speedy23 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το πρώτο που μου έρχεται είναι το The book of Eli. Δεν είναι κακό. Στο (αρκετά) πιο σοβαρό και βαρύ έχω το The road. Μόλις τελείωσα το The Shield και κάνω έρευνα αγοράς, για όταν συνέλθω από αυτά που είδα. Έχω δει Sopranos, Breaking Bad, Boardwalk Empire, Sherlock, βλέπω Better call Saul και ψάχνω για το επόμενο μεγάλο δράμα χαρακτήρων. Θα ήθελα κάτι μεγάλο, με ήδη αρκετές σαιζόν,αν όχι τελειωμένο. Δεν θα ήθελα να υπάρχει η παραμικρή υποψία ελαφρότητας, τέτοια αίσθηση μου έχει δώσει πχ το Dexter-ίσως κάνω λάθος; Όχι το The Wire (δεν με κράτησε), θα προτιμούσα να μην είναι ιατρικό (αλλά και αν είναι τελικά δεν πειράζει) και προσανατολίζομαι προς Sons of Anarchy ή The Suits. Μήπως τίποτε άλλο; To Suits δεν ειναι αυτο που ψαχνεις (οπως περιεγραψες πανω) και το SoA θα σ'αρεσει μεχρι καποιο σημειο πιστευω. Ξεκινα το ομως. Δεν εχει πολλες seasons (2 με εξι επεισοδια η καθε μια) αλλα ειναι εξαιρετικο drama με πολυ καλους χαρακτηρες και δεν θα χασω ευκαιρια να το ξαναπροτεινω. Αξιζει πολυ. Happy Valley 2
Voodooman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Από ό,τι κατάλαβα, τα αριστουργήματα τελειώνουν, ε; Πάει το Sopranos, πάει το BB, πάει το The Shield, τί γίνεται, αρχίζουν οι δευτεράντζες; Ψήνομαι και για το six feet under που πρότεινε ο nickamanak, τί λέει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 @voodooman Downton abbey 1
Voodooman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ναι, και εγώ το είδα στις (γενικά) καλές προτάσεις του nickmanak το Downton abbey και παραξενεύτηκα!..Δηλαδή θα δω αυτούς τους Άγγλους μετά τον Vic Mackey;;;
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Για δωστε προτασεις για να δω ταινιες σε στυλ world war z και παρομοιες. Θελω πανδημιες,ζομπι,και πανικο Ι am legend World war z Resident evil Τα εχω δει.δωστε παρομοιο υλικο να δω
armin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Για δωστε προτασεις για να δω ταινιες σε στυλ world war z και παρομοιες. Θελω πανδημιες,ζομπι,και πανικο Ι am legend World war z Resident evil Τα εχω δει.δωστε παρομοιο υλικο να δω Καλα δες απλα walking dead,να χορτασεις ζομπιες και πανδημιες.Θα φτασεις σε σημειο να τα σιχαθει η ψυχη σου τετοια θεματα.Απο ταινιες τετοιου ειδους,κατι παλιες ειναι αναγνωρισμενες ως οι κορυφαιες,πχ dawn of the dead,night of the living dead,αλλα δεν νομιζω να σε ξετρελανουν. 1
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 28 days later, 28 weeks later έχεις δεi?Οχι αλλα τωρα π μου ειπες θα τα δω.Καλα δες απλα walking dead,να χορτασεις ζομπιες και πανδημιες.Θα φτασεις σε σημειο να τα σιχαθει η ψυχη σου τετοια θεματα.Απο ταινιες τετοιου ειδους,κατι παλιες ειναι αναγνωρισμενες ως οι κορυφαιες,πχ dawn of the dead,night of the living dead,αλλα δεν νομιζω να σε ξετρελανουν.Θα ξεκινησω walking dead μολις τελειωσω τις 2 σειρες π βλεπω τωρα ηδη (sopranos-breaking bad) Απλα ηθελα σε ταινια κατι οπως μ προτεινες εσυ κ ο φιλος παραπανω για να κανω διαλειμμα
Ghost_Man2329 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 παιδια θελω να μου προτεινεται μια καλη ταινια τρομου η θριλερ
zacharis1955 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 παιδια θελω να μου προτεινεται μια καλη ταινια τρομου η θριλερ Pulse Martyrs Let the Right One In The Others The Babadook Amer The Descent 28 Days Later The House of the Devil El Orfanato 3
speedy23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Επειδη ειδα προσφατα και 28 days later και 28 weeks later. Και τα δυο μου αρεσαν αρκετα. Απλα επελεξαν στο 2ο να το κανουν με πιο γρηγορο ρυθμο και να εστιασουν λιγοτερο στο impact των ανθρωπων σε μια τετοια κατασταση. Δεν ξερω αν προσφεραν καν στον Boyle την δευτερη ταινια.
katergaris79 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Από ό,τι κατάλαβα, τα αριστουργήματα τελειώνουν, ε; Πάει το Sopranos, πάει το BB, πάει το The Shield, τί γίνεται, αρχίζουν οι δευτεράντζες; Ψήνομαι και για το six feet under που πρότεινε ο nickamanak, τί λέει; Αγαπημένο το Six Feet Under!
41ex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε σειρές που να δείχνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Netflix. Για να βοηθήσω παρακολουθώ το “better call Saul”, το «daredevil», το «narcos» και το «house of cards» και φυσικά έχω τελειώσει από παλιά το “breaking bad”!
thomasG4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε σειρές που να δείχνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Netflix. Για να βοηθήσω παρακολουθώ το “better call Saul”, το «daredevil», το «narcos» και το «house of cards» και φυσικά έχω τελειώσει από παλιά το “breaking bad”! Gotham Black Mirror Spartacus The Fall Dexter
lefter Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Από ό,τι κατάλαβα, τα αριστουργήματα τελειώνουν, ε; Πάει το Sopranos, πάει το BB, πάει το The Shield, τί γίνεται, αρχίζουν οι δευτεράντζες; Ψήνομαι και για το six feet under που πρότεινε ο nickamanak, τί λέει; Δες το. Απο τις καλυτερες σειρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα