Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Καμια πρόταση για σειρά παίδες ? έχω δει απο prison break/lost/breaking bad/supernatural/lucifer/blacklist/house of cards και πολλά άλλα "γνωστά". θα ήθελα κάτι τέτοιου είδους. Είμαι ανοιχτός και σε άλλα, όχι όμως σε τύπου friends ή how i met your mother και κτλ. Ευχαριστώ Λείπει το Game of Thrones από τη λίστα σου.
Zugzwang Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχω παράπονο, θα 'χω να βλέπω ταινίες για το επόμενο δίμηνο Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! Θα ξεκινήσω με το 12 angry men για το οποίο έχω ακούσει τόσο καλά λόγια.
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Θα ξεκινήσω με το 12 angry men για το οποίο έχω ακούσει τόσο καλά λόγια. ...σιγουρέψου ότι θα δεις το κινηματογραφικό με τον Fonda και όχι κάποιο από τα τηλεοπτικά που γυρίστηκαν. Κατά τ' άλλα δεν ξέρω κατά πόσο θα σου φανεί "fresh", διότι μιλάμε για ασπρόμαυρη συγκεκριμένης εποχής, και όσο κι αν είναι δυνατή ταινία, δεν παύει να κουβαλάει τα εποχικά της κουσούρια (που προφανώς οι λίγο μεγαλύτεροι που την έχουμε "ζήσει" σε παλιότερες εποχές, την βλέπουμε αβίαστα ξανά και ξανά ακόμη και σήμερα...). 1
GiannisWalker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Λείπει το Game of Thrones από τη λίστα σου. Το άφησα στα πολλά άλλα γνωστά Δεν ήταν κάποια λίστα απλώς παρέθεσα μερικές πρόχειρες. Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες έχω δει...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Το άφησα στα πολλά άλλα γνωστά Δεν ήταν κάποια λίστα απλώς παρέθεσα μερικές πρόχειρες. Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες έχω δει... Δοκίμασε το Shameless. Το βλέπω αυτόν τον καιρό και με έχει ενθουσιάσει. Ιδιαίτερα μετά τις 1-2 πρώτες σεζόν, όπου έχεις γνωρίσει και τους χαρακτήρες.
Henry3GR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Θα ηθελα να μου προτεινετε μια σειρα, στην οποια εκτυλίσσονται γεγονοτα σε μια μικρη πολη/χωριο, Κατι σαν wayward pines ενα πραγμα να εχει ενα μυστηριο,οχι απαραιτητα φαντασιας Έχε στα υπόψιν σου και το American Gothic http://www.imdb.com/title/tt0111880 1
Apollonas25 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 φαίνεται ενδιαφέρον https://www.youtube.com/watch?v=7GlehRPuD7U
GLA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δείτε κάποια διαμάντια που δεν τα ξέρουν πολύ Απο Αγγλία Utopia Misfits Happy valley Και οι 3 μοναδικές σειρές πραγματικά μην τις χάσετε. 3
patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 τα δύο πρώτα τα έχω δει πολύ ωραία όντως 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δείτε κάποια διαμάντια που δεν τα ξέρουν πολύ Απο Αγγλία Utopia Misfits Happy valley Και οι 3 μοναδικές σειρές πραγματικά μην τις χάσετε. To Happy Valley δεν το εχω δει, αλλα επειδη εχω πολυ ψηλα στη λιστα των αγαπημενων μου σειρων τις αλλες δυο, θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειναι εξισου fucked up με τις αλλες και αυτη για να τη βαλω στα προσεχως
GLA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 To Happy Valley δεν το εχω δει, αλλα επειδη εχω πολυ ψηλα στη λιστα των αγαπημενων μου σειρων τις αλλες δυο, θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειναι εξισου fucked up με τις αλλες και αυτη για να τη βαλω στα προσεχως Δεν την χθες αδερφέ είναι εξαιρετικη σειρα. Και οι 2 σεζόν μια και μια είναι. 1
speedy23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 To Happy Valley δεν το εχω δει, αλλα επειδη εχω πολυ ψηλα στη λιστα των αγαπημενων μου σειρων τις αλλες δυο, θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειναι εξισου fucked up με τις αλλες και αυτη για να τη βαλω στα προσεχως Ειναι πολυ down to earth σειρα σε σχεση με τα αλλα δυο. Εντελως διαφορετικο theme αλλα πολυ ανθρωπινη και ποιοτικη. Απο τις αγαπημενες μου σειρες που εχω φυλαξει να ξαναδω και με τρομερη ερμηνεια απο Sarah Lancashire. 1
Heybro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ειναι πολυ down to earth σειρα σε σχεση με τα αλλα δυο. Εντελως διαφορετικο theme αλλα πολυ ανθρωπινη και ποιοτικη. Απο τις αγαπημενες μου σειρες που εχω φυλαξει να ξαναδω και με τρομερη ερμηνεια απο Sarah Lancashire. Αληθινή σειρά όσο δεν πάει. Το misfits ξεφεύγει με το time travel superhero κτλ και το utopia έχει επίσης εξαιρετική εικόνα όπως και theme με τρομερη μουσική και σενάριο που μπορεί να γίνει και πραγματικότητα. 1
panosflow Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δείτε κάποια διαμάντια που δεν τα ξέρουν πολύ Απο Αγγλία Utopia Misfits Happy valley Και οι 3 μοναδικές σειρές πραγματικά μην τις χάσετε. To misfits το ειχα δει μεχρι ενα σημειο παλιοτερα αλλα θυμαμαι οτι το ειχα παρατησει γιατι δεν ολοκληρωνόταν.Εχει καποιο τελος σαν σειρα η απλα τελειωνει σας σεζον και το παρατησαν? Mπορει να το παρατησα κιολας γιατι εκανε βουτια ποιοτητας στις τελευταιες σεζον.Δεν θυμαμαι,αν μπορεις πες μου λιγο. Το utopia νομιζω το ιδιο σταματαει? Το αλλο δεν το ξερω καθολου αλλα επειδη μου αρεσαν παρα πολυ τα αλλα 2 θα το δω,απλα θελω να εχει ενα κανονικο ending σειρας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα