rhomio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Εχω κολλησει με την σειρα Revenge, την προτεινω σε οσους αρεσει το θεμα ''εκδικηση'' και μυστηριο.
speedy23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια εχει δει κανεις αυτο το Borgen που θα δειξει η ΝΕΤ μεσα στον Οκτωβριο?Δανεζικο λεει οτι ειναι και σιγουρα απο κει περα(Σκανδιναβια) εχουν ερθει τελευταια κατι ωραια διαμαντακια ειτε σε σειρες ειτε σε εργα.
SUPERNIKOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια εχει δει κανεις αυτο το Borgen που θα δειξει η ΝΕΤ μεσα στον Οκτωβριο?Δανεζικο λεει οτι ειναι και σιγουρα απο κει περα(Σκανδιναβια) εχουν ερθει τελευταια κατι ωραια διαμαντακια ειτε σε σειρες ειτε σε εργα. Η πρώτη σεσον ηταν δυνατή και καλογραμμένη με πολύ δυνατά επεισόδια. Η δευτερη σεσον να σου πω την αλήθεια με κούρασε αλλα δεν ήταν χάλια. Γενικά αν έχεις χρόνο αξίζει να την δεις.
alex85 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 γεια σας παιδια.ψαχνω θριλε τρομου να δω .μπορειτε να μου προτεινεται κανενα παρεηστικο.μαρεσαν αρκετα τα λαθος στροφη -αιμα στους λοφους-παρασκευη και 13 τωρα ψαχνω ψαχνω αλλα δυσκολα γιατι εχω δει παρα πολλα
Merdock Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Βλέπω αυτές τις μέρες το The Vampire Diaries με την μητέρα μου και της αρέσει πολύ οπότε σκεφτόμουν να της βάλω να δει και το True Blood. Πιστεύετε ότι θα της άρεσε μιας και της αρέσει το Vampire Diaries;
Stalin1917 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μία ταινία που με έκανε να βαριανασαίνω για μια ολόκληρη εβδομάδα να μην μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο εκτός από αυτήν! ΄΄Έλα να δείς΄΄ ή ''come and see'' ή ''idi i smotri'' ή ΄΄Иди и смотри΄΄ λέγετε, Ρώσικη παραγωγή 1985! Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα κάνει το Apocalypse now και το Full metal jacket του κιουμπρικ να μοιάζουν κωμωδίες Είναι κάτι παραπάνω από ταινία! Βιάζει την ίδια σου την ψυχή! Ενδεικτικά ο σκηνοθέτης δεν ξαναέκανε καμία ταινία μετά από το Έλα να δείς, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κάνει άλλη αυτος (Kilmov) απάντησε: Ότι ήταν δυνατόν να φτιάξω το εχω ήδη φτιάξει... Μία ταινία που ΠΡΕΠΕΙ να δείς πρίν πεθάνεις!
hurin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το είδα αλλά δεν μου είπε τίποτα, ήταν μια μίξη Ταρκόφσκι και Κόπολα με αρκετά ασύνδετο σενάριο και "μεταφορά" του πρωταγωνιστικού ρόλου από το παιδί στον αξιωματικό. Ίσως να φταίει ότι ακόμα θυμάμαι την ανατριχίλα της τελευταίας σεκάνς του Apocalypse Now μέσα στο σινεμά. Αξίζει να τη δείτε πάντως!
HALF EVIL Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 http://www.imdb.com/title/tt0079944/ Must see
D_N_A Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 52 Οκ ενημερωτικά έχει γυμνό, αίμα και μπινελίκια μεσα
alex85 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 θελω να δω κανενα ωραιο θριλερ τρομου παρεηστικο.μαρεσαν τα λαθος στροφη -αιμα στους λοφους.το τελευταιο σπιτι αριστερα.πηγαινω στα βιντεοκλαμπ και δε βρισκω κατι που να με τραβηξει.οπιος ξερει κανενα καλο ας μη το κραταει μυστικο
alimentas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 το cabin fever δες.οτι πρεπει για παρεα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα