Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω κολλησει με την σειρα Revenge, την προτεινω σε οσους αρεσει το θεμα ''εκδικηση'' και μυστηριο.

Πραγματικά πάρα πολύ καλή σειρά.
  • Like 2
Δημοσ.

ξερουμε κανενα καλο θριλερ τρομου? περιπου οπως τα λαθος στροφη-αιμα στους λοφους-τελευταιο σπιτι αριστερα.αν ναι πειτε μου και κουραστηκα να ψαχνω στα βιντεοκλαμπ

Δημοσ.

Πραγματικά πάρα πολύ καλή σειρά.

Ειναι οντως τοσο καλο?

Οταν ξεκινησε ειχε κακες κριτικες, οτι ηταν κατι σαν τις ιντριγκες και τις δολοπλοκιες του Ατιθασα Νιατα και Τολμη και γοητεια αλλα τωρα εχουν αλλαξει γνωμη οι κριτκοι και λενε ειναι σαν "Κομης Μοντε Κριστο" με γυναικα πρωταγωνιστρια

Δεν εχω δει ουτε ενα, αλλα απο τις περιγραφες στα πρωτα επεισοδια ειχα καταλαβει οτι ηταν ιστορια εκδικησης οπως εχουν στις σαπουνοπερες και στα Τουρκικα σηριαλ

Δημοσ.

φιλε χωρις παρεξηγηση ο rhomio και ο aloyminas ειπαν πως ειναι καλο,γιαυτο παρε και καμια αλλη γνωμη..

Χαχαχαχα.Έτσι δώσε μου περισσότερα κίνητρα για να λέω με περισσότερη θέρμη αυτά που πιστεύω.
  • Like 2
Δημοσ.

Ειναι οντως τοσο καλο?

Οταν ξεκινησε ειχε κακες κριτικες, οτι ηταν κατι σαν τις ιντριγκες και τις δολοπλοκιες του Ατιθασα Νιατα και Τολμη και γοητεια αλλα τωρα εχουν αλλαξει γνωμη οι κριτκοι και λενε ειναι σαν "Κομης Μοντε Κριστο" με γυναικα πρωταγωνιστρια

Δεν εχω δει ουτε ενα, αλλα απο τις περιγραφες στα πρωτα επεισοδια ειχα καταλαβει οτι ηταν ιστορια εκδικησης οπως εχουν στις σαπουνοπερες και στα Τουρκικα σηριαλ

Φιλε πρεπει να το δεις για να καταλαβεις τι ειναι και αν ειναι οντως καλο. Μην ακους κανεναν, την γνωμη μας λεμε ολοι, εκτος απο μερικους ντεμεκ κριτικους που δεν ξερουν την τυφλα τους ή που δεν εχουν δει το Lost.

φιλε χωρις παρεξηγηση ο rhomio και ο aloyminas ειπαν πως ειναι καλο,γιαυτο παρε και καμια αλλη γνωμη..

αυτος για παραδειγμα ειναι ενας απ'αυτους

Εdit: Ειναι οντως πολυ καλο, αν σαρεσουν δολοπλοκιες ιντριγκες revenge αγωνια μυστηριο...

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε πρεπει να το δεις για να καταλαβεις τι ειναι και αν ειναι οντως καλο. Μην ακους κανεναν, την γνωμη μας λεμε ολοι, εκτος απο μερικους ντεμεκ κριτικους που δεν ξερουν την τυφλα τους ή που δεν εχουν δει το Lost.

αυτος για παραδειγμα ειναι ενας απ'αυτους

!!!!!!!!!!
  • Like 2
Δημοσ.

lost, prison break, V, revolution (απο τα καινουργια), pretty little liars, κλπ, ειναι το στυλ των σειρών που βλεπουμε με το...ετερον ημισυ.

Δρασης/επιστημονικής φαντασίας/ Περιπετειες δηλαδή, αλλά ΟΧΙ με αυτοτελή επεισόδια, και οχι ιδιαίτερα κοινωνικού περιεχομένου!

Επειδή όμως, εχουμε ξεμείνει με 2 επεισόδια revolution Που θα δούμε σήμερα, καμία άλλη πρόταση, για σειρά τετοιου στυλ? (είτε καινούργια, είτε να εχουν ηδη παιχθεί Χ σαιζόν?)

Δημοσ.

lost, prison break, V, revolution (απο τα καινουργια), pretty little liars, κλπ, ειναι το στυλ των σειρών που βλεπουμε με το...ετερον ημισυ.

Δρασης/επιστημονικής φαντασίας/ Περιπετειες δηλαδή, αλλά ΟΧΙ με αυτοτελή επεισόδια, και οχι ιδιαίτερα κοινωνικού περιεχομένου!

Επειδή όμως, εχουμε ξεμείνει με 2 επεισόδια revolution Που θα δούμε σήμερα, καμία άλλη πρόταση, για σειρά τετοιου στυλ? (είτε καινούργια, είτε να εχουν ηδη παιχθεί Χ σαιζόν?)

Λοιπόν, σου προτείνω τις εξής σειρές : Alias, Person Of Interest, Robin Hood, Heroes, Once Upon A Time, Dexter, The Vampire Diaries.

Δημοσ.

Αντεξες το pretty little liars ρε θηρίο??? Την γουστάρεις πολυ ε? :D

Εδώ άντεξε το Lost :P

Στο Pretty Little Liars άντεξα και είδα 8 επεισόδια, στο Lost ούτε το πρώτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...