους. Υπαρχει κάποιος που να γνωρίζει;;;
GeorgeAl92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, kjtzemis είπε Καλησπέρα δε όλους...δεν θα ήθελα να μου προτείνετε κατι αλλα να μου λύσετε μια απορία. Θελω μα δω όλες τις ταινίες από marvel δλδ captain America iron man hulk avengers κλπ κλπ κλπ....το θέμα μου ομως είναι ότι δεν γνωρίζω από πιο πρεπει να ξεκινήσω, δλδ ποια είναι η σωστή σειρά που πρεπει να τα πάρω...ρωτάω γτ μπυ έχουν πει ότι όλα συνδέοντε μεταξύ τους. Υπαρχει κάποιος που να γνωρίζει;;; Μια απλή αναζήτηση χρειαζόταν.....http://lmgtfy.com/?q=marvel+movies+chronological+order
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα