Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

The Getaway - McQueen/MacGraw  1972

Das Boot

Downfall

The lives of others

Dr Strangelove

9 Queens

The Man who would be King

Three days of Condor

Η πιο παλια ταινια που εχω δει και βλεπεται ανετα απο οποιοδηποτε κοινο οποιασδηποτε ηλικιας και γουστου ειναι το 12 angry men του 1957.

Ασπρομαυρο, γυρισμενο σε ενα δωματιο. Χωρις αναγκη για ειδικα εφε που θα εδειχναν την ηλικια τους 60 χρονια μετα.

• Like 5
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

Das Boot

Downfall

The lives of others

Dr Strangelove

9 Queens

Three days of Condor

Είμαι προκατειλημμένη απέναντί σου, γιατί πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση ο τρόπος γραφής σου, οπότε θα δω όοοολες όσες πρότεινες!

1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Η πιο παλια ταινια που εχω δει και βλεπεται ανετα απο οποιοδηποτε κοινο οποιασδηποτε ηλικιας και γουστου ειναι το 12 angry men του 1957.

Ασπρομαυρο, γυρισμενο σε ενα δωματιο. Χωρις αναγκη για ειδικα εφε που θα εδειχναν την ηλικια τους 60 χρονια μετα.

Την είδα πριν κάτι μήνες και όντως είναι πάρα πολύ καλή.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Zugzwang είπε

Είμαι προκατειλημμένη απέναντί σου, γιατί πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση ο τρόπος γραφής σου, οπότε θα δω όοοολες όσες πρότεινες!

Την είδα πριν κάτι μήνες και όντως είναι πάρα πολύ καλή.

спасибо!

10 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Συμφωνώ ότι είναι εξαιρετική ταινία, παρά τα χρόνια της και το "φτωχό" σκηνικό, που αποδεικνύει ότι το Νο1 πραγμα που χρειάζεται μια ταινία είναι το σενάριο, μετά οι ερμηνίες και μετά ο σκηνοθέτης.

Ξεχναω κι αλλες παλιες, να τωρα μολις θυμηθηκα τους Πειρατες του Πολανσκι με τον αγαπημένο Ματάου!

12 ώρες πριν, speedy23 είπε

Μαγεια και μεγαλειο θα ηταν δυο λεξεις που θα περιεγραφα αυτες τις ταινιες.

Μεγαλείο ο Πήτερ Σέλλερς, τρομερή περσόνα και υποκριτικό ταλέντο. Δεν υπάρχει πιο απαιτητικό πράγμα από τον κωμικό ρόλο.

Δημοσ.
Στις 21/2/2018 στις 10:50 ΜΜ, Cro-Magnon είπε

Das Boot

Downfall

The lives of others

Dr Strangelove

9 Queens

Three days of Condor

Like για το Three Days of the Condor!! Οχι οτι δεν αξιζουν κ οι υπόλοιπες,αλλα αυτη,σπανια θα την προτείνει κάποιος.

Δημοσ.

The city of the lost children,  γαλλική ταινία πραγματικό αριστούργημα είναι του σκηνοθέτη που έχει γυρίσει το ameli και  delicatessen. Ο τίτλος κανονικά είναι γαλλικός  αλλά δεν το θυμάμαι Le cite des enfant Perdue κάπως έτσι γράφεται 

Δημοσ.

συγχρονη και διαχρονικη αμερικη στο νοτο.. το μισος γνωμονας της εκει δικαιοσυνης..

πολυ καλη ταινια, το σεναριο και το θεμα..

bomb city

Δημοσ.
Στις 2/24/2018 στις 11:10 ΠΜ, ΜΙχαλιεςς είπε

Like για το Three Days of the Condor!! Οχι οτι δεν αξιζουν κ οι υπόλοιπες,αλλα αυτη,σπανια θα την προτείνει κάποιος.

Ρε Μιχαλιό, την... πεταλωνες τη Faye? 

Την αλήθεια να πεις! 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδες το jumanji λεει τιποτα;
Λεω να το δω με την κοπελα μου,αλλα απο ενα fast forward που εκανα οταν συγχρονιζα τους υποτιτλους ειδα καφριλικι.

Τι λετε; Γρηγορα γτ η πιτσα ειναι στο φουρνο.

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, webparts είπε

Ρε παιδες το jumanji λεει τιποτα;
Λεω να το δω με την κοπελα μου,αλλα απο ενα fast forward που εκανα οταν συγχρονιζα τους υποτιτλους ειδα καφριλικι.

Τι λετε; Γρηγορα γτ η πιτσα ειναι στο φουρνο.

το καινουργιο? το ειδα cinema, αρκετα καλο βλεπεται ανετα

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

το καινουργιο? το ειδα cinema, αρκετα καλο βλεπεται ανετα

Ευχαριστω,θα το ξεκινησουμε σε λιγο.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...