TzimakoTOS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδες απο χτες βλεπω το Detectorists. Δεν ειναι κωμικη, δεν ειναι κοινωνικη, δεν ειναι περιπετεια, ειναι απο μονη της ενα ειδος πιστευω, δεν εχω νιωσει τοσο γρηγορη συνδεση με σειρα απο το black mirror νομιζω.. Hidden gem κατα τη γνωμη μου, εχει αυτο το gentle quality των αξιων βρετανικων παραγωγων, τσεκαρετε την αν θελετε, εγω λογικα σημερα την τελειωνω. 1
Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκίνησα προχθές prison break. Δεν ειχα δει ούτε ένα επεισόδιο ούτε ήξερα τίποτα σχετικά με την υπόθεση. Πόσο γαματη σειρά είναι. Από ότι βλέπω στην τέταρτη σεζόν πέφτει λίγο αλλά εσείς που την έχετε δει που προτείνετε να τη σταματήσω? Η πρώτη σεζόν προβλέπεται έπος. Αν το Prison Break τελείωνε στην πρώτη σεζόν, θα φιγούραρε σίγουρα στο τοπ-10 σειρών του imdb. Οι υπόλοιπες σεζόν ειναι απο μέτριες έως γελοίες. 6
TzimakoTOS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Αν το Prison Break τελείωνε στην πρώτη σεζόν, θα φιγούραρε σίγουρα στο τοπ-10 σειρών του imdb. Οι υπόλοιπες σεζόν ειναι απο μέτριες έως γελοίες.My man..Αν και διαφωνω με την καταταξη, υπαρχουν απειρες καλυτερες σειρες κατα τη γνωμη μου.. Αλλα ναι, prison break μια σαιζον και Dexter στοπ στο τελος της 4ης, αριστουργημα. Αλλα ειπαμε, αμερικανοι ειναι αυτοι, keep on milking.
najinblue3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τις έχω δει και τις δύο. Ψάχνω κάτι πιο hidden gem. Επέλεξα το the chaser και ενα παλιό ultra cult, το versus του 2000 . αναμένω επιπλέον προτάσεις. Τπτ πιο πρόσφατο Love exposure ειδες? Προσοχη ειναι λιγο μεγαλη αλλα πολυ καλη Site: λοβεξ 1
costacurta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν την γνώριζα, έχει μπει στην λίστα ☺️☺️☺️
lefter Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω δει τίποτα ακόμα περιμένω καλύτερη ποιότητα bluray. Ξεκίνησα προχθές prison break. Δεν ειχα δει ούτε ένα επεισόδιο ούτε ήξερα τίποτα σχετικά με την υπόθεση. Πόσο γαματη σειρά είναι. Από ότι βλέπω στην τέταρτη σεζόν πέφτει λίγο αλλά εσείς που την έχετε δει που προτείνετε να τη σταματήσω? Η πρώτη σεζόν προβλέπεται έπος. Θα σου προτεινα να δεις ολες τις season και να κρινεις μονος σου.
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τις έχω δει και τις δύο. Ψάχνω κάτι πιο hidden gem. Επέλεξα το the chaser και ενα παλιό ultra cult, το versus του 2000 . αναμένω επιπλέον προτάσεις. Τπτ πιο πρόσφατο δες Robogeisha, Tokyo Gore Police, για πιο cult δες Iron Man 1 και 2. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2016 από KilliK 1
Muchacho Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Eχετε να προτεινετε καποια σειρα με πρωταγωνιστρια(γυναικα)?
flyk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Eχετε να προτεινετε καποια σειρα με πρωταγωνιστρια(γυναικα)? blindspot(καλή), jessica jones(πολύ καλή), δεν ξέρω για το orphan black τι παίζει πάντως έχει πολύ καλές βαθμολογίες και το έχω στη λίστα. δες και αυτή τη λίστα: http://www.imdb.com/list/ls079720995/
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Οrphan black ΦΟ ΒΕ ΡΟ και τσεκαρε και Lost Girl αν και η τελευταια σεζον και τελικη ηταν απογοητευση.
najinblue3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Eχετε να προτεινετε καποια σειρα με πρωταγωνιστρια(γυναικα)? Orange is the new black
TzimakoTOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 United States of Tara εχω δει και η ερμηνεια της πρωταγωνιστριας ειναι τρομερη. Δεν ξερω αν θα σου αρεσει σαν σειρα γιατι ειναι καπως βαρια αλλα αξιζει να την δοκιμασεις μονο και μονο για την ερμηνεια της.
Conan2046 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκίνησα προχθές prison break. Δεν ειχα δει ούτε ένα επεισόδιο ούτε ήξερα τίποτα σχετικά με την υπόθεση. Πόσο γαματη σειρά είναι. Από ότι βλέπω στην τέταρτη σεζόν πέφτει λίγο αλλά εσείς που την έχετε δει που προτείνετε να τη σταματήσω? Η πρώτη σεζόν προβλέπεται έπος. Για μένα όταν συζητάω για σειρές που έχουν σχέση με φυλακές η συζήτηση αρχίζει πάντα με το OZ, δύσκολο να την δεις και να μην σου σφιχτεί το στομάχι ώρες. ώρες, δύσκολο να μην κολλήσεις μαζί της αν αντέχεις όλη αυτήν την βία. Μέχρι την 4η σεζόν.
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω δει τίποτα ακόμα περιμένω καλύτερη ποιότητα bluray. Ξεκίνησα προχθές prison break. Δεν ειχα δει ούτε ένα επεισόδιο ούτε ήξερα τίποτα σχετικά με την υπόθεση. Πόσο γαματη σειρά είναι. Από ότι βλέπω στην τέταρτη σεζόν πέφτει λίγο αλλά εσείς που την έχετε δει που προτείνετε να τη σταματήσω? Η πρώτη σεζόν προβλέπεται έπος. Mην ακούς κανένα και μην τη σταματήσεις. Οι σεζόν μετά την πρώτη σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο της πρώτης, είναι όμως πολύ καλές και αυτές και κρατούν το ενδιαφέρον στη σειρά μέχρι και το τέλος, το οποίο τελικά δεν έχει έρθει ακόμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα