Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για δωστε ρε παιδια καμια ιδεα.

εχω κολλησει ασχημα με το the blacklist , και  το επομενο επεισοδιο εχει αναβληθει μεχρι τον ιανουαριο..

μεχρι τοτε , τι σειρα στα ιδια επιπεδα εχετε να προτεινετε?

Δημοσ.

Μιας και δεν εχω κατι να κανω το 3ημερο, ψαχνω μια σειρα να με καθηλωσει. Μπορειτε να μου προτεινετε καμια; Δεν εχω προβλημα για το ειδος σχεδον απ'όλα βλεπω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κανείς βλέπει την καινούρια Δυναστεία, αλλά απόψε θυμήθηκα μια ψηφοφορία που είχε γίνει εδώ στο insomnia.gr πριν μερικά χρόνια κι είχα βάλει πολύ παλιές σειρές σαν την παλιά Δυναστεία και μ΄έπιασε νευρικό γέλιο. Αλήθεια, πού να΄ ναι εκείνη η ψηφοφορία, ξέρει κανείς να με βοηθήσει;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κανείς βλέπει την καινούρια Δυναστεία, αλλά απόψε θυμήθηκα μια ψηφοφορία που είχε γίνει εδώ στο insomnia.gr πριν μερικά χρόνια κι είχα βάλει πολύ παλιές σειρές σαν την παλιά Δυναστεία και μ΄έπιασε νευρικό γέλιο. Αλήθεια, πού να΄ ναι εκείνη η ψηφοφορία, ξέρει κανείς να με βοηθήσει;

Είμαι βέβαιος ότι έχουν χαθεί αρκετά θέματα από τις παλιές ένδοξες μέρες. :-)

Δημοσ.

Eχω δει τα Narcos season 1+2(η καλυτερη παραγωγη που εχει βγει ποτε κατ'εμέ)

sons of anarchy

fargo(season 1,μετα σταματησα,δε με τρελανε)

gangland.

Απο ταινιες το american gangster,american sniper,godfather 1+2+3,sicario και αλλες που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη..

Γενικα μου αρεσουν αυτα τα ειδη ταινιων.

Δωστε τα φωτα σας για κατι παρομοιο σε σειρες η ταινιες,ομως επειδη δε με ενδιαφερει να τις κατεβαζω,θα ηθελα να μπορω να τις δω δωρεαν online με ελληνικους υποτιτλους.

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...