Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα τοσος κοσμος που το εκθειαζει δε μπορει να ειναι τοσο λαθος οντως. Ισως του δωσω και δευτερη ευκαιρια καποια στιγμη (δε θυμαμαι καν που το ειχα αφησει) ετσι για το γαμωτο.

Δημοσ.

Ψάχνω ταινία που να έχει να κάνει με ταξίδια. Σε φάση into the wild ή Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας. Με τύπο που να του την έδωσε και να γυρνάει τον κόσμο κι έτσι. Όχι ταινία γυρισμένη σε ένα και μόνο μέρος που είναι όμορφο.

Δημοσ.

Ψάχνω ταινία που να έχει να κάνει με ταξίδια. Σε φάση into the wild ή Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας. Με τύπο που να του την έδωσε και να γυρνάει τον κόσμο κι έτσι. Όχι ταινία γυρισμένη σε ένα και μόνο μέρος που είναι όμορφο.

The Straight Story

Little Miss Sunshine

The Beach (το οποίο λογικά θα το έχεις δει)

Δημοσ.

To arrested έκανα 3 προσπάθειες να το ξεκινήσω και τις 3 το βαρέθηκα.

Τελικά κάποια στιγμή το ξεκίνησα με αποφασιστητικότητα και αφού πέρασα τα 5 πρώτα έφαγα τετοιο κόλλημα που μέσα σε 1 μήνα το είδαι όλο 2 φορές. Και τώρα το έχω στα τοπ-3 των κωμωδιών που έχω δει.

μία από τα ίδια εδώ!

θα ξεκινήσει πάλι φέτος, δεν ξέρω αν είναι η ίδια ομάδα από πίσω (writers, σκηνοθέτες κλπ) όμως...

σε ίδια φάση ήμουν με το community!!

Δημοσ.

ενα θα σας πω...

καβατζωθηκα

τριλογια tetsuo

και kotoko...

To Kotoko δε με ενθουσιασε, ειχε μερικες καλες στιγμες που εφτιαχνε ατμοσφαιρα αλλα

οταν τραγουδαει η αλλη καθε 15 λεπτα..οχι, απλα οχι.

Δημοσ.

Πολύ τελειότητα όμως.

Οι πορδές του πρέπει να μυρίζουν φράουλα και να ακούγονται σαν συμφωνία του Μπετόβεν.

Xαχαχαχα!!! :D

Να ρωτησω.. Ξερεις αν θα υπαρξει σιζον 3?

Μολις τελειωσα την πρωτη.. Αριστες εντυπωσεις ακομα και αν δεν με εντυπωσιαζαν ποτε σειρες περα απο SciFi.

Δημοσ.

ψιλοσπερνει το haven παντως...

im just saying...

Είμαι στο 4 επείσοδια της πρώτης σεσον και δεν έχω ξετρελαθεί. Θα συνεχίσει να έχει αυτόνομα επεισόδια και μετά γιατι βαριέμαι.

Δημοσ.

Είμαι στο 4 επείσοδια της πρώτης σεσον και δεν έχω ξετρελαθεί. Θα συνεχίσει να έχει αυτόνομα επεισόδια και μετά γιατι βαριέμαι.

καλυτερο απο το fringe παντως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...