stavrosbmw Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον αλανια, εχετε να μου προτεινετε καποια ταινια mind blowing του τύπου ''Lost highway'' , ''mulholland dr'' ? Εχω δει αρκετες τετοιου ειδους οποτε γραψτε μου οσες ξερετε και αν μπορειτε βαλτε τες σε κατακορυφη αριθμηση με βαση το ποια σας αρεσει περισσοτερο.Ευχαριστω και καλα χριστουγεννα !!!
najinblue3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον αλανια, εχετε να μου προτεινετε καποια ταινια mind blowing του τύπου ''Lost highway'' , ''mulholland dr'' ? Εχω δει αρκετες τετοιου ειδους οποτε γραψτε μου οσες ξερετε και αν μπορειτε βαλτε τες σε κατακορυφη αριθμηση με βαση το ποια σας αρεσει περισσοτερο.Ευχαριστω και καλα χριστουγεννα !!! Site: click_me αρκετα καλη ταινια εμενα μου αρεσε, mulholland δεν ειναι ουτε lost highway αλλα αξιζει imho γενικοτερα αυτη προτεινω απο προσφατες που εχουν να κανουν με mind fuc@
stavrosbmw Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Site: http://www.imdb.com/title/tt2866360/">click_me αρκετα καλη ταινια εμενα μου αρεσε, mulholland δεν ειναι ουτε lost highway αλλα αξιζει imho γενικοτερα αυτη προτεινω απο προσφατες που εχουν να κανουν με mind [email protected] Ευχαριστώ, καλη φαίνεται!
najinblue3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 αν σου αρεσει, τσεκαρε και το the man from earth, απο τις πιο αγαπημενες μου 2
stavrosbmw Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 αν σου αρεσει, τσεκαρε και το the man from earth, απο τις πιο αγαπημενες μου Ειδα το Coherence οπως μου ειπες,μου αρεσε πολυ,μοιαζει σαν το triangle μονο που αυτο μου αρεσε περισσοτερο. Το the man from earth το ειδα χθες κατα συμπτωση, και αυτο ειναι ταινιαρα ! 1
gokuthelegend Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να πάρω τον δωρεάν μήνα στο Netflix και πριν μερικές μέρες παρέλαβα νέα χρεωστική κάρτα από την τράπεζά μου (προϋπόθεση για τον δωρεάν μήνα είναι να δηλώσεις κάρτα που να μην έχει χρησιμοποιηθεί παλιότερα). Θα δω σίγουρα το Marvel's The Punisher το οποίο λογικά θα το ξεπετάξω σε 1-2 μέρες, άντε 3 (άνεργος γαρ, έχω πολύ χρόνο). Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο που να κυκλοφορεί μόνο στο Netflix; Κατά προτίμηση κάτι με λίγα επεισόδια για να προλάβω να τα δω μέσα στον ένα μήνα. Εκτός από το Punisher έχω δει όλα τα υπόλοιπα Marvelοειδή που κυκλοφορούν μόνο στο Netflix, καθώς και το Stranger Things από παλιότερη εγγραφή στο Netflix (τότε είχα και κάποια χρήματα στην άκρη και είχα πάρει 2 μήνες).
najinblue3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να πάρω τον δωρεάν μήνα στο Netflix και πριν μερικές μέρες παρέλαβα νέα χρεωστική κάρτα από την τράπεζά μου (προϋπόθεση για τον δωρεάν μήνα είναι να δηλώσεις κάρτα που να μην έχει χρησιμοποιηθεί παλιότερα). Θα δω σίγουρα το Marvel's The Punisher το οποίο λογικά θα το ξεπετάξω σε 1-2 μέρες, άντε 3 (άνεργος γαρ, έχω πολύ χρόνο). Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο που να κυκλοφορεί μόνο στο Netflix; Κατά προτίμηση κάτι με λίγα επεισόδια για να προλάβω να τα δω μέσα στον ένα μήνα. Εκτός από το Punisher έχω δει όλα τα υπόλοιπα Marvelοειδή που κυκλοφορούν μόνο στο Netflix, καθώς και το Stranger Things από παλιότερη εγγραφή στο Netflix (τότε είχα και κάποια χρήματα στην άκρη και είχα πάρει 2 μήνες). mindhunter, punisher, ozark, dark, star trek discovery, godless, el chapo απο σειρες και απο ταινιες υπαρχει πολυ πραμα για λιγο χρονο που λες, σιγουρα να δεις punisher, mindhunter, dark, ozark, godless μετα τα υπολοιπα imho
7nisiotis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Καλό μεσημέρι και χρόνια πολλά! Μιας και βγήκε στα γνωστά λημέρια, το Blade Runner 2049, λέω να δω αρχικά την πρώτη ταινία. Έχω δει, ότι έχουν "βγει" αρκετές "cut" εκδόσεις. Directors Cut, Final Cut κ.α. Ποια έκδοση προτείνετε; Αν διάβασα καλά έχουν διαφορετικές έξτρα ή κομμένες σκηνές και διαφορετική παλέτα χρώματος [;] Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Final Cut 1
Heybro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ειδα 2 επεισοδια απο το dark. H σειρα ειναι αριστουργημα. Τρομερη ατμοσφαιρα μυστηριο η μουσικη σε ανατριχιαζει και οι ηθοποιοι εξαιρετικοι και αυτοι.Το netflix δεν σταματαει να με εκπλήσσει ολες οι σειρες του ειναι μια και μια.Μπραβο. 2
najinblue3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 φετος το netflix σπερνει, dark, punisher, godless, ozark και κυριως mindhunter τα καλυτερα ερχονται 2
Heybro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 φετος το netflix σπερνει, dark, punisher, godless, ozark και κυριως mindhunter τα καλυτερα ερχονται godless punisher και Mindhunter τα εχω κατεβασμενα θα τα δω μεσα στο μηνα. Ozark τα ειπαμε κορυφαια σειρα και αυτη. Χθες τελειωσα την τριτη του fargo ισως κανω ενα review αυριο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα