Πανος999 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δν ξερω αν στο ειπανε αλλα ειναι σειρα.. Ψεματα..Παραμυθια..U know?!?!?
discoboyminimal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 για δωστε ρε παιδια καμια ιδεα. εχω κολλησει ασχημα με το the blacklist , και το επομενο επεισοδιο εχει αναβληθει μεχρι τον ιανουαριο.. μεχρι τοτε , τι σειρα στα ιδια επιπεδα εχετε να προτεινετε?
Apollonas25 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VQ01tJ4EWeg 2
kostask91 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μιας και δεν εχω κατι να κανω το 3ημερο, ψαχνω μια σειρα να με καθηλωσει. Μπορειτε να μου προτεινετε καμια; Δεν εχω προβλημα για το ειδος σχεδον απ'όλα βλεπω.
katergaris79 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πάω προς το τέλος το Penny Dreadful και έχω καταενθουσιαστεί. Αν δεν το έχεις δει ρίξε μια ματιά. 1
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν κανείς βλέπει την καινούρια Δυναστεία, αλλά απόψε θυμήθηκα μια ψηφοφορία που είχε γίνει εδώ στο insomnia.gr πριν μερικά χρόνια κι είχα βάλει πολύ παλιές σειρές σαν την παλιά Δυναστεία και μ΄έπιασε νευρικό γέλιο. Αλήθεια, πού να΄ ναι εκείνη η ψηφοφορία, ξέρει κανείς να με βοηθήσει;
katergaris79 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Guilty pleasure η καινούργια Δυναστεία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν κανείς βλέπει την καινούρια Δυναστεία, αλλά απόψε θυμήθηκα μια ψηφοφορία που είχε γίνει εδώ στο insomnia.gr πριν μερικά χρόνια κι είχα βάλει πολύ παλιές σειρές σαν την παλιά Δυναστεία και μ΄έπιασε νευρικό γέλιο. Αλήθεια, πού να΄ ναι εκείνη η ψηφοφορία, ξέρει κανείς να με βοηθήσει; Είμαι βέβαιος ότι έχουν χαθεί αρκετά θέματα από τις παλιές ένδοξες μέρες.
nas91 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Eχω δει τα Narcos season 1+2(η καλυτερη παραγωγη που εχει βγει ποτε κατ'εμέ) sons of anarchy fargo(season 1,μετα σταματησα,δε με τρελανε) gangland. Απο ταινιες το american gangster,american sniper,godfather 1+2+3,sicario και αλλες που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη.. Γενικα μου αρεσουν αυτα τα ειδη ταινιων. Δωστε τα φωτα σας για κατι παρομοιο σε σειρες η ταινιες,ομως επειδη δε με ενδιαφερει να τις κατεβαζω,θα ηθελα να μπορω να τις δω δωρεαν online με ελληνικους υποτιτλους. Ευχαριστω.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Guilty pleasure η καινούργια Δυναστεία. Indeed! 1
nas91 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Sopranos άμεσα! εχεις κανενα λινκ,γιατι δε μπορεσα να τα καταφερω...
Heybro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 εχεις κανενα λινκ,γιατι δε μπορεσα να τα καταφερω... Δεν το βρήκες πουθενά? Στείλε πμ αν δεν το βρήκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα