Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποια σειρα αστυνομικη/μυστηριου που προτεινετε ?

Εχω δει true detective/night of, το δευτερο ειδικα δεν το περιμενα τοσο καλο

Δημοσ.

Ψαχνω για σειρα να δω την ωρα που κανω γυμναστικη (αρα θα ηθελα κατι που να παιζει στο Netflix). Μου αρεσουν σειρες που δεν ειναι αυτοτελη επεισοδια και εξαιρουνται οι ακολουθες που εχω δει:

Breaking Bad, Fargo, Narcos, Better Call Saul, True Detective, Game of Thrones, House of Cards, Homeland, Prison Break, Marseille, Luther..

Κατι σε αστυνομικο, μυστηριου, δρασης ενδεικνυται για να μη βαριεμαι!!

εχετε καμμια να προτεινετε;; ευχαριστω!

ξεκίνα φίλε το THE BLACKLIST! πολύ καλή σειρά! εναλλακτικά το PERSON OF INTEREST

Δημοσ.

Broadchurch

• Like 2
Δημοσ.

Κρατω το Broadchurch για πρωτο μιας και το αλλο δεν εχει τελειωσει ακομα, οταν με το καλο τελειωσει θα το εχω υποψην μου.

Το The Wire, αξιζει?

Δημοσ.

Το The Wire, αξιζει?

Πολλά...πάρα πολλά!!!

Επίσης, για το - απίθανο, θεωρώ - ενδεχόμενο να μην το έχεις δει, κορυφαίο για ' μένα είναι και το fargo, καθώς και το the night manager, αν θες κάτι σε δυνατή μίνι σειρά (έξι ωριαία επεισόδια με τον πιο γαμάτο Hugh Laurie από εποχής House M.D. και μάλιστα σε ρόλο κακού. Πολύ κακού, όμως! )

• Like 2
Δημοσ.

Luther

Bosch

Whitechapel

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά...πάρα πολλά!!!

Επίσης, για το - απίθανο, θεωρώ - ενδεχόμενο να μην το έχεις δει, κορυφαίο για ' μένα είναι και το fargo, καθώς και το the night manager, αν θες κάτι σε δυνατή μίνι σειρά (έξι ωριαία επεισόδια με τον πιο γαμάτο Hugh Laurie από εποχής House M.D. και μάλιστα σε ρόλο κακού. Πολύ κακού, όμως! )

Thanks για το Night Manager ! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Κρατησα τα 

Broadchurch

Night Manager

The Wire

μιας και εχουν ολοκληρωθει, οποτε τα πιανω με την σειρα και βλεπω αργοτερα για τα υπολοιπα - μηπως και εχουν ολοκληρωθει .

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω κατεβασμένες τις παρακάτω ολοκληρωμένες σειρές. Αυτές με τον αστερίσκο δεν τις έχω δει ακόμα.

Έχει κανείς να προτείνει κάποια άλλη (ολοκληρωμένη) να προστεθεί στη συλλογή; Ευχαριστώ!

11.22.63 (πολύ καλή μίνι σειρά από Stephen King, προτείνεται)
24 (πολύ καλή αντιτρομοκρατική σειρά ανατροπών, προτείνεται)
2 Broke Girls (τίποτα το ιδιαίτερο, για να περνάει η ώρα)
30 Rock (καλή κωμική σειρά η οποία χαλούσε στις τελευταίες σεζόν)
Alphas (καλή sci-fi σειρά αλλά ακυρώθηκε και έχει απότομο τέλος, δεν προτείνεται)
Atlantis (αρκετά καλή σειρά φαντασίας αρκεί να μην εστιάσετε σε ιστορίες κτλ, αν και κόπηκε απότομα, προτείνεται)
Banshee *
Band of Brothers *
Bates Motel *
Beauty and the Beast *
Black Sails *
Boardwalk Empire *
Bones *
Breaking Bad *
Burn Notice *
Camelot (καλή σειρά αν θυμάμαι καλά με θέμα το κάμελοτ αλλά ακυρώθηκε, νομίζω έχει απότομο τέλος δεν θυμάμαι)
Castle *
Chuck (αρκετά καλή κατασκοπική & κωμική σειρά, προτείνεται σε όλους τους κομπιουτεράκηδες)
Community (καλή κωμική σειρά αλλά απλά για να περνάει η ώρα)
Continuum *
Deadwood *
Dexter (από τις καλύτερες αστυνομικές-ψυχάκικες σειρές που έχω δει αν οχι η καλύτερη, προτείνεται)
Dollhouse (καλή sci-fi σειρά, περνάει ευχάρισα η ώρα)
Downton Abbey *
Entourage (δεν το θυμάμαι αρκετά, απλά θυμάμαι ότι μου άρεσε πριν 6-7 χρόνια που το είδα)
Eureka (πολύ καλή sci-fi μεταφυσικοχωροχρονοδιαστιμική σειρά, προτείνεται στους fans)
Firefly (αρκετά καλή, λίγο διαφορετική sci-fi να την πω; σειρά, όποιος την δει στη συνέχεια να δει την ταινία Serenity που είναι και το τέλος της σειράς)
Friday Night Lights (αρκετά καλή νεανικοδραματική σειρά, έχει να κάνει με american football, έρωτες κτλ.)
Fringe *
Ghost Whisperer (καλή σειρά με "φαντάσματα", θυμίζει πολύ την ταινία Έκτη Αίσθηση)
Grimm *
Hannibal *
Harper's Island (δεν θυμάμαι καν τι είναι...)
Heroes (καλούτσικο ήταν αλλά είχε χαλάσει αρκετά προς το τέλος νομίζω)
House of Lies *
Legend of the Seeker (αρκετά καλή σειρά φαντασίας, σπαθιά μάγοι κτλ, προτείνεται)
Leverage (αν σας αρέσουν οι ληστείες, δείτε το)
Lights Out *
Limitless *
Lost (μου άρεσαν οι 2 πρώτες σεζόν. μετά δεν...)
Marvel's Agent Carter *
Monk *
My Name is Earl (κωμική βλακώδες σειρά; μάλλον την έβλεπα γιατί είχα άλλα μυαλά τότε)
New Girl (δεν το τελείωσα ποτέ)
Once upon a Time in Wonderland (τίποτα το ιδιαίτερο, το περίμενα καλύτερο)
One Tree Hill (από τις καλύτερες νεανικοδραματικές σειρές, μπασκετ σχολεια ερωτες παιδια κτλ, προτείνεται)
The Night Of *
Penny Dreadful *
Person of Interest *
Prison Break (πολύ καλή σειρά με φυλακές-κυνηγητά δράσης ανατροπές, προτείνεται)
Pushing Daisies (καλούλα σειρά η οποία είχε να κάνει με έναν που ότι άγγιζε ζωντάνευε, δεν τράβηξε πολύ και το κόψανε)
Reaper (σειρά με τον διάβολο και το πούλημα ψυχης σε αυτόν, για να περνάει η ώρα, νομίζω είχ κοπεί απότομα)
Reign *
Revenge (αρκετά καλή σειρά εκδίκησης-ανατροπών, μυστήρια δολοφονίες, προτείνεται)
Ringer (ήταν καλό αν θυμάμαι καλά αλλά κόπηκε απότομα)
Rome (όταν το είχα πρωτοδει μου άρεσε, μετά από μερικά χρόνια και 2η προβολή μου φαινόταν βαρετό)
Salem *
Six Feet Under *
Son of Anarchy *
Spartacus (παρα πολύ καλή σειρά με μονομαχίες, αρένες σφαγμούς εντοσθια αίματα κτλ)
Terminator: The Sarah Connor Chronicles (μου άρεσε αρκετά θυμάμαι, έχει να κάνει με τον γνωστο Terminator)
Terra Nova (μου άρεσε, είχε να κάνει με επιστροφή στην εποχή των δεινοσαύρων, αλλά κόπηκε απότομα στην 1η σεζόν)
The Bible *
The Bible Continues *
The IT Crowd (καλούλα βρετανική κωμική σειρά στυλ Big Bang Theory, απλά για να περνάει η ώρα)
The Killing *
The Mentalist (την είχα ως μια από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές μέχρι που ήρθαν οι τελευταίες σεζόν που το χάλασαν τελείως)
The O.C. (καλη νεανική σειρά η οποία χαλάει όσο προχωράει αν θυμάμαι καλά)

The Pacific *
The Vampire Diaries (από τις καλύτερες σειρές με βαμπιρ που έχω δει, αλλά οι δυο τελευταίες σεζόν τη σκότωσαν)
The Wire *
Touch *
Veronica Mars *
Warehouse 13 (από τις καλύτερες sci-fi μεταφυσικές κωμικές σειρές που έχω δει, έχει να κάνει με παλαιά αντικείμενα με ιδιότητες)
Wayward Pines (το άρχισε καλά, και στο τέλος μας τα χάλασε. sci-fi με time-travel.

• Like 3
Δημοσ.

Βάλε και το Ripper Street. 5 Seasons http://www.imdb.com/title/tt2183641. Βρετανική σειρά που δεν αφορά τον αντεροβγάλτη αλλά την περιοχή που έδρασε. Αστυνομική βικτωριανής εποχής. Οι αστυνομία προσπαθει να αντεπεξέλθει σε μια υποβαθμισμένη περιοχή με εγκληματικότητα κτλ Και βέβαια υπάρχουν και οι προσωπικές ιστορίες. Και έχει και δράση φυσικά. Το λέω γιατί είναι βρετανική και ορισμένοι έχουν την εντύπωση πως οι συγκεκριμένες ταινίες/σειρές είναι βαρετές. Από τις καλύτερες που έχω δει.

The pillars of the earth http://www.imdb.com/title/tt1453159 Μεσαιωνική ή προ μεσαιωνική εποχή στην Αγγλία. Και αν σ' αρέσει υπάρχει και το World Without Εnd http://www.imdb.com/title/tt1878805 που μας δείχνει 100 χρόνια αργότερα. Πάλι βρετανικές με πολύ καλούς ηθοποιούς.

Δημοσ.

Βάλε και το Ripper Street. 5 Seasons http://www.imdb.com/title/tt2183641. Βρετανική σειρά που δεν αφορά τον αντεροβγάλτη αλλά την περιοχή που έδρασε. Αστυνομική βικτωριανής εποχής. Οι αστυνομία προσπαθει να αντεπεξέλθει σε μια υποβαθμισμένη περιοχή με εγκληματικότητα κτλ Και βέβαια υπάρχουν και οι προσωπικές ιστορίες. Και έχει και δράση φυσικά. Το λέω γιατί είναι βρετανική και ορισμένοι έχουν την εντύπωση πως οι συγκεκριμένες ταινίες/σειρές είναι βαρετές. Από τις καλύτερες που έχω δει.

The pillars of the earth http://www.imdb.com/title/tt1453159 Μεσαιωνική ή προ μεσαιωνική εποχή στην Αγγλία. Και αν σ' αρέσει υπάρχει και το World Without Εnd http://www.imdb.com/title/tt1878805 που μας δείχνει 100 χρόνια αργότερα. Πάλι βρετανικές με πολύ καλούς ηθοποιούς.

Θα το κατέβαζα το Ripper Street αλλά το imdb λέει οτι δεν είναι ολοκληρωμένη ακόμα, ή έχει τελειώσε και γράφουν βλακείες;

Θα κατεβάσω τις άλλες δυο, έχεις ενα κολληματάκι με τις βρετανικές βλέπω ε; :P

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά:

Utopia, X-Files, Carnivale, Sopranos, House, Friends, How I met your mother

Για αυτές έχω να πω X-Files, House, Friends, How I met your mother:

X-Files το είχα δει μια φορά κι έναν καιρό

House δεν τρελαίνομαι έχω δει λιγο, γενικά με τα ιατρικά δεν τα παω καλά

Friends & How I met your mother είχα δει παλιότερα, γενικά δεν προτιμώ σειρές με "ψεύτικα γέλια"

Θα κατεβάσω Ουοπία & το Carnivale το οποίο ακούω τόσα χρόνια από πολλά στόματα να το δω και ακόμα το βλέπω...

Γενικά ψάχνω πρόσφατα τελειωμένες σειρές.

Δημοσ.

Θα το κατέβαζα το Ripper Street αλλά το imdb λέει οτι δεν είναι ολοκληρωμένη ακόμα, ή έχει τελειώσε και γράφουν βλακείες;

Θα κατεβάσω τις άλλες δυο, έχεις ενα κολληματάκι με τις βρετανικές βλέπω ε; :P

Για αυτές έχω να πω X-Files, House, Friends, How I met your mother:

X-Files το είχα δει μια φορά κι έναν καιρό

House δεν τρελαίνομαι έχω δει λιγο, γενικά με τα ιατρικά δεν τα παω καλά

Friends & How I met your mother είχα δει παλιότερα, γενικά δεν προτιμώ σειρές με "ψεύτικα γέλια"

Θα κατεβάσω Ουοπία & το Carnivale το οποίο ακούω τόσα χρόνια από πολλά στόματα να το δω και ακόμα το βλέπω...

Γενικά ψάχνω πρόσφατα τελειωμένες σειρές.

Όχι, τελειωμένο είναι το Ripper street. Ναι τις βρετανικές σειρές τις παρακολουθώ τελευταία γιατί βλέπω πως αξίζουν και για αλλαγή. Και να σκεφτείς κόλλησα με το Downton Abbey, που τέτοιες σειρές τις κορόιδευα παλιότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...