Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/22/2018 στις 7:06 ΜΜ, Random User είπε

Καλησπέρα είμαι νέος στον χώρο των sci-fi movies και ψάχνομαι να επεκτείνω την λίστα με τις ταινίες μου Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι ενδιαφέρομαι για ταινίες που έχουν ως βάση τους το time travel ή/και το μυστήριο γενικά Επίσης αποφεύγω τις ταινίες με φουτουριστικό περιεχόμενο(όπως Star Trek πχ) Οι ταινίες που έχω δει είναι οι εξής:

Coherence

Source Code

Primer

Predestination

Triangle

Looper

*Σχεδόν όλες ήταν στο στυλ που με ενδιαφέρει

Επιπλέον αυτών που σου προτάθηκαν ήδη, δες και το Time Lapse. Low budget, σαν ιδέα μοιάζει αρκετά με το primer, αλλά λιγότερο περίπλοκο. Μη σε αποθαρρύνει το 6.5.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/1/2018 στις 7:06 ΜΜ, Random User είπε

Καλησπέρα είμαι νέος στον χώρο των sci-fi movies και ψάχνομαι να επεκτείνω την λίστα με τις ταινίες μου Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι ενδιαφέρομαι για ταινίες που έχουν ως βάση τους το time travel ή/και το μυστήριο γενικά Επίσης αποφεύγω τις ταινίες με φουτουριστικό περιεχόμενο(όπως Star Trek πχ)

Τσέκαρε αυτό εδώ το thread.

Δημοσ.

Ψαχνω ταινιες τυπου Jarhead,Full Metal Jacket,American Sniper,Fury,Inglorious basterds κτλ.

Ξερω οτι δεν ειναι σχετικες μεταξυ τους,απλα αναφερω τι εχω δει και μου αρεσε,για να υπολογισετε :P
Φυσικα εχω δει  Thin Red και Enemy at gates.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, webparts είπε

Ψαχνω ταινιες τυπου Jarhead,Full Metal Jacket,American Sniper,Fury,Inglorious basterds κτλ.

Ξερω οτι δεν ειναι σχετικες μεταξυ τους,απλα αναφερω τι εχω δει και μου αρεσε,για να υπολογισετε :P
Φυσικα εχω δει  Thin Red και Enemy at gates.

δες 1-2 σελιδες πισω, εχω προτεινει ο,τι καλυτερο απο πολεμικο εχω δει

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/1/2018 στις 7:06 ΜΜ, Random User είπε

Καλησπέρα είμαι νέος στον χώρο των sci-fi movies και ψάχνομαι να επεκτείνω την λίστα με τις ταινίες μου Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι ενδιαφέρομαι για ταινίες που έχουν ως βάση τους το time travel ή/και το μυστήριο γενικά Επίσης αποφεύγω τις ταινίες με φουτουριστικό περιεχόμενο(όπως Star Trek πχ) Οι ταινίες που έχω δει είναι οι εξής:

Coherence

Source Code

Primer

Predestination

Triangle

Looper

*Σχεδόν όλες ήταν στο στυλ που με ενδιαφέρει

Ρίξε μία ματιά και στο the jacket με τον adrien brody. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/10/2018 στις 10:39 ΜΜ, Rebel21 είπε

Ρίξε μία ματιά και στο the jacket με τον adrien brody. 

Το "The Jacket" είναι ταινιάρα και το προτείνω κι εγώ ανεπιφύλακτα. Έχει κι ένα μικρό ρόλο ο Daniel Craig.

Στις 1/23/2018 στις 6:39 ΜΜ, kjtzemis είπε

Καλησπέρα πρωινός σημερα στην δουλεια (μετά από πολύ καιρό) όποτε τι καλύτερο από χαλάρωση και ταινία το βράδυ σπίτι..

θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας για τις καλύτερες/ξεχωριστές ταινίες του 2017 τις πιο must see για να καταφέρω ενοικίασω κανα 2-3 να δω.

δεν με ενδιαφέρει τόσο το είδος καλοδεχούμενες όλες οι απόψεις και όλες οι ταινίες.

Το "Get Out" είναι από τις κορυφαίες ταινίες τρόμου, όχι μόνο του 2017 αλλά των τελευταίων ετών. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν υποψήφια για βραβεία Oscar.

Επεξ/σία από Metal Heart
  • Like 1
Δημοσ.

Ειδα προσφατα μια ταινια με 2 @ρχιδ@κια που κατασκοπευουν και κινηματογραφουν με κρυφες καμερες 24/7 εναν ψυχακια γερο.
Δε θυμαμαι πως το λενε,αλλα ψιλογ@μ@γε το εργο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, webparts είπε

Ειδα προσφατα μια ταινια με 2 @ρχιδ@κια που κατασκοπευουν και κινηματογραφουν με κρυφες καμερες 24/7 εναν ψυχακια γερο.

ε αντε θυμησου πως λεγοτανε να το δουμε και μεις :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, webparts είπε

12 λεπτά πριν, Exoskeletor είπε

ε αντε θυμησου πως λεγοτανε να το δουμε και μεις :)

The Good Neighbor

http://www.imdb.com/title/tt2262315/?ref_=nm_flmg_act_10

Με τεραστιο  James Caan (Misery,Thief,Νονο κ.α.)

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/1/2017 στις 11:06 ΜΜ, Zugzwang είπε

Έχετε να προτείνετε καμιά παλιά ταινία διαμάντι/ all-time-classic/ must-watch-before-you-die κτλ που "αντέχει" στον χρόνο και βλέπεται ευχάριστα ακόμα και σήμερα;

Π.χ. είδα για χιλιοστή φορά το seven και δεν δείχνει καθόλου την ηλικία του, παρότι βγήκε πριν 22 (!!!!!!) ολόκληρα χρόνια. Τα ίδια και το pulp fiction, το memento, το forrest gump, το american beauty, η λίστα του Σίντλερ, η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν, το requiem for a dream... Απ' την άλλη π.χ. το glengarry glen ross με κούρασε και χρειάστηκα τρία βράδια για να το τελειώσω. Το είδος δε με ενδιαφέρει, βλέπω απ' όλα.

The Getaway - McQueen/MacGraw  1972

Das Boot

Downfall

The lives of others

Dr Strangelove

9 Queens

The Man who would be King

Three days of Condor

• Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

The lives of others

Dr Strangelove

Μαγεια και μεγαλειο θα ηταν δυο λεξεις που θα περιεγραφα αυτες τις ταινιες.

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...