Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ψάξιμο το έχω κάνει και στις προηγούμενες σελίδες και εκτός insomnia αλλά τις περισσότερες ταινίες ή τις έχω ήδη δει ή από τα σχόλια που διαβάζω δε με καλύπτουν. Άλλωστε αυτή είναι και η έννοια του τόπικ "Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες & σειρές". Η απάντηση είναι προαιρετική.

Όσο για την cheerleader ψήνομαι λολ

Δημοσ.

Το ψάξιμο το έχω κάνει και στις προηγούμενες σελίδες και εκτός insomnia αλλά τις περισσότερες ταινίες ή τις έχω ήδη δει ή από τα σχόλια που διαβάζω δε με καλύπτουν. Άλλωστε αυτή είναι και η έννοια του τόπικ "Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες & σειρές". Η απάντηση είναι προαιρετική.

Όσο για την cheerleader ψήνομαι λολ

Δεν ξυπνησε καλα παλι ο νεκροοργανοπαιχτης, μην του δινεις σημασια. Τι θριλερ σου αρεσουν γραψε πρωτα, για να ξερουν τα παιδια τι να σου προτεινουν.
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν λέει να μην το δεις κι ας μη δεθείς τόσο με τους χαρακτήρες...

μόνο και μόνο η μουσική στην εισαγωγή αρκεί για μένα :-)

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα το Band of Brothers το οποίο ήταν εκπληκτικό! Αξίζει να δω το The Pacific ή θα ξενερώσω με τη διαφορά ποιότητας?

εγω για αυτον τον λογο ειδα πρωτο το pacific!παντως κατα την γνωμη μου αν και ειναι μερικα επιπεδα κατω αξιζει να το δεις...
  • Like 2
Δημοσ.

Δεσ'το αλλα μην περιμενεις την ιδια ποιοτητα με το Band of brothers.Δεν θα ξενερωσεις σιγουρα αλλα η διαφορα ειναι μεγαλη για μενα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω για αυτον τον λογο ειδα πρωτο το pacific!παντως κατα την γνωμη μου αν και ειναι μερικα επιπεδα κατω αξιζει να το δεις...

Πράγματι, προτείνω σε όσους έχουν σκοπό να τα δουν και τα 2 να δουν πρώτα το Pacific και μετά το έπος BoB

Δημοσ.

Στο οποιο(BoB),με συγχωρειτε,αλλα δεν μπορω να παρω στα σοβαρα τον Schwimmer.Θα ειναι παντα ο Ρος για μενα.

• Like 2
Δημοσ.

Μερικά καλά θρίλερ πού παρακολούθησα και μου άρεσαν είναι τα εξής και τα προτείνω ανεπιφύλακτα στούς λάτρεις:

Ring (1998)

The Descent (2005)

Sleepy Hollow(1999)

Ju-on: The Grudge (2002)

Rec (2007)

Θα προτείνω επίσης και μια πολύ περίεργη ταινία πού ή θα την μισήσεις ή θα σου μείνει αξέχαστη.

Mr. Nobody (2009)

Η ταινία μας διηγείται την προσωπική ιστορία του Nemo Nobody, και μας την παρουσιάζει σε πολλαπλή και πολυεπίπεδη βάση. Έχοντας ως θεματικό άξονα τις επιλογές στην ζωή του, απεικονίζει τις διαφορετικές εκδοχές/μονοπάτια που θα μπορούσε να είχε πάρει στην πορεία του βίου του. Σύμφωνα με την ταινία, αλλά και την εμπειρία της ζωής, όλα είναι θέμα επιλογών. Δεν διαχωρίζει όμως τις σωστές από τις υποκειμενικά λανθασμένες επιλογές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...