Ntinaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/4/2018 στις 8:34 ΜΜ, olimpiakos 7 είπε Αλλες ταινιες να μου προτεινεται με army οπως dunkirk,fury παρομοιες;; Παλιες η καινουριες? 1
Muchacho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Κάποια καλή κωμωδία του 2017+?Ας είναι και σειρά...
Undertaker25 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Muchacho είπε Κάποια καλή κωμωδία του 2017+?Ας είναι και σειρά... Καθαρά κωμωδίες δεν πολυβλέπω αλλά από κωμική περιπέτεια αν σε ενδιαφέρει, το Hitman's Bodyguard. Τρομερή. ;-) Στις 1/4/2018 στις 8:34 ΜΜ, olimpiakos 7 είπε Αλλες ταινιες να μου προτεινεται με army οπως dunkirk,fury παρομοιες;; Αν αναφέρεσαι αποκλειστικά σε Β'ΠΠ και σύγχρονης παραγωγής... Saving Private Ryan Hacksaw Ridge Thin Red Line Letters from Iwojima Stalingrad (2013) (παρά την κακή βαθμολογία στο Imdb, στην προτείνω. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά) Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Undertaker25 1
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Συμπληρωνω enemy at the gates the wall american sniper das boot paths of glory full metal jacket patton platoon cross of iron a bridge too far der untergang all quiet on the western front gallipoli lawrence of arabia kelly's heroes the guns of navarone where eagles dare και φυσικα band of brothers (10 επεισοδια mini series) 2
webparts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στις 6/1/2018 στις 7:38 ΜΜ, Πανος999 είπε Ηappy death day κ snowman εχει δει κανεις?Λενε? Ειδα το snowman,ουτε μετριο δε θα το ελεγα. 1
Oulianov Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/17/2018 στις 1:27 ΠΜ, Ntinaras είπε Συμπληρωνω enemy at the gates the wall american sniper das boot paths of glory full metal jacket patton platoon cross of iron a bridge too far der untergang all quiet on the western front gallipoli lawrence of arabia kelly's heroes the guns of navarone where eagles dare και φυσικα band of brothers (10 επεισοδια mini series) το Das boot ταινιάρα 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/16/2018 στις 6:14 ΜΜ, Ntinaras είπε Παλιες η καινουριες? Και παλιες και καινουριες!!
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/16/2018 στις 9:18 ΜΜ, Undertaker25 είπε Καθαρά κωμωδίες δεν πολυβλέπω αλλά από κωμική περιπέτεια αν σε ενδιαφέρει, το Hitman's Bodyguard. Τρομερή. ;-) Αν αναφέρεσαι αποκλειστικά σε Β'ΠΠ και σύγχρονης παραγωγής... Saving Private Ryan Hacksaw Ridge Thin Red Line Letters from Iwojima Stalingrad (2013) (παρά την κακή βαθμολογία στο Imdb, στην προτείνω. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά) Λοιπον εχω δει Saving Private Ryan και Hacksaw Ridge! Ταινιαρες μονο αυτο εχω να πω!! Τις καταευχαριστηθηκα!! Τις υπολοιπες θα τις κατεβασω! Ευχαριστω Undertaker 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/17/2018 στις 1:27 ΠΜ, Ntinaras είπε Συμπληρωνω enemy at the gates the wall american sniper das boot paths of glory full metal jacket patton platoon cross of iron a bridge too far der untergang all quiet on the western front gallipoli lawrence of arabia kelly's heroes the guns of navarone where eagles dare και φυσικα band of brothers (10 επεισοδια mini series) Ευχαριστω Ντιναρα! Εχω δει The wall και American Sniper ωραιες και αυτες! Θα τσεκαρω και τις υπολοιπες!
Random User Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα είμαι νέος στον χώρο των sci-fi movies και ψάχνομαι να επεκτείνω την λίστα με τις ταινίες μου Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι ενδιαφέρομαι για ταινίες που έχουν ως βάση τους το time travel ή/και το μυστήριο γενικά Επίσης αποφεύγω τις ταινίες με φουτουριστικό περιεχόμενο(όπως Star Trek πχ) Οι ταινίες που έχω δει είναι οι εξής: Coherence Source Code Primer Predestination Triangle Looper *Σχεδόν όλες ήταν στο στυλ που με ενδιαφέρει 1
kargo130 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 12 monkeys σιγουρα (το εργο οχι η σειρα) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Random User είπε Καλησπέρα είμαι νέος στον χώρο των sci-fi movies και ψάχνομαι να επεκτείνω την λίστα με τις ταινίες μου Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι ενδιαφέρομαι για ταινίες που έχουν ως βάση τους το time travel ή/και το μυστήριο γενικά Επίσης αποφεύγω τις ταινίες με φουτουριστικό περιεχόμενο(όπως Star Trek πχ) Οι ταινίες που έχω δει είναι οι εξής: Coherence Source Code Primer Predestination Triangle Looper *Σχεδόν όλες ήταν στο στυλ που με ενδιαφέρει Abre los ojos (προσωπική αγαπημένη) Donnie Darko (σιγουράκι) Memento (ίσως δεν ταιριάζει στη λίστα, καθώς δεν έχει να κάνει με sci-fi, αλλά έχει πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον χρόνο, που φαντάζομαι θα σε ενδιαφέρει πολύ) eXistenZ (από τις πιο αδικημένες ταινίες κατά τη γνώμη μου) και από τις πρόσφατες λείπει το: Arrival
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, Random User είπε Καλησπέρα είμαι νέος στον χώρο των sci-fi movies και ψάχνομαι να επεκτείνω την λίστα με τις ταινίες μου Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι ενδιαφέρομαι για ταινίες που έχουν ως βάση τους το time travel ή/και το μυστήριο γενικά Επίσης αποφεύγω τις ταινίες με φουτουριστικό περιεχόμενο(όπως Star Trek πχ) Οι ταινίες που έχω δει είναι οι εξής: Coherence Source Code Primer Predestination Triangle Looper *Σχεδόν όλες ήταν στο στυλ που με ενδιαφέρει The terminator (1984) Terminator 2 Judgement day (1991) Αν δεν εχεις δει αυτα, δε πας πουθενα 1
kjtzemis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα πρωινός σημερα στην δουλεια (μετά από πολύ καιρό) όποτε τι καλύτερο από χαλάρωση και ταινία το βράδυ σπίτι.. θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας για τις καλύτερες/ξεχωριστές ταινίες του 2017 τις πιο must see για να καταφέρω ενοικίασω κανα 2-3 να δω. δεν με ενδιαφέρει τόσο το είδος καλοδεχούμενες όλες οι απόψεις και όλες οι ταινίες.
crom251 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στις 22/1/2018 στις 7:06 ΜΜ, Random User είπε Καλησπέρα είμαι νέος στον χώρο των sci-fi movies και ψάχνομαι να επεκτείνω την λίστα με τις ταινίες μου Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι ενδιαφέρομαι για ταινίες που έχουν ως βάση τους το time travel ή/και το μυστήριο γενικά Επίσης αποφεύγω τις ταινίες με φουτουριστικό περιεχόμενο(όπως Star Trek πχ) Οι ταινίες που έχω δει είναι οι εξής: Coherence Source Code Primer Predestination Triangle Looper *Σχεδόν όλες ήταν στο στυλ που με ενδιαφέρει Los Cronocrimenes Σιγουρακι οτι θα σου αρεσει συμφωνα με οτι εβαλες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα