Moderators stormrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Κοιτα τοσος κοσμος που το εκθειαζει δε μπορει να ειναι τοσο λαθος οντως. Ισως του δωσω και δευτερη ευκαιρια καποια στιγμη (δε θυμαμαι καν που το ειχα αφησει) ετσι για το γαμωτο.
savra19 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 παιδες αμα θελετε να δειτε μια σειρα δειτε το walking dead...πολι δυνατη σειρα με δραση και εξελι3η...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 εκτός από την 2η season που ήταν gtpk...
Sellers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ψάχνω ταινία που να έχει να κάνει με ταξίδια. Σε φάση into the wild ή Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας. Με τύπο που να του την έδωσε και να γυρνάει τον κόσμο κι έτσι. Όχι ταινία γυρισμένη σε ένα και μόνο μέρος που είναι όμορφο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ψάχνω ταινία που να έχει να κάνει με ταξίδια. Σε φάση into the wild ή Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας. Με τύπο που να του την έδωσε και να γυρνάει τον κόσμο κι έτσι. Όχι ταινία γυρισμένη σε ένα και μόνο μέρος που είναι όμορφο. The Straight Story Little Miss Sunshine The Beach (το οποίο λογικά θα το έχεις δει)
christos4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 To arrested έκανα 3 προσπάθειες να το ξεκινήσω και τις 3 το βαρέθηκα. Τελικά κάποια στιγμή το ξεκίνησα με αποφασιστητικότητα και αφού πέρασα τα 5 πρώτα έφαγα τετοιο κόλλημα που μέσα σε 1 μήνα το είδαι όλο 2 φορές. Και τώρα το έχω στα τοπ-3 των κωμωδιών που έχω δει. μία από τα ίδια εδώ! θα ξεκινήσει πάλι φέτος, δεν ξέρω αν είναι η ίδια ομάδα από πίσω (writers, σκηνοθέτες κλπ) όμως... σε ίδια φάση ήμουν με το community!!
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 ενα θα σας πω... καβατζωθηκα τριλογια tetsuo και kotoko...
skiabox Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 εκτός από την 2η season που ήταν gtpk... Είχε τον παικταρά τον Σέιν όμως!
yanc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 ενα θα σας πω... καβατζωθηκα τριλογια tetsuo και kotoko... To Kotoko δε με ενθουσιασε, ειχε μερικες καλες στιγμες που εφτιαχνε ατμοσφαιρα αλλα οταν τραγουδαει η αλλη καθε 15 λεπτα..οχι, απλα οχι.
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 okay λοιπον περισσοτερος ελευθερος χωρος στο pc μου
3leven Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πολύ τελειότητα όμως. Οι πορδές του πρέπει να μυρίζουν φράουλα και να ακούγονται σαν συμφωνία του Μπετόβεν. Xαχαχαχα!!! Να ρωτησω.. Ξερεις αν θα υπαρξει σιζον 3? Μολις τελειωσα την πρωτη.. Αριστες εντυπωσεις ακομα και αν δεν με εντυπωσιαζαν ποτε σειρες περα απο SciFi.
Sellers Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Nαι, τον Χειμώνα θα ξεκινήσει η τρίτη.
SUPERNIKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 ψιλοσπερνει το haven παντως... im just saying... Είμαι στο 4 επείσοδια της πρώτης σεσον και δεν έχω ξετρελαθεί. Θα συνεχίσει να έχει αυτόνομα επεισόδια και μετά γιατι βαριέμαι.
viper2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Είμαι στο 4 επείσοδια της πρώτης σεσον και δεν έχω ξετρελαθεί. Θα συνεχίσει να έχει αυτόνομα επεισόδια και μετά γιατι βαριέμαι. καλυτερο απο το fringe παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα