washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ^ Contratiempo είναι το ορθόν (εκ των contra & tiempo = "κόντρα στον χρόνο" - υπό μία έννοια καθυστέρηση) και είναι μαλακία. 1
Henry3GR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά, καμιά σειρά μυστηρίου. Όχι αστυνομικό μυστήριο. Κάτι σε στυλ Stephen King ας πούμε. Να συμβαίνει κάτι ανεξήγητο ή οι άνθρωποι της μικρής πόλης να είναι παράξενοι κτλ Το Mist αξίζει; Γιατί το imdb το έχει 5,4. 1
Heybro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά, καμιά σειρά μυστηρίου. Όχι αστυνομικό μυστήριο. Κάτι σε στυλ Stephen King ας πούμε. Να συμβαίνει κάτι ανεξήγητο ή οι άνθρωποι της μικρής πόλης να είναι παράξενοι κτλ Το Mist αξίζει; Γιατί το imdb το έχει 5,4. Wayward pines. Leftovers. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά, καμιά σειρά μυστηρίου. Όχι αστυνομικό μυστήριο. Κάτι σε στυλ Stephen King ας πούμε. Να συμβαίνει κάτι ανεξήγητο ή οι άνθρωποι της μικρής πόλης να είναι παράξενοι κτλ Το Mist αξίζει; Γιατί το imdb το έχει 5,4. Ασε τι εχει το imdb... δες το! Το χω δει,λιγο φρικιαστικο-αηδιαστικο αλλα ειναι οκ!! ^ Contratiempo είναι το ορθόν (εκ των contra & tiempo = "κόντρα στον χρόνο" - υπό μία έννοια καθυστέρηση) και είναι μαλακία. Την βρισκω σαν The Invisible Guest και την κατεβαζω!! 1
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ^...εγώ πάντως ξενέρωσα άσχημα. Τον θεωρώ πολύ παπάρα τον σκηνοθέτη (με βάση αυτό που είδα - και καπάκι τσέκαρα και αρκετό από το άλλο του "διαμάντι", το "Cuerpo", που ήταν μία από τα ίδια). Σου εύχομαι να μην σε χαλάσει εσένα. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Washcloud την βλεπω και ειναι ωραια! Την ειδα και μου κοπηκε η ανασα μπορω να πω! Προτεινεται!! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2017 από olimpiakos 7
washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 ...πού θα πάει, θα γεράσσσσσ ...θα μεγαλώσεις κι εσύ, ήθελα να πω...:ρ 4
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Καλό το βρήκα το El Cuerpo. Ούτε κακό, ούτε καταπληκτικό. Έχει λίγο αυτό το τυπικό (όχι ιδιαίτερα ρεαλιστικό) στήσιμο που κάνουν αρκετές ταινίες μυστηρίου, αλλά τουλάχιστον το κάνει καλά και έχει ενδιαφέρον φινάλε, κάτι που δεν μπορώ να πω για τις περισσότερες ταινίες που το επιχειρούν. Ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ταινιών που όσο λιγότερο τις σκέφτεσαι, τόσο καλύτερα. Διασκεδαστική. Θα δω κάποια στιγμή και το Contratiempo και περιμένω κάτι αντίστοιχο.
speedy23 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Washcloud την βλεπω και ειναι ωραια! Την ειδα και μου κοπηκε η ανασα μπορω να πω! Προτεινεται!! Πολυ ωραια ταινια ειναι. 1
yanc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά, καμιά σειρά μυστηρίου. Όχι αστυνομικό μυστήριο. Κάτι σε στυλ Stephen King ας πούμε. Να συμβαίνει κάτι ανεξήγητο ή οι άνθρωποι της μικρής πόλης να είναι παράξενοι κτλ Το Mist αξίζει; Γιατί το imdb το έχει 5,4. Carnivale 4
Henry3GR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Wayward pines. Leftovers. το wayward pines το είδα. Ωραίο ήταν. Το άλλο φαίνεται ενδιαφέρον. Ασε τι εχει το imdb... δες το! Το χω δει,λιγο φρικιαστικο-αηδιαστικο αλλα ειναι οκ!! Την βρισκω σαν The Invisible Guest και την κατεβαζω!! Οπότε θα το δω το Mist. Το invisible guest αξιοπρεπές. Και μπαίνει στην κατηγορία fantasy για λεπτομέρειες. Στην ουσία αστυνομικό είναι. Carnivale Ωραίο μοιάζει, είδα trailer.
xavier Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.imdb.com/title/tt3547740/ οικογενεια μπελιερ διαμαντακι, προτεινεται ανεπιφυλακτα. coming of age κομεντι, για οποιον αρεσουν τετοια θα την ευχαριστηθει...
washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καλό το βρήκα το El Cuerpo. Ούτε κακό, ούτε καταπληκτικό. Έχει λίγο αυτό το τυπικό (όχι ιδιαίτερα ρεαλιστικό) στήσιμο που κάνουν αρκετές ταινίες μυστηρίου, αλλά τουλάχιστον το κάνει καλά και έχει ενδιαφέρον φινάλε, κάτι που δεν μπορώ να πω για τις περισσότερες ταινίες που το επιχειρούν. Ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ταινιών που όσο λιγότερο τις σκέφτεσαι, τόσο καλύτερα. Διασκεδαστική. Θα δω κάποια στιγμή και το Contratiempo και περιμένω κάτι αντίστοιχο. Γενικά συμφωνώ την γνώμη σου/βασίζομαι σε ό,τι προτείνεις κτλ, αλλά ο συγκεκριμένος μου αφήνει την αίσθηση του "trying too hard" να μας πείσει για αυτό που θέλει να δώσει. Να το πω κι αλλιώς, πολύ "και καλά" ο τύπος (για τον σκηνοθέτη λέω βέβαια). Το Κόντρα μου είχε κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι ένα σημείο, αλλά πιο μετά ήθελα να δείρω... Το Σώμα, δεν το ολοκλήρωσα. Βαρέθηκα βασικά...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικά συμφωνώ την γνώμη σου/βασίζομαι σε ό,τι προτείνεις κτλ, αλλά ο συγκεκριμένος μου αφήνει την αίσθηση του "trying too hard" να μας πείσει για αυτό που θέλει να δώσει. Να το πω κι αλλιώς, πολύ "και καλά" ο τύπος (για τον σκηνοθέτη λέω βέβαια). Το Κόντρα μου είχε κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι ένα σημείο, αλλά πιο μετά ήθελα να δείρω... Το Σώμα, δεν το ολοκλήρωσα. Βαρέθηκα βασικά... Ε, όλο το El Cuerpo για το τέλος το βλέπεις! ΟΚ, θα μου πεις, πρέπει και να με ενδιαφέρει το τέλος, αλλιώς τι να δω... Αλλά σε όλη την ταινία πίστευα ότι το τέλος θα είναι μια μπούρδα που δε θα βγάζει νόημα, γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ τίποτα καλό, και τελικά ήταν κάτι ενδιαφέρον. Δες τα τελευταία 10 ( ; ) λεπτά
washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Όκεϊκ Μάνο, θενκς. Θα το έχω στα υπ' όψη να το τελειώσω. ...........ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΑ...............(...δεν μπορώ και να σ' απειλήσω, εκεί που έχεις πάει....σικτιρ........)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα