Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks, μια τέτοια απάντηση ήθελα.

Και μόλις ανακάλυψα ότι είναι του 1968 και όχι του 2001 η ταινία όπως νόμιζα :-D. Μάλιστα αναρωτιόμουν καιρό πως βρήκε το νικ του ο Hal αφού το ινσομνια είναι πιο παλιό από το 2001 :-D

• Moderators
Δημοσ.

Σε supernatural στυλ δες τα Grimm και Lost Girl (ποτε αρχιζει ξανα αυτο?) και αν δεν εχεις δεις το Buffy (αυτο που τα ξεκινησε ολα νομιζω),δες το χθες :)

• Like 1
Δημοσ.

Συνδύασε το Buffy (must σειρά για το είδος), απ' τον 4ο κύκλο και μετά, με το Angel.

Ωραία σειρά είναι και το Haven.

Δημοσ.

Ξεκινησα το Suits που προτεινε ο Sellers μιας και λατρεψα Χαουζ.. Χαρβει θεος!! :D

Πολύ τελειότητα όμως.

Οι πορδές του πρέπει να μυρίζουν φράουλα και να ακούγονται σαν συμφωνία του Μπετόβεν.

Δημοσ.

Ψαχνω και εγω μια κωμωδια (sitcom κατα προτιμηση και 20-30λεπτη) αυτην την εποχη γιατι οτι εβλεπα εχει γινει πολυ χαλια και ουτε καν μου κανει αισθηση να το δω.

Μεχρι στιγμης εχω δει απο sitcoms τα big bang theory, how i met your mother, two half men, friends, seinfield που ολα εκτος τα 2 τελευταια εχουν πεσει αρκετα.

Και απο κωμωδιες το community, entourage και californication (οπου το αφησα μετα την 1η σεζον)

Υπαρχει καποια προταση; Εχω δει και λιγο the league οπου δεν ηταν ασχημο και καποια στιγμη θα το συνεχισω ξανα.

Δημοσ.

Α ναι, πως μου διεφυγε! +1 κι απο μενα στο Modern Family.

Σελερζ το suits τα σπαει!

Που είσαι? Σεζόν , επεισόδιο?

Α, sink και Arrested Development. Πρώτα arrested μετά modern family.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα 3 πρωτα εχω δει προς το παρον και επεται συνεχεια σημεραυριο!

To arrested να μην εχω μπορεσει να το χωνεψω ποτε γμτ!

Δημοσ.

To arrested έκανα 3 προσπάθειες να το ξεκινήσω και τις 3 το βαρέθηκα.

Τελικά κάποια στιγμή το ξεκίνησα με αποφασιστητικότητα και αφού πέρασα τα 5 πρώτα έφαγα τετοιο κόλλημα που μέσα σε 1 μήνα το είδαι όλο 2 φορές. Και τώρα το έχω στα τοπ-3 των κωμωδιών που έχω δει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...