Ntinaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε The Getaway - McQueen/MacGraw 1972 Das Boot Downfall The lives of others Dr Strangelove 9 Queens The Man who would be King Three days of Condor Η πιο παλια ταινια που εχω δει και βλεπεται ανετα απο οποιοδηποτε κοινο οποιασδηποτε ηλικιας και γουστου ειναι το 12 angry men του 1957. Ασπρομαυρο, γυρισμενο σε ενα δωματιο. Χωρις αναγκη για ειδικα εφε που θα εδειχναν την ηλικια τους 60 χρονια μετα. 5
Zugzwang Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε The Getaway - McQueen/MacGraw 1972 Das Boot Downfall The lives of others Dr Strangelove 9 Queens The Man who would be King Three days of Condor Είμαι προκατειλημμένη απέναντί σου, γιατί πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση ο τρόπος γραφής σου, οπότε θα δω όοοολες όσες πρότεινες! 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Η πιο παλια ταινια που εχω δει και βλεπεται ανετα απο οποιοδηποτε κοινο οποιασδηποτε ηλικιας και γουστου ειναι το 12 angry men του 1957. Ασπρομαυρο, γυρισμενο σε ενα δωματιο. Χωρις αναγκη για ειδικα εφε που θα εδειχναν την ηλικια τους 60 χρονια μετα. Την είδα πριν κάτι μήνες και όντως είναι πάρα πολύ καλή. 1
Cro-Magnon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Zugzwang είπε Είμαι προκατειλημμένη απέναντί σου, γιατί πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση ο τρόπος γραφής σου, οπότε θα δω όοοολες όσες πρότεινες! Την είδα πριν κάτι μήνες και όντως είναι πάρα πολύ καλή. спасибо! 10 ώρες πριν, Ntinaras είπε Η πιο παλια ταινια που εχω δει και βλεπεται ανετα απο οποιοδηποτε κοινο οποιασδηποτε ηλικιας και γουστου ειναι το 12 angry men του 1957. Ασπρομαυρο, γυρισμενο σε ενα δωματιο. Χωρις αναγκη για ειδικα εφε που θα εδειχναν την ηλικια τους 60 χρονια μετα. Συμφωνώ ότι είναι εξαιρετική ταινία, παρά τα χρόνια της και το "φτωχό" σκηνικό, που αποδεικνύει ότι το Νο1 πραγμα που χρειάζεται μια ταινία είναι το σενάριο, μετά οι ερμηνίες και μετά ο σκηνοθέτης. Ξεχναω κι αλλες παλιες, να τωρα μολις θυμηθηκα τους Πειρατες του Πολανσκι με τον αγαπημένο Ματάου! 12 ώρες πριν, speedy23 είπε Μαγεια και μεγαλειο θα ηταν δυο λεξεις που θα περιεγραφα αυτες τις ταινιες. Μεγαλείο ο Πήτερ Σέλλερς, τρομερή περσόνα και υποκριτικό ταλέντο. Δεν υπάρχει πιο απαιτητικό πράγμα από τον κωμικό ρόλο.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 21/2/2018 στις 10:50 ΜΜ, Cro-Magnon είπε The Getaway - McQueen/MacGraw 1972 Das Boot Downfall The lives of others Dr Strangelove 9 Queens The Man who would be King Three days of Condor Like για το Three Days of the Condor!! Οχι οτι δεν αξιζουν κ οι υπόλοιπες,αλλα αυτη,σπανια θα την προτείνει κάποιος.
maxf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Σας συμβουλεύω να παρακολουθήσετε αυτές τις ταινίες: the Beach, 127 Hours, the Way, Terminal, into the wild. 1
TitanX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 The city of the lost children, γαλλική ταινία πραγματικό αριστούργημα είναι του σκηνοθέτη που έχει γυρίσει το ameli και delicatessen. Ο τίτλος κανονικά είναι γαλλικός αλλά δεν το θυμάμαι Le cite des enfant Perdue κάπως έτσι γράφεται
ask Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 συγχρονη και διαχρονικη αμερικη στο νοτο.. το μισος γνωμονας της εκει δικαιοσυνης.. πολυ καλη ταινια, το σεναριο και το θεμα.. bomb city
Cro-Magnon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/24/2018 στις 11:10 ΠΜ, ΜΙχαλιεςς είπε Like για το Three Days of the Condor!! Οχι οτι δεν αξιζουν κ οι υπόλοιπες,αλλα αυτη,σπανια θα την προτείνει κάποιος. Ρε Μιχαλιό, την... πεταλωνες τη Faye? Την αλήθεια να πεις!
webparts Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ρε παιδες το jumanji λεει τιποτα; Λεω να το δω με την κοπελα μου,αλλα απο ενα fast forward που εκανα οταν συγχρονιζα τους υποτιτλους ειδα καφριλικι. Τι λετε; Γρηγορα γτ η πιτσα ειναι στο φουρνο. 2
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, webparts είπε Ρε παιδες το jumanji λεει τιποτα; Λεω να το δω με την κοπελα μου,αλλα απο ενα fast forward που εκανα οταν συγχρονιζα τους υποτιτλους ειδα καφριλικι. Τι λετε; Γρηγορα γτ η πιτσα ειναι στο φουρνο. το καινουργιο? το ειδα cinema, αρκετα καλο βλεπεται ανετα 1
Ntinaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ναι ειναι πολυ ευχαριστο, ειδικα αν εισαι και λιγο gamer 1
webparts Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, najinblue3 είπε το καινουργιο? το ειδα cinema, αρκετα καλο βλεπεται ανετα Ευχαριστω,θα το ξεκινησουμε σε λιγο.
webparts Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 @najinblue3 Ειχε φαση το εργακι τελικα,σε πολλες σκηνες εριξα γελιο! 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Παιδες αλλες παρομοιες ταινιες του τυπου Starred up?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Στις 9/5/2018 στις 8:53 ΜΜ, olimpiakos 7 είπε Παιδες αλλες παρομοιες ταινιες του τυπου Starred up? https://m.imdb.com/title/tt1235166/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα