kargo130 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εξαιρετικο το boston legal, τετοια χημεια μεταξυ των πρωταγωνιστων ειναι σπανιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Σου προτείνω το Damages. Πολύ καλή ηθοποιία και ασχολείται και με πραγματικές υποθέσεις. Πολύ καλή σειρά, κι εμένα αυτή μου ήρθε στο μυαλό από δικαστικές και η Πάτι καταπληκτική. Με εκφραζουν απολυτα οι αποψεις σου, απλα με το ΟΖ ειμαι ερωτευμενος δεν μπορω να σκεφτω επεισοδιο που δεν ειχε λογω υπαρξης, δεν εχω δει αλλου τοση σοφια και διδαγματα τοσο συμπυκωμενα σε μια σειρα. Μονο σε ταινιες το εχω συναντησει. Κι εγώ ήμουν ερωτευμένος μαζί της αλλά στις 2 τελευταίες σεζόν νομίζω χάθηκε η μπάλα, Πολλή βία αλλά αναίτια πλέον, σαν η σειρά να ήθελε απλώς να σοκάρει, Σου προτείνω το Damages. Πολύ καλή ηθοποιία και ασχολείται και με πραγματικές υποθέσεις. Πολύ καλή σειρά, κι εμένα αυτή μου ήρθε στο μυαλό από δικαστικές και η Πάτι καταπληκτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά η μόνη σειρά που ξεκίνησε χάλια και όσο πήγαινε γινόταν καλύτερη ήταν το breaking bad. Όλες οι άλλες μετά τον τρίτο τέταρτο κύκλο τραβάτε με κι ας κλαίω Δεν έχεις άδικο για την πρώτη σεζόν του BB, αλλα ο ορισμός αυτού που γράφεις, δηλαδή κάτι ξεκινάει εντελώς χάλια και μετά από μερικά επεισόδια πατάτας εκτοξεύεται είναι το The 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχεις άδικο για την πρώτη σεζόν του BB, αλλα ο ορισμός αυτού που γράφεις, δηλαδή κάτι ξεκινάει εντελώς χάλια και μετά από μερικά επεισόδια πατάτας εκτοξεύεται είναι το The 100. Το the 100 είναι teen σειρά και δεν είναι και πολύ σοβαρή. 18χρονα κάνουν κουμάντο όταν υπάρχουν άλλοι 40αρηδες που χεζονται πάνω τους. Την βλεπω εύκολα αλλά έχω πολύ χαμηλές προσδοκίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 έχετε να μου προτείνετε κάποια δικαστική ταινία ή και σειρά; Μου'ρθε φλασια.. Βαλε να κατεβαινει το : The man who sued god. Φοβερα πρωτοτυπη ιδεα για ταινια, και αψογη εκτελεση κατα τη γνωμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ε, όχι και τελείωσε καλά το Sopranos, από τα χειρότερα τέλη σε σειρά... Μια χαρα ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μολις ειδα δυο επεισοδια απο το startup http://www.imdb.com/title/tt5028002/ με Martin Freeman. Αν και σου δινει την εντυπωση οτι εχει να κανει εν πολλοις με το χωρο της πληροφορικης, τελικα αυτο ειναι μονο η κεντρικη ιδεα γυρω απο την οποια γυριζουμε αλλα δεν μαθαινουμε πολλα για αυτο(προς το παρον). Παντως βλεπεται εως τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 έχετε να μου προτείνετε κάποια δικαστική ταινία ή και σειρά; http://www.imdb.com/title/tt0078718/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης, αν τυχόν δεν το έχεις δει, από σειρές βάλε στο άμεσο πρόγραμμα το Boston Legal. Υπαρχει και το the practice. Παλαιοτερη σειρα απο τον ιδιο. Μαλιστα το Boston Legal ξεκινησε ως spin off απο αυτην. Ειναι αρκετα παρομοια αλλα χωρις το κωμικο στοιχειο του BL. Δυστυχως τη βρισκεις μονο σε κακη ποιοτητα σε torrent. Την πρωτη σεζον μονο ειδα αλλα μου αρεσε. Υπαρχει βεβαια και το Ally Mcbeal (παλι απο τον ιδιο, David Kelly) αλλα αυτη ειναι κυριως κωμικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Οι ειδικοί για δώστε καμιά ιδέα. Έχω δει μέχρι στιγμής: 1)Fringe 2)House 3)Chuck 4)Supernatural(κάπου 8η σεζόν σταμάτησα) 5)Mentalist 6)Homeland 7)Criminal Minds 8)Suits 9)Falling skies(2 πρώτες σεζόν) 10)The 100 11)NCIS 12)Mr Robot(πρώτη σεζόν) 13)GOT 14)House of cards 15)True detective(1 σεζόν) 16)Walking dead(4 σεζόν) Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Fringe? Γενικά αν βρείτε κάποιο pattern στις προτιμήσεις μου, ελεείστε με 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει δει κανενας το leftovers? Την ξεκινησα με προσδοκιες μιας και μου αρεσε η γενικη υποθεση (εξαφανιζεται το 2% του πληθυσμου κλπ), ενω επιπλεον διαβασα σε κατι forum να το παρομοιαζουν με το lost. Λεω εδω ειμαστε, θα εχουμε μυστηριο, ανατροπες, αγωνια κλπ. Εχω δει 3 επεισοδια και σκεφτομαι ηδη να το σταματησω. Ουτε ''σαν το lost'' δεν ειναι φυσικα, ουτε μυστηριο κλπ βλεπω. Μονο δραμα και ως εκει... Θα αλλαξει κατι στη συνεχεια ή στο ιδιο μοτιβο συνεχιζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οι ειδικοί για δώστε καμιά ιδέα. Έχω δει μέχρι στιγμής: 1)Fringe 2)House 3)Chuck 4)Supernatural(κάπου 8η σεζόν σταμάτησα) 5)Mentalist 6)Homeland 7)Criminal Minds 8)Suits 9)Falling skies(2 πρώτες σεζόν) 10)The 100 11)NCIS 12)Mr Robot(πρώτη σεζόν) 13)GOT 14)House of cards 15)True detective(1 σεζόν) 16)Walking dead(4 σεζόν) Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Fringe? Γενικά αν βρείτε κάποιο pattern στις προτιμήσεις μου, ελεείστε με Η το πληκτρολογιο σου εχει χαλασει και δεν σε αφηνει να γραψεις αυτα τα γραμματα με την συγκεκριμενη σειρα : D-E-X-T-E-R, ή εχεις κανει ενα τεραστιο λαθος. Κατα τα αλλα συμφωνα με οσα εχεις δει θα σου προτεινα το Psych, ειναι φαντασου πολυ κοντα στο Mentalist απλα ειναι αυτουσια κωμικη και εχει ενα απο τα απολαυστικοτερα για μενα κωμικα διδυμα, και παιζει και ο Mr. Bean με αναβολικα. Επειδη σε βλεπω και λιγο του αστυνομικου Sherlock ασυζητητι, και The Wire παραυτα. Για πολιτικο μαζι με δραση μιας και βλεπω πως κλινεις προς και τα δυο θα σου προτεινα το 24. Kι αν δεν δεις 20 επεισοδια κολλητα εμενα να μη με λενε Μητσο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2016 από TzimakoTOS 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Οποιος ειναι φαν των zombie ας δει την ταινια Train to Busan(2016) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 καμιά καλή ταινία crime/mystery/thriller έχετε να μου προτείνετε; Για παράδειγμα κορυφή θεωρώ τα seven, the game, zodiac, true detective(1η σεζόν), fallen, fight club. Επίσης από πιο καινούρια τα Conjuring, sinister. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Οι ειδικοί για δώστε καμιά ιδέα. Έχω δει μέχρι στιγμής: Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Fringe? Γενικά αν βρείτε κάποιο pattern στις προτιμήσεις μου, ελεείστε με Για το Fringe δεν νομίζω να βρεθεί εύκολα κάτι αντίστοιχο, ήταν μια σειρά που έβλεπες το πρώτο επεισόδιο και απλά κολλούσες (ασχέτως πως την έκαναν στο τέλος), ωστόσο ψάχνοντας τότε να βρω μια άλλη με τρελές εφευρέσεις κλπ έπεσα πάνω στο Eureka. Όπου ένας σερίφης διορίζεται σε μια μυστική πόλη όπου έχουν συγκεντρωθεί τα μεγαλύτερα μυαλά της Αμερικής με σκοπό να προωθήσουν την επιστήμη. Καμία σχέση με το Fringe, δεν είναι σκοτεινή η υπόθεση του, είναι περισσότερο μια ευχάριστη οικογενειακή σειρά, αλλά βλέπεται ευχάριστα, έχει αρκετό γέλιο και βλέπουμε ότι απίθανη εφεύρεση μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα