Προς το περιεχόμενο

Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Ψαχνω σειρα σε στυλ αστυνομικου θριλερ/εξαφανισης/μυστηριου/φονους και παει λεγοντας με maximum 2-3 season ειτε με 8-10 επεισοδια san mini series.

Εχω διαβασει για το bron/broen το σκανδιναβικο,ειναι καλο? Εχω δει τα περισσοτερο γνωστα π.χ true detective/the night of κλπ

Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες!

Αν θες αυστηρα Β.Ευρωπαικο δες το the killing και μετα την Αμερικανικη ομωνυμη διασκευη που πραγματικα ηταν και καλυτερη. Μεστη, ωριμη σκηνοθεσια καταπληκτικη φωτογραφια και δυο υπεροχες ερμηνειες. Απο τη πρωτη σεζον μου ειχε μεινει η ερμηνεια τους και το μουντο, βροχερο Δανεζικο κλιμα που αντεγραψαν τοσο καλά στο Σιατλ. Ηταν υποψηφια η Λιντεν για α' βραβειο ηθοποιου σε δραμα series αλλα το πηρε η Karie στη πρωτη σεζον homeland. Φυσικα ειναι αργη σειρα με οτι αυτο σημαινει.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν θες αυστηρα Β.Ευρωπαικο δες το the killing και μετα την Αμερικανικη ομωνυμη διασκευη που πραγματικα ηταν και καλυτερη. Μεστη, ωριμη σκηνοθεσια καταπληκτικη φωτογραφια και δυο υπεροχες ερμηνειες. Απο τη πρωτη σεζον μου ειχε μεινει η ερμηνεια τους και το μουντο, βροχερο Δανεζικο κλιμα που αντεγραψαν τοσο καλά στο Σιατλ. Ηταν υποψηφια η Λιντεν για α' βραβειο ηθοποιου σε δραμα series αλλα το πηρε η Karie στη πρωτη σεζον homeland. Φυσικα ειναι αργη σειρα με οτι αυτο σημαινει.

E οχι και καλυτερη η αμερικανικη.

Κλασεις ανωτερη η δανεζικη (εκπληκτικη Sofie Gråbøl)

Εγω θα σου προτινα και το Graven, σουηδική παραγωγη του 2004.

λέω να το ξεκινήσω το είδες όλο ε΄ναι καλό?

τελευταια σειρα που ειδα και  με ξετρέλανε ηταν το strange things πολυ δυνατή επισόδεια με συνέχεια, δεν ξεφευγουν απο το σενάριο,

βασικά 1 είναι το σενάριο και συνεχίζετε σε κάθε επεισόδιο δέν εχει πχ σε κάθε επεισόδιο και απο μία καινούρια ιστορία η οποια τελειώνει και μετά δείχνει και λίγο απο το κεντρικό σενάριο.

αν έχετε να μου προτείνεται κάτι παρόμοιο είμαι όλος αυτιά!   

Ναι το τελειωσα.

Τη βαζω ανετα στις αγαπημενες μου μετα απο το forbrydelsen (the killing) και broen

Aν δεν εχεις δει το forbrydelsen δες το χτες! 

Επισκέπτης

Αν και περίμενα μήνες για ελληνικούς υπότιτλους του δεύτερου κύκλου της σειράς "The missing", άξιζε και με το παραπάνω. Προτείνετε ανεπιφύλακτα στην κατηγορία αστυνομικών/εξαφανίσεων.

καμια καλη horror ταινια σε στυλ Sinister που δυσκολα θα την γελοιοποιήσει παρεα 3-4 αντρών ? αν γινεται αγγλικη αν και ξερω οτι υπαρχουν αρκετες τετοιες προς ισπανια και ασια μερια

Επισκέπτης

καμια καλη horror ταινια σε στυλ Sinister που δυσκολα θα την γελοιοποιήσει παρεα 3-4 αντρών ? αν γινεται αγγλικη αν και ξερω οτι υπαρχουν αρκετες τετοιες προς ισπανια και ασια μερια

Δε νομίζω ότι υπάρχει ούτε μια horror ταινία που δε μπορεί να γελοιοποιήσει μια παρέα 3-4 αντρών. Ταινίες είναι.

Τη σειρά Chance με τον Hugh Laurie την έχει δει κανείς; Αξίζει;

Δεν είναι άσχημη, βλέπεται. Μετά το 3ο-4ο επεισόδιο αρχίζει και εξελίσσεται καλύτερα

• Like 1

Ψαχνω ταινια θριλερ να δουμε με παρεα.

Επειδη θα ειναι και κοριτσια αν γινεται οχι πολυ τρομακτικη.

Ringu

Ju on The grudge

Για να είστε σίγουροι ότι θα θέλουν αγκαλιά από τον φόβο. :P

Ειμαι σε περιοδο αναζητησης νεας σειρα. Εχετε να προτεινετε κατι; Εχω δει breaking bad, vikings, spartacus, american horror story, south park, family guy, the wire, house f cards, hannibal, sherlock, true detective 1η season, wayward pines και  the fringe. Τωρα βλεπω το bates motel.

To shameless το χει δει κανενας? Αξιζει? Μου το χουν προτεινει 2 ατομα, αλλα δεν ξερω αν ταιριαζουν τα γουστα μας, και γενικα τις κωμωδιες τις φοβαμαι λιγο.

Επιπλεον θα μου αρεζε κατι τυπου the fringe, η αληθεια ειναι πως μολις τελειωσε η σειρα, ενιωθα οτι κατι λειπει απο τη ζωη μου.

• Like 1

Ειμαι σε περιοδο αναζητησης νεας σειρα. Εχετε να προτεινετε κατι; Εχω δει breaking bad, vikings, spartacus, american horror story, south park, family guy, the wire, house f cards, hannibal, sherlock, true detective 1η season, wayward pines και  the fringe. Τωρα βλεπω το bates motel.

To shameless το χει δει κανενας? Αξιζει? Μου το χουν προτεινει 2 ατομα, αλλα δεν ξερω αν ταιριαζουν τα γουστα μας, και γενικα τις κωμωδιες τις φοβαμαι λιγο.

Επιπλεον θα μου αρεζε κατι τυπου the fringe, η αληθεια ειναι πως μολις τελειωσε η σειρα, ενιωθα οτι κατι λειπει απο τη ζωη μου.

Οπωσδήποτε τα Lost, Prison Break, Dexter, Person of Interest.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...