Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To misfits το ειχα δει μεχρι ενα σημειο παλιοτερα αλλα θυμαμαι οτι το ειχα παρατησει γιατι δεν ολοκληρωνόταν.Εχει καποιο τελος σαν σειρα η απλα τελειωνει σας σεζον και το παρατησαν?

Mπορει να το παρατησα κιολας γιατι εκανε βουτια ποιοτητας στις τελευταιες σεζον.Δεν θυμαμαι,αν μπορεις πες μου λιγο.

Το utopia νομιζω το ιδιο σταματαει?

Το αλλο δεν το ξερω καθολου αλλα επειδη μου αρεσαν παρα πολυ τα αλλα 2 θα το δω,απλα θελω να εχει ενα κανονικο ending σειρας.

Το misfits μέχρι την Τρίτη σεζόν ολοκληρώνεται το βασικό story. Στην τρίτη φεύγει και ο κορυφαίος Nathan αλλά βλέπετε ευχάριστα μέχρι το τέλος της. Μετά έχει ακόμα 2 σεζόν με κανονικό τέλος απλά κατώτερες των πρώτων 3.

Το utopia στην δεύτερη στο τέλος σε προϊδεάζει για την τρίτη αλλά έπειτα κόπηκε. Πάντως αφήνει ένα αίσθημα τελειώματος και δεν απογοητεύει παρόλο που κόπηκε.

Για το happy valley δεν θέλω να πω κάτι απλά δείτε και τις 2 σεζόν την είδα πέρσι στο ote tv και είχα κολλήσει. 12 επεισόδια είναι και οι 2 σεζόν.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

To Utopia εχει ολοκληρωμενη αισθηση οντως. 

Το δε Misfits ειναι επικο αν και δε διαφημιστηκε πολυ.

Συγγνωμη, αλλα μιλαμε για μια σειρα στην οποια 

Καποιος που η super power  του ειναι να κλεβει την power του αλλου μεσω του sex, παιρνει τη δυναμη του κακου που ειναι να πεταει, εν ωρα πτησης. Δηλαδη ποσο fucked up :lol:

H ο αλλος που ελεγχει τον ηλεκτρισμο, κατουριεται για να μπορεσει να προκαλεσει ηλεκτροπληξια στον κακο που κυλαει η λιμνουλα στα ποδια του (ή κατι τετοιο, δε θυμαμαι καλα).

Το misfits παντως ειναι μια σειρα με σουπερ ηρωες αλλα οχι σε στυλ Heroes ή X men ξερωγω, γιατι επικεντρωνεται και στην αρνητικη οψη της εκαστοτε δυναμης.

• Like 3
Δημοσ.

καλησπερα παιδια

σας παρακαλω δεν ξερω αν εχω ποσταρει στο αναλογο τοπικ αλλα ψαχνω μια ταινιαρα πολύ παλια

αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.

η υποθεση ειναι ενας αντρας καταφερε να ταξιδεψει στο παρελθον
εχοντας δει σε πινακα ζωγραφικης μια γυναικα και την ερωτευθηκε/
καταφερε να παει στο παρελθον (δεν θυμαμαι πως) και την βρηκε.
ερωτευθηκανε αλλα κατι εγινε και επεστρεψε πισω
από τον καιμο του πεθανε σε μια καρεκλα κοιταζοντας την γυναικα στον πινακα
δεν θυμαμαι πως λεγεται
πεθανε στην καρεκλα
κοιταζοντας την στον πινακα

η ταινια ειναι πολυ παλια
Δημοσ.

@GLA

Ξεκινησα το Happy Valley..

Κανονισε να λεει!!!

Το τελιωσες;;Γιατί μόλις τελιωσα ρο 13 reasons why και είπα μπας και αρχίσω αυτό.

Δημοσ.

Το τελιωσες;;Γιατί μόλις τελιωσα ρο 13 reasons why και είπα μπας και αρχίσω αυτό.

Το είδα και εγώ και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Πολύ δυνατή σειρά. Άμα εξαιρέσεις τα 2-3 πρώτα επεισόδια μέχρι να μπεις στο κλίμα και να καταλάβεις το στόρυ μετά είναι απίθανη σειρά με γρήγορο ρυθμό.

Δημοσ.

Τελειωσα τον πρωτο κυκλο..

Αρκετα καλη μπορω να πω..

Αξιζει να τη δειτε!

Ηταν απ τις λιγες σειρες/ταινιες που ημουν με τους "κακους"..

Στη 2η σεζον συνεχιζεται η ιστορια η αλλαζει το story..?

Δημοσ.

Τελειωσα τον πρωτο κυκλο..

Αρκετα καλη μπορω να πω..

Αξιζει να τη δειτε!

Ηταν απ τις λιγες σειρες/ταινιες που ημουν με τους "κακους"..

Στη 2η σεζον συνεχιζεται η ιστορια η αλλαζει το story..?

Για πες μεσα σε spoiler tag συγκεκριμενα για ποιον μιλας.

Δημοσ.

^ ...3ο κουμπάκι πάνω δεξιά ("ειδικό BBCode") και επιλέγεις, ή γράφεις :

εδώ το κείμενο σου [/spoiler

(κλείνεις και την τελευταία αγκύλη)

Δημοσ.

Δν ξερω πως μπαινει spoiler..αλλα γιατι να ειναι spoiler το ονομα ενος πρωταγωνιστη?

T.L.R

Δηλαδη εισαι

στο πλευρο ενος βιαστη, που ηταν επισης η αιτια να αυτοκτονησει αργοτερα η κοπελα και μετα ηταν μερος μιας απαγωγης μιας αλλης κοπελα και ολα αυτα με παρανοικη συμπεριφορα; Μαλιστα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...