astrosunnefo Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 @μπιπ μπιπ Εμένα μου άρεσε και το "the Divide". Βέβαια, πολλοί την βρήκαν αηδιαστική ξέρω 'γω και χάσιμο χρόνου, οπότε δεν ξέρω αν θα συμφωνήσουν οι απόψεις μας. Ρίξε μια ματιά, πάντως. http://www.imdb.com/title/tt1535616/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ωραίο φαίνεται! θα το δω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ελπίζω να πιάσει τόπο η πρόταση και να την ευχαριστηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Παιδια προτεινεται καποια σειρα για να ξεκινησω. Βλεπω και μαρεσει το στυλ the walking dead , the 100 Ποια προτεινεται σε τετοιο περιπου στυλ; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Παιδια προτεινεται καποια σειρα για να ξεκινησω. Βλεπω και μαρεσει το στυλ the walking dead , the 100 Ποια προτεινεται σε τετοιο περιπου στυλ; Ευχαριστω Θα σου προτεινω το Z Nation, βεβαια παιζει να φαω και κραξιμο Και το Teen Wolf ειναι καλο σε γενικες γραμμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Σουηδική αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου: -- http://www.imdb.com/title/tt5194410/?ref_=nv_sr_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Θα σου προτεινω το Z Nation, βεβαια παιζει να φαω και κραξιμο Και το Teen Wolf ειναι καλο σε γενικες γραμμες. ευχαριστω μαν αλλα γιατι μου φαινεται ψιλο φολα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ευχαριστω μαν αλλα γιατι μου φαινεται ψιλο φολα?? Ποιο απο τα δυο? Κοιτα το Z Nation ειναι λιγο σπλατερια. Δεν εχεις τους βαθυστοχαστους διαλογους που ειχες στο Walking Dead, αλλα απο την αλλη ειναι λιγο πιο ρεαλιστικο κατα τη γνωμη μου. Ok, οσο ρεαλιστικο μπορει να ειναι ενα Zombie Apocalypse ξερωγω, αλλα δεν εχεις το βαρετο κατα τη γνωμη μου concept του Walking Dead οπου γινεται ο χαμος εκει εξω και ο αλλος φλερταρει στη μεση του λειβαδιου. Υποκειμενικο ε. Παντως ειναι οντως λιγο δικοπο μαχαιρι η σειρα, δες τον πιλοτο και αποφασιζεις. Αν εννοεις το Teen Wolf, οχι νταξει φολα δεν το λες, βαδιζει στη δοκιμασμενη συνταγη group of teens που εχουν σχεσεις με το υπερφυσικο εναντια σε κακους. Βεβαια νομιζω οι δημιουργοι απο ενα σημειο και επειτα ενα ναρκωτικακι το παιρνουν, αλλα δεν βγαινει κακο αποτελσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ειναι λιγο πιο ρεαλιστικο κατα τη γνωμη μου. Με την επιλογή τής συγκεκριμένης λέξης, σ' έχασα, bro! Όπως το διαβάζω, σωστά καταλαβαίνω ότι παρουσιάζει πιο πιστά το πως είναι τα ζόμπια στην ...πραγματικότητα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Με την επιλογή τής συγκεκριμένης λέξης, σ' έχασα, bro! Όπως το διαβάζω, σωστά καταλαβαίνω ότι παρουσιάζει πιο πιστά το πως είναι τα ζόμπια στην ...πραγματικότητα; Το δα να ρχεται ε και εκανα edit 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ψάχνω να δω κλειστοφοβικές ταινίες όπως οι παρακάτω: 1. Buried http://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=fn_al_tt_1 2. Panic room http://www.imdb.com/title/tt0258000/?ref_=nv_sr_1 3. La cara oculta http://www.imdb.com/title/tt1772250/?ref_=nv_sr_1 4. Room http://www.imdb.com/title/tt3170832/?ref_=nv_sr_1 Τσέκαρε και τα: Hidden, αρκετά τίμιο απ'όσο θυμάμαι (δεν ξέρω βέβαια αν σου κάνει γιατί δεν είναι και τόσο "ρεαλιστικό") Take Shelter (Δε θυμάμαι τίποτα από το σενάριο. Το προτείνω για το 7/10 οπότε λογικά πρέπει να'ταν καλό. ) 3096 days (είναι σαν το Room) Hush Δεν ξέρω αν είναι το setting που ψάχνεις. Οι τρεις πρώτες έχουν να κάνουν καθαρά με απομόνωση, ενώ η τέταρτη είναι πιο θριλεράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παλικάρια έχετε να μου προτείνετε καμία ταινία αντίστοιχη των undisputed με τον jouri Boyka;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ποιο απο τα δυο? Κοιτα το Z Nation ειναι λιγο σπλατερια. Δεν εχεις τους βαθυστοχαστους διαλογους που ειχες στο Walking Dead, αλλα απο την αλλη ειναι λιγο πιο ρεαλιστικο κατα τη γνωμη μου. Ok, οσο ρεαλιστικο μπορει να ειναι ενα Zombie Apocalypse ξερωγω, αλλα δεν εχεις το βαρετο κατα τη γνωμη μου concept του Walking Dead οπου γινεται ο χαμος εκει εξω και ο αλλος φλερταρει στη μεση του λειβαδιου. Υποκειμενικο ε. Παντως ειναι οντως λιγο δικοπο μαχαιρι η σειρα, δες τον πιλοτο και αποφασιζεις. Αν εννοεις το Teen Wolf, οχι νταξει φολα δεν το λες, βαδιζει στη δοκιμασμενη συνταγη group of teens που εχουν σχεσεις με το υπερφυσικο εναντια σε κακους. Βεβαια νομιζω οι δημιουργοι απο ενα σημειο και επειτα ενα ναρκωτικακι το παιρνουν, αλλα δεν βγαινει κακο αποτελσμα. ναι σορρυ δεν διεκρινησα το z nation θα τσεκαρω και θα σου πω ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 φοβερή ταινία με πολύ φωτογραφία και σκηνικά.....The Legend of 1900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Παιδια καμια σειρα στα προτυπα των Silent Hill? (για τα games εννοειτε οχι τις ταινιες). Πολη,μυστηριο,ατμοσφαιρα,περιεργοι χαρακτηρες κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα