Arkin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πια καλέ αυτή την άσχημη Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από Arkin 1
papoys1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=YqtM01WGs4g Μία Σκάρλετ θα μας σώσει.Θεά λέμε.Μακάρι ο Ευκλείδης να την φέρει στη Βουλή.
Ntinaras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Στις 26/7/2018 στις 1:28 ΜΜ, kjtzemis είπε Καλησπέρα παλικάρια θελω τα φώτα σας...για όσους από είδα έχετε δει το shutter island με τον di Caprio θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια παρόμοια ταινία ως προς το “mindfuck” της υπόθεσης. υπαρχει κατι αντίστοιχο;δεν εννοώ ίδιο αλλα να σε μπερδεύει να περιμένεις αλλα πράγματα και αλλα να σου εμφανίζονται. memento the usual suspects saw the departed the game the sixth sense fightclub american psycho the others donnie darko the prestige 1 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Ψαχνω να βρω καμια ταινια που να δειχνει την ψυχολογια ξενων ανθρωπων μεταξυ τους σε ενα Χ ερεθισμα. Ειδα πχ τελευταια το The Exam και το The Bar που μου αρεσαν και ηταν αναλογες. Επισης εχω δει το The Experiment που ηταν επισης πολυ καλο. Κατι σε αυτο το μοτιβο ψαχνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stormrain είπε Ψαχνω να βρω καμια ταινια που να δειχνει την ψυχολογια ξενων ανθρωπων μεταξυ τους σε ενα Χ ερεθισμα. Ειδα πχ τελευταια το The Exam και το The Bar που μου αρεσαν και ηταν αναλογες. Επισης εχω δει το The Experiment που ηταν επισης πολυ καλο. Κατι σε αυτο το μοτιβο ψαχνω. The Cube Επαναλαμβάνω αυτά που έγραψα και στο άλλο θέμα: μέθοδος Γκρόνχολμ, αν το βρεις σε θεατρικό, ακόμη καλύτερα, αλλά υπάρχει και σε ταινία, El Metodo 12 Angry Men Κάποια διασκευή του ...and then there were none. Υπάρχουν πολλές, δυστυχώς καμία δεν μου φαίνεται "definitive" (σε όλες που έχω δει, κάτι με ενοχλεί), ίσως η πιο ουδέτερη είναι η ρώσικη. Σε πιο τρόμου εκδοχή, μου άρεσε το Identity. Snowpiercer (αν και δεν εστιάζει ακριβώς εκεί) The Mist (πάλι horror, με τα γνωστά κλισέ του Stephen King, αλλά σκηνοθετημένα από τον Frank Darabont) edit: Άντε να προτείνω και ένα ακόμη, που δεν έχει ακριβώς να κάνει με ξένους, αλλά έχει να κάνει με διαφορετικούς χαρακτήρες και την αντίδρασή του σε ένα ερέθισμα: The Man from Earth Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Archilleo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stormrain είπε Ψαχνω να βρω καμια ταινια που να δειχνει την ψυχολογια ξενων ανθρωπων μεταξυ τους σε ενα Χ ερεθισμα. Ειδα πχ τελευταια το The Exam και το The Bar που μου αρεσαν και ηταν αναλογες. Επισης εχω δει το The Experiment που ηταν επισης πολυ καλο. Κατι σε αυτο το μοτιβο ψαχνω. 7 ANOS ( 7 XRONIA), ισπανικη - Νετφλιξ. Ειναι στο ιδιο μοτιβο... Και το TOC TOC. Παλι ισπανικη, στο Νετφλιξ θα τη βρεις. Αν θυμηθω και αλλη θα ποσταρω. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από Archilleo 1
aneurysm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, stormrain είπε Ψαχνω να βρω καμια ταινια που να δειχνει την ψυχολογια ξενων ανθρωπων μεταξυ τους σε ενα Χ ερεθισμα. Ειδα πχ τελευταια το The Exam και το The Bar που μου αρεσαν και ηταν αναλογες. Επισης εχω δει το The Experiment που ηταν επισης πολυ καλο. Κατι σε αυτο το μοτιβο ψαχνω. Die Welle... Δες το, αξίζει.. Και το Free Rainer.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Manuel είπε The Cube Επαναλαμβάνω αυτά που έγραψα και στο άλλο θέμα: μέθοδος Γκρόνχολμ, αν το βρεις σε θεατρικό, ακόμη καλύτερα, αλλά υπάρχει και σε ταινία, El Metodo 12 Angry Men Κάποια διασκευή του ...and then there were none. Υπάρχουν πολλές, δυστυχώς καμία δεν μου φαίνεται "definitive" (σε όλες που έχω δει, κάτι με ενοχλεί), ίσως η πιο ουδέτερη είναι η ρώσικη. Σε πιο τρόμου εκδοχή, μου άρεσε το Identity. Snowpiercer (αν και δεν εστιάζει ακριβώς εκεί) The Mist (πάλι horror, με τα γνωστά κλισέ του Stephen King, αλλά σκηνοθετημένα από τον Frank Darabont) edit: Άντε να προτείνω και ένα ακόμη, που δεν έχει ακριβώς να κάνει με ξένους, αλλά έχει να κάνει με διαφορετικούς χαρακτήρες και την αντίδρασή του σε ένα ερέθισμα: The Man from Earth 24 λεπτά πριν, Archilleo είπε 7 ANOS ( 7 XRONIA), ισπανικη - Νετφλιξ. Ειναι στο ιδιο μοτιβο... Και το TOC TOC. Παλι ισπανικη, στο Νετφλιξ θα τη βρεις. Αν θυμηθω και αλλη θα ποσταρω. Θενξ γκαηζ 5 λεπτά πριν, aneurysm είπε Die Welle... Δες το, αξίζει.. Και το Free Rainer. Thankies man! 2
Masma Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω καμιά ταινία Αστυνομική (με υπόθεση ) . Για παράδειγμα θα ήθελα να δω κάτι σαν το έγκλημα στο Οριαν εξπρές( το παλιό ήταν πολύ ανώτερο) , κάτι σε τέτοια φαση. Έχετε να προτείνεται καμία? Αναφορά σε κείμενο
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 25/8/2018 στις 9:05 ΜΜ, Masma είπε Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω καμιά ταινία Αστυνομική (με υπόθεση ) . Για παράδειγμα θα ήθελα να δω κάτι σαν το έγκλημα στο Οριαν εξπρές( το παλιό ήταν πολύ ανώτερο) , κάτι σε τέτοια φαση. Έχετε να προτείνεται καμία? https://www.imdb.com/title/tt0119488/?ref_=nv_sr_1 αυτο το χεις δει?
ultraex2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 10:46 ΠΜ, Ntinaras είπε https://www.imdb.com/title/tt0119488/?ref_=nv_sr_1 αυτο το χεις δει? Συμφωνώ εργαρα από τις λίγες!!έχω ξεχάσει πόσες φορές την έχω ξαναδεί!! Χαλαρά την ξαναβλεπα!!
SeXBOX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) in the mood https://www.imdb.com/title/tt0407887/ Επίσης καλούτσικο είναι και το Fracture https://www.imdb.com/title/tt0488120/ Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από SeXBOX
christos4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 29/5/2018 στις 2:28 ΜΜ, barrcode είπε Παιδιά καλησπέρα, Μόλις τελείωσα το money heist και δηλώνω λάτρης του Ισπανικού κινηματογράφου. Θέλω όποιος μπορεί να μου προτείνει παρόμοιες ταινίες/σειρές. Έχω δεί τα εξής: EL CUERPO(THE BODY), CONTRATIEMPO, Ο ΘΥΡΩΡΟΣ, LA CARA OCULTA (THE HIDDEN FACE), JULIA'S EYES, THE SKIN I LIVE IN https://www.imdb.com/title/tt4621630/?ref_=nv_sr_1 τσεκαρε και αυτο (παιζει και στο netflix)
SeXBOX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να γουστάρουν οι Ισπανο-λάτρεις Μυστήριο και θρίλερ: La isla mínima Celda 211 Secuestro Mientras duermes Al final del túnel Que Dios nos perdone El hombre de las mil caras El secreto de sus ojos El espinazo del diablo Los cronocrímenes Los abrazos rotos El aura El orfanato Hable con ella Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από SeXBOX
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει δει κανείς το halt and catch fire; Να το πιάσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα