Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποια σειρα αστυνομικη/μυστηριου που προτεινετε ?

Εχω δει true detective/night of, το δευτερο ειδικα δεν το περιμενα τοσο καλο

Το the night of έχει τελειώσει με αυτά τα 9 επισόδεια;

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω κατεβασμένες τις παρακάτω ολοκληρωμένες σειρές. Αυτές με τον αστερίσκο δεν τις έχω δει ακόμα.

Έχει κανείς να προτείνει κάποια άλλη (ολοκληρωμένη) να προστεθεί στη συλλογή; Ευχαριστώ!

11.22.63 (πολύ καλή μίνι σειρά από Stephen King, προτείνεται)

24 (πολύ καλή αντιτρομοκρατική σειρά ανατροπών, προτείνεται)

2 Broke Girls (τίποτα το ιδιαίτερο, για να περνάει η ώρα)

30 Rock (καλή κωμική σειρά η οποία χαλούσε στις τελευταίες σεζόν)

Alphas (καλή sci-fi σειρά αλλά ακυρώθηκε και έχει απότομο τέλος, δεν προτείνεται)

Atlantis (αρκετά καλή σειρά φαντασίας αρκεί να μην εστιάσετε σε ιστορίες κτλ, αν και κόπηκε απότομα, προτείνεται)

Banshee *

Band of Brothers *

Bates Motel *

Beauty and the Beast *

Black Sails *

Boardwalk Empire *

Bones *

Breaking Bad *

Burn Notice *

Camelot (καλή σειρά αν θυμάμαι καλά με θέμα το κάμελοτ αλλά ακυρώθηκε, νομίζω έχει απότομο τέλος δεν θυμάμαι)

Castle *

Chuck (αρκετά καλή κατασκοπική & κωμική σειρά, προτείνεται σε όλους τους κομπιουτεράκηδες)

Community (καλή κωμική σειρά αλλά απλά για να περνάει η ώρα)

Continuum *

Deadwood *

Dexter (από τις καλύτερες αστυνομικές-ψυχάκικες σειρές που έχω δει αν οχι η καλύτερη, προτείνεται)

Dollhouse (καλή sci-fi σειρά, περνάει ευχάρισα η ώρα)

Downton Abbey *

Entourage (δεν το θυμάμαι αρκετά, απλά θυμάμαι ότι μου άρεσε πριν 6-7 χρόνια που το είδα)

Eureka (πολύ καλή sci-fi μεταφυσικοχωροχρονοδιαστιμική σειρά, προτείνεται στους fans)

Firefly (αρκετά καλή, λίγο διαφορετική sci-fi να την πω; σειρά, όποιος την δει στη συνέχεια να δει την ταινία Serenity που είναι και το τέλος της σειράς)

Friday Night Lights (αρκετά καλή νεανικοδραματική σειρά, έχει να κάνει με american football, έρωτες κτλ.)

Fringe *

Ghost Whisperer (καλή σειρά με "φαντάσματα", θυμίζει πολύ την ταινία Έκτη Αίσθηση)

Grimm *

Hannibal *

Harper's Island (δεν θυμάμαι καν τι είναι...)

Heroes (καλούτσικο ήταν αλλά είχε χαλάσει αρκετά προς το τέλος νομίζω)

House of Lies *

Legend of the Seeker (αρκετά καλή σειρά φαντασίας, σπαθιά μάγοι κτλ, προτείνεται)

Leverage (αν σας αρέσουν οι ληστείες, δείτε το)

Lights Out *

Limitless *

Lost (μου άρεσαν οι 2 πρώτες σεζόν. μετά δεν...)

Marvel's Agent Carter *

Monk *

My Name is Earl (κωμική βλακώδες σειρά; μάλλον την έβλεπα γιατί είχα άλλα μυαλά τότε)

New Girl (δεν το τελείωσα ποτέ)

Once upon a Time in Wonderland (τίποτα το ιδιαίτερο, το περίμενα καλύτερο)

One Tree Hill (από τις καλύτερες νεανικοδραματικές σειρές, μπασκετ σχολεια ερωτες παιδια κτλ, προτείνεται)

The Night Of *

Penny Dreadful *

Person of Interest *

Prison Break (πολύ καλή σειρά με φυλακές-κυνηγητά δράσης ανατροπές, προτείνεται)

Pushing Daisies (καλούλα σειρά η οποία είχε να κάνει με έναν που ότι άγγιζε ζωντάνευε, δεν τράβηξε πολύ και το κόψανε)

Reaper (σειρά με τον διάβολο και το πούλημα ψυχης σε αυτόν, για να περνάει η ώρα, νομίζω είχ κοπεί απότομα)

Reign *

Revenge (αρκετά καλή σειρά εκδίκησης-ανατροπών, μυστήρια δολοφονίες, προτείνεται)

Ringer (ήταν καλό αν θυμάμαι καλά αλλά κόπηκε απότομα)

Rome (όταν το είχα πρωτοδει μου άρεσε, μετά από μερικά χρόνια και 2η προβολή μου φαινόταν βαρετό)

Salem *

Six Feet Under *

Son of Anarchy *

Spartacus (παρα πολύ καλή σειρά με μονομαχίες, αρένες σφαγμούς εντοσθια αίματα κτλ)

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (μου άρεσε αρκετά θυμάμαι, έχει να κάνει με τον γνωστο Terminator)

Terra Nova (μου άρεσε, είχε να κάνει με επιστροφή στην εποχή των δεινοσαύρων, αλλά κόπηκε απότομα στην 1η σεζόν)

The Bible *

The Bible Continues *

The IT Crowd (καλούλα βρετανική κωμική σειρά στυλ Big Bang Theory, απλά για να περνάει η ώρα)

The Killing *

The Mentalist (την είχα ως μια από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές μέχρι που ήρθαν οι τελευταίες σεζόν που το χάλασαν τελείως)

The O.C. (καλη νεανική σειρά η οποία χαλάει όσο προχωράει αν θυμάμαι καλά)

The Pacific *

The Vampire Diaries (από τις καλύτερες σειρές με βαμπιρ που έχω δει, αλλά οι δυο τελευταίες σεζόν τη σκότωσαν)

The Wire *

Touch *

Veronica Mars *

Warehouse 13 (από τις καλύτερες sci-fi μεταφυσικές κωμικές σειρές που έχω δει, έχει να κάνει με παλαιά αντικείμενα με ιδιότητες)

Wayward Pines (το άρχισε καλά, και στο τέλος μας τα χάλασε. sci-fi με time-travel.

banshee, black sails, sons of anarchy, fringe μπορεις να τα δεις ανετα. το band of brothers δες το και αμα σου αρεσει συνεχισε και με το pacific.

six feet under, wire, hannibal,deadwood,  ειναι καλες σειρες αλλα μαλλον οχι για εσενα, πιστευω θα βαρεθεις

veronica mars ειναι καλο αν σου αρεσουν τετοιου ειδους...

boardwalk empire, breaking bad, νομιζω παλι θα βαρεθεις.

γενικα, ξεκινα με banshee

• Like 2
Δημοσ.

Ό,ΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Perfetti Sconosciuti AKA Perfect Strangers - Ιταλικής παραγωγής ταινία του 2016

Παραλίγο να κλείσω με λυγμούς, βρήκε όλα τα πράγματα που μισώ στη κοινωνία γύρω μου μαζεμένα και μπορεί εύκολα να το καταλάβει και ο πιο "απλός" νους. Χειρότερο και από το earthlings κατ' εμέ.

..και παίζει υπότιτλο να τη γράψω σε όποιον αγαπώ..

Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες ξεκινησα το The Wire,αλλα ειμαι στη μεση του πρωτου επεισοδιου και οι διαλογοι με εχουν ξεφτιλισει.

Πειτε μου οτι ειδικα αυτο το κομματι καλυτερευει στην πορεια,γιατι δε μπορω..

Δημοσ.

Παιδες ξεκινησα το The Wire,αλλα ειμαι στη μεση του πρωτου επεισοδιου και οι διαλογοι με εχουν ξεφτιλισει.

Πειτε μου οτι ειδικα αυτο το κομματι καλυτερευει στην πορεια,γιατι δε μπορω..

Καλυτερευει στην αρχή θα σου φανεί αρκετά μπερδεμένο μέχρι το 5 6 επεισόδιο.

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω κατεβασμένες τις παρακάτω ολοκληρωμένες σειρές. Αυτές με τον αστερίσκο δεν τις έχω δει ακόμα.

Έχει κανείς να προτείνει κάποια άλλη (ολοκληρωμένη) να προστεθεί στη συλλογή; Ευχαριστώ!

OZ η καλύτερη και πιο σκληρή βέβαια σειρά για φυλακές

Visitors όπου εξωγήινοι έρχονται στην γη με δήθεν φιλικές προθέσεις, βλέπεται ευχάριστα.

Δημοσ.

Καλυτερευει στην αρχή θα σου φανεί αρκετά μπερδεμένο μέχρι το 5 6 επεισόδιο.

Δε με ενοχλουν τα  μπερδεματα,απλα δε μπορω να  βλεπω στημενο διαλογο χωρις καμια ουσια για 2 λεπτα συνεχομενα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε με ενοχλουν τα  μπερδεματα,απλα δε μπορω να  βλεπω στημενο διαλογο χωρις καμια ουσια για 2 λεπτα συνεχομενα.

Τίποτα δεν είναι χωρίς ουσία στο The Wire. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις τώρα, αλλά θα το καταλάβεις προς το τέλος της σεζόν. Όλα παίζουν ρόλο στο story.

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι χωρίς ουσία στο The Wire. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις τώρα, αλλά θα το καταλάβεις προς το τέλος της σεζόν. Όλα παίζουν ρόλο στο story.

Απλα ειδα καποιους διαλογους που δεν ειχαν καμια μα καμια ουσια,περαν του οτι γεμιζαν το επεισοδιο σε  θεμα χρονου.

Φανταζομαι πως καποιοι διαλογοι ειναι οπως το ειπες,αλλα  αυτος που με ενοχλησε στο πρωτο επεισοδιο μαλλον δεν ειναι ενας απο αυτους :)

Δημοσ.

Ρε μαν στο πρωτο επεισοδιο παρακολουθουσα για 2 λεπτα 3 μαυρους να συζητανε για μια γραφομηχανη.

Στο δευτερο παρακολουθουσα παλι 3 μαυρους και παλι για 2 λεπτα,να μιλανε αυτη τη φορα για κοτομπουκιες.

Στη μεση του 2ου επεισοδιου συνειδητοποιησα οτι ειχα ξανακατεβασει πριν καιρο τη σειρα και την ειχα κλεισει στη μεση του 2ου επεισοδιου..

Μιλαμε για πολυ ανουσιες και βαρετες συζητησεις..

• Like 2
Δημοσ.

αχααχχα ναι μωρε κι εγω καπου στην μεση της 1ης σεζον την παρατησα, πολυ βαρια και ασηκωτη

(κι ας πεσουν οι οπαδοι της τωρα να με/μας φανε :lol: )

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μαν στο πρωτο επεισοδιο παρακολουθουσα για 2 λεπτα 3 μαυρους να συζητανε για μια γραφομηχανη.

Στο δευτερο παρακολουθουσα παλι 3 μαυρους και παλι για 2 λεπτα,να μιλανε αυτη τη φορα για κοτομπουκιες.

Στη μεση του 2ου επεισοδιου συνειδητοποιησα οτι ειχα ξανακατεβασει πριν καιρο τη σειρα και την ειχα κλεισει στη μεση του 2ου επεισοδιου..

Μιλαμε για πολυ ανουσιες και βαρετες συζητησεις..

Character Development λέγεται. Τέσπα μάλλον δεν κάνει η σειρά για σένα.

• Like 1
Δημοσ.

αχααχχα ναι μωρε κι εγω καπου στην μεση της 1ης σεζον την παρατησα, πολυ βαρια και ασηκωτη

(κι ας πεσουν οι οπαδοι της τωρα να με/μας φανε :lol: )

%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CF%81%C

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...