deesnider Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλό το Two & A Half Men, έχω γελάσει αρκετά βλέποντάς το, αλλά... ...όσο αφορά τον Sheen, θα το ξαναπώ: Ο τύπος έχει τόσο ταλέντο ως ηθοποιός, όσο κι ο ...Ρουβάς! Τραβώντας δε ακόμα περισσότερο αυτό που λέει ο stormrain, προσωπικά θεωρώ ότι μπορεί να παίξει μόνο τον εαυτό του. Αν δεν ήταν ο θεούλης ο Cryer στο ρόλο τού Alan (τόσο ο ρόλος, όσο και η απόδοσή του από το συγκεκριμένο ηθοποιό, σπέρνουν), η σειρά θα ήταν κάμποσα υπόγεια πιο κάτω. 5
DTsuras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ειδα ολες τις ταινιες της marvel και της DC comics και απο τι ειδα εχουν και animated ταινιες αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω..
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 αφού μιλάμε και για σειρές θυμήθηκα αυτή την αγαπημένη http://www.imdb.com/title/tt0096684/?ref_=nm_knf_t3 Quantum leap 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Η αληθεια ειναι πως η πρωτη σεζον με τον Waldon κανει κοιλια, αλλα νομιζω μετα ειναι το ιδιο καλη. Συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ δυσκολεύτηκα λίγο να "ξεπεράσω" αυτά τα επεισόδια. Μετά ήταν ΟΚ. Ίσως με ενόχλησε λίγο που ο χαρακτήρας του Άλαν παραέγινε "γλοιώδης".
dimitrisOP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καμιά παρόμοια με το the the descent και γενικά εάν έχετε να προτείνεται καμιά κλειστοφοβικη με σπηλιές κτλπ
speedy23 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Το banshee καλό είναι; Για ξυλο και σεξ κυριως. 1
Leokatana Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Κατεβασα το banshee και μπορω να πω απο 3 πρωτα επεισοδια που ειδα οτι ειναι του γουστου μου.
kgian Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Και εγώ το κατέβασα και είδα τα 2 πρώτα επεισόδια. Πάλι αίμα και σεξ. Κάτι από Σπάρτακο στην βλάχοαμερική. Ωραίο φαίνεται! Κάποια άλλη σειρά στο ίδιο στυλ με βυζια και βία;
giannis2429 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Προτείνετε μου καποια πολύ καλή ταινία μυστηρίου ρε παιδιά. Αλλά να είναι πολύ δυνατή. Να με κρατήσει σε όλη της την διάρκεια.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 The Prestige: Φαντασιας/Μυστηριου Seven : Αστυνομικη/Μυστηριου The Girl with the Dragon Tattoo Mystic River : Δραματικη/Μυστηριου Oldeuboi : Θριλερ/Μυστηριου The Game(1997): Θριλερ/Μυστηριου Orphan: Θριλερ/Μυστηριου L.A. Confidential: Αστυνομικη/Μυστηριου Chinatown: Αστυνομικη/Μυστηριου Incendies: Δραματικη/Μυστηριου Shutter Island : Θριλερ/Μυστηριου The Usual Suspects Zodiac: Αστυνομικη/Μυστηριου Insomnia : Αστυνομικη/Μυστηριου In the Heat of the Night : Αστυνομικη/Μυστηριου Πολυ καλες ταινιουλες μυστηριου!! Ριξε μια ματια στο youtube να δεις τρειλερ και οποια νομιζεις οτι σου κανει,δες την !! 6
speedy23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 The Prestige ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες ever. Απλα λατρεια. Πολλα must see σ'αυτη τη λιστα, Γιαννη. L.A Confidential, εξαιρετικο noir κι'αυτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα