Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, σου προτείνω τις εξής σειρές : Alias, Person Of Interest, Robin Hood, Heroes, Once Upon A Time, Dexter, The Vampire Diaries.

αλιας, το ξεκινησα, δε με ξετρελανε.

heroes, το ιδιο.

dexter,το βλεπω ξεχασα να το αναφερω.

και τα βαμπιρ με τον ρομπέν δε με ξετρελαίνει απο υποθεση!

person of interest, μου φαινεται πολύ ενδιαφέρον, και το once upon a time,δεν το εχω ξανακουσει!

Αντεξες το pretty little liars ρε θηρίο??? Την γουστάρεις πολυ ε? :D

παντρεμενος, με 1 παιδί ρε! τι να κανω? ικανοποιώ όλα τα βιτσια της!! :P

Δημοσ.

αλιας, το ξεκινησα, δε με ξετρελανε.

heroes, το ιδιο.

dexter,το βλεπω ξεχασα να το αναφερω.

και τα βαμπιρ με τον ρομπέν δε με ξετρελαίνει απο υποθεση!

person of interest, μου φαινεται πολύ ενδιαφέρον, και το once upon a time,δεν το εχω ξανακουσει!

παντρεμενος, με 1 παιδί ρε! τι να κανω? ικανοποιώ όλα τα βιτσια της!! :P

Οκ, το robin hood είναι παραγωγής BBC, πολύ προσεγμένη σειρά, αλλά αν δε σου αρέσει ο Ρομπέν γενικότερα, μην ασχοληθείς.

Το Vampire Diairies είναι σαν το twilight αλλά πολύ καλύτερο, πιο σκοτεινό, με χιούμορ και όχι τόσο γλυκανάλατο, θα το ευχαριστηθεί η κοπέλα σου κι εσύ θα το χαρείς σίγουρα πολύ περισσότερο από το pretty little liars, πιστεύω ότι αξίζει να του ρίξεις μια ματιά.

Το Person of interest επίσης να το κοιτάξεις οπωσδήποτε, πολύ δυνατή περιπέτιεα, που στην αρχή ξεκινάει με ψιλοαυτόνομες ιστορίες αλλά από το 6ο έβδομο επεισόδιο που πλέον η σειρά αποκτά μια ροή, απογειώνεται, μην την παρατήσεις.

Το Once Upon A Time είναι άλλη μια σειρά που περισσότερο θα αγαπήσει το έτερόν σου ήμισι αλλά έχει ενιδαφέρον, έχει να κάνει με έναν κόσμο μαγείας που χάνει τη μαγεία του και έχει αναφορές σε πολλά παραμύθια, γνωστά σ'εμάς από ην παιδική μας ηλικία.

Άλλες σειρές που μπορεί να σου αρέσουν είναι το Charmed, παλιά κλασική περιπέτεια με μάγισσες, το Sherlock, αν σου αρέσει ο Σέρλοκ Χομς, το Rome, αν σου αρέσουν οι σειρές εποχής και τα πιο πρόσφατα διαμάντια Homeland και Games of Thrones.

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω καμια καινούργια κωμική σειρά. Έχετε να προτείνετε καμία απο καινούργιες? ξεκίνησα το community προχτές αλλα δεν το βλέπω να το συνεχίζω... ψάχνω καμία όπως ήταν το scrubs που είχα κολλήσει άσχημα

Δημοσ.

Σας προτείνω το Homeland είναι πολύ καλή σειρά. περιπέτεια με Σια και τρομοκρατία καλογυρισμένη με πολλα εξωτερικά γυρίσματα.

Δημοσ.

Ελπιζω ολοι σε αυτο το θεμα να εχετε δει Breaking Bad.....

Μπα δε βλέπουμε κοινωνικά - κωμωδίες.

Όποιος δεν δει το killer joe πάντως, δεν χάνει κάτι

Φαίνεται από το trailer τι τεράστια μούφα είναι.

Δημοσ.

Ψάχνω καμια καινούργια κωμική σειρά. Έχετε να προτείνετε καμία απο καινούργιες? ξεκίνησα το community προχτές αλλα δεν το βλέπω να το συνεχίζω... ψάχνω καμία όπως ήταν το scrubs που είχα κολλήσει άσχημα

Homeland ενδιαφέρουσα σειρά περιπέτεια μυστήριο στην πλευρά τρομοκρατία cia κτλ, Arrow πολύ τραβηγμενο αλλα βλέπεται για χαλάρωση.Για κωμική σειρα αν κατι που να βλέπετε έξυπνο ψαχνω και εγω .μια πολυ καλη σειρα ειναι το Hell on Wheels

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...