webparts Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Εν πάση περιπτώσει μόνο το trailer είναι, δεν υπάρχει ταινία. Εκει που με εψησες τωρα μου το χαλας.. 1
sargio01 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Έτσι λένε τα σχόλια απο κάτω, δεν είναι οτι την έψαξα και δεν τη βρήκα... Για πλάκα το 'βαλα εδώ 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Οντως δεν υπαρχει! Εφαγα και εγω ξενερωμα!! 1
arsenal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 http://www.imdb.com/title/tt2521668/ Το εχω δει, θενκς
melkor54248 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι: http://www.netflixfans.gr/2017/10/6-80s-netflix.html 80's rule!
Ιάσωνbitc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα.Έχετε να μου προτείνετε ταινίες καινούργιες σχετικά ,drama -romance ή romance-comedy?
thomasG4 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα.Έχετε να μου προτείνετε ταινίες καινούργιες σχετικά ,drama -romance ή romance-comedy? Drama romance αν και δεν είναι πολύ καινούρια σου προτείνω το 500 Days of Summer Επίσης και το The Perks of Being a Wallflower στην ίδια κατηγορία. 4
najinblue3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Drama romance αν και δεν είναι πολύ καινούρια σου προτείνω το 500 Days of Summer +10000000 αγαπημενη ταινια και αγαπημενη Zooey και το perks παρα πολυ ωραιο, ezra θεουλης Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2017 από najinblue3 1
andrip Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα.Έχετε να μου προτείνετε ταινίες καινούργιες σχετικά ,drama -romance ή romance-comedy? Instructions not Included (2013) (νομίζω βγήκε πρόσφατα και αμερικάνικη έκδοση, δεν την έχω δει αλλά θα σου προτείνω με 1000 να δείς τη μεξικάνικη) The Fault in Our Stars (2014) 1
papoys1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σκληρή ταινία.Γροθιά στο στομάχι θα έλεγα.Υπέροχη ερμηνεία του Σον Πεν. Όσοι έχουν τη δύναμη ας τη δουν.Ίσως τους κάνει καλίτερους προς μία κατηγορία συνανθρώπων μας που θέλουν να συνυπάρξουν μαζί μας, αλλά από τη φύση τους δεν μπορούν. https://www.youtube.com/watch?v=oBURpv30IkA
Zugzwang Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έχετε να προτείνετε καμιά παλιά ταινία διαμάντι/ all-time-classic/ must-watch-before-you-die κτλ που "αντέχει" στον χρόνο και βλέπεται ευχάριστα ακόμα και σήμερα; Π.χ. είδα για χιλιοστή φορά το seven και δεν δείχνει καθόλου την ηλικία του, παρότι βγήκε πριν 22 (!!!!!!) ολόκληρα χρόνια. Τα ίδια και το pulp fiction, το memento, το forrest gump, το american beauty, η λίστα του Σίντλερ, η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν, το requiem for a dream... Απ' την άλλη π.χ. το glengarry glen ross με κούρασε και χρειάστηκα τρία βράδια για να το τελειώσω. Το είδος δε με ενδιαφέρει, βλέπω απ' όλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έχετε να προτείνετε καμιά παλιά ταινία διαμάντι/ all-time-classic/ must-watch-before-you-die κτλ που "αντέχει" στον χρόνο και βλέπεται ευχάριστα ακόμα και σήμερα; Π.χ. είδα για χιλιοστή φορά το seven και δεν δείχνει καθόλου την ηλικία του, παρότι βγήκε πριν 22 (!!!!!!) ολόκληρα χρόνια, ενώ το 3 χρόνια παλιότερο glengarry glen ross με κούρασε και χρειάστηκα τρία βράδια για να το τελειώσω. Το είδος δε με ενδιαφέρει, βλέπω απ' όλα. Πάρα πολλές. Οι περισσότερες κλασικές ταινίες αντέχουν εξαιρετικά στο χρόνο, ελάχιστες είναι αυτές που δεν έχουν πια ενδιαφέρον. Τι να πρωτοπροτείνει κανείς... πάρε μια ποικιλία: 12 Angry Men The Godfather 1,2 Alien Psycho The Sting The Thing Citizen Kane Οι ταινίες του Charlie Chaplin (ξεκίνα από το Modern Times και οπωσδήποτε Great Dictator και City Lights) It's a Wonderful Life Μιας και ανέφερες ταινίες των 90's Jurassic Park κρατάει πολύ καλά ως εφέ και ατμόσφαιρα (το storytelling είναι λίγο '90s-συνταγή) Fight Club Shawshank Redemption Λίγο παλιότερη Princess Bride (που πολλούς δυστυχώς τους αποθαρρύνει ο τίτλος, μάλλον δικαιολογημένα) Και το Groundhog Day είμαι σίγουρος ότι βλέπεται μια χαρά σήμερα. Από τέτοιες ανάλαφρες, θα έβαζα και το Breakfast Club, που μου άρεσε παρόλο που διάφορες παρόμοιες αμερικάνικου κλίματος που ακούγονται μέχρι και σήμερα, και θέλησα να δω, αν και κατάλαβα γιατί έμειναν, δεν με ενθουσίασαν (Ferris Bueller's Day Off και Fast Times at Ridgemont High). Και το Blues Brothers έχει σίγουρα γέλιο (και πολύ ωραίο soundtrack). Επίσης γελάω πολύ με το Duck Soup των αδερφών Marx, αλλά θέλει καλά αγγλικά. Μάλλον ξέφυγα και έγραψα πολύ διαφορετικά πράγματα. Ίσως είναι ενδιαφέρον να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό τόπικ.
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 must-watch-before-you-die Let's Μake Love (υπέροχο σενάριο/ διάλογοι/ χιούμορ) Splash (για ρομαντικούς/ σπιρτόζικες ατάκες/ αξιολάτρευτος John Candy/ ξεκαρδιστικός Eugene Levy) National Lampoon's Animal House (και μόνο για την σκηνή που κομματιάζει την κιθάρα, o ανυπέρβλητος Belushi, αξίζει) Night Shift (ατακάρες/ Ron Ηoward σκηνοθετικός θεούλης gag timing-wise και παίζει κιόλας στην ξεκαρδιστική σκηνή με το σαξόφωνο) Outrageous Fortune (Bette Μidler θεά) Ruthless People (Bette Midler θεάρα) The Odd Couple (χωρίς λόγια - απλά must see) Charade (Curry Grant : μαγεία / Walter Matthau : το ωραιότερο ρέψιμο στην ιστορία του σινεμά) Tootsie (Βill Murray / Sydney Pollack / θεΐλα) The Money Pit (ατακάρες μέχρι θανάτου) Oleanna (Mamet. Τέλος.) ...and Justice For All (τρέλα σκέτη) Dog Day Afternoon (...τί να πρωτοπείς...) Reservoir Dogs (Ταραντίνο τότε που ήταν Ταραντίνο) Νυστάζω. Πάω για ύπνο. 2
GiannisWalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Καμια πρόταση για σειρά παίδες ? έχω δει απο prison break/lost/breaking bad/supernatural/lucifer/blacklist/house of cards και πολλά άλλα "γνωστά". θα ήθελα κάτι τέτοιου είδους. Είμαι ανοιχτός και σε άλλα, όχι όμως σε τύπου friends ή how i met your mother και κτλ. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα