ziaba Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μου αρέσουν prison, dexter, whitechapel, hannibal με βάση αυτές τις σειρές μπορείτε να μου προτείνεται κάποια αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Solace (2015) - IMDb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ναι φιλε τελικα την ειδα,καταπληκτικη εχεις δικιο!! Σκηνοθεσια κ πρωταγωνιστης γαματη/ος Γενικα μου αρεσουν οι αστυνομικες ,αν εχεις κ καμια αλλη καλη πετα την στο τραπεζι sorry που αργησα http://www.imdb.com/title/tt1855199/?ref_=nv_sr_2 αν και πιστευω θα την εχεις δει .... Απλα φοβερη και αυτη !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Sicario (2015) - IMDb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 sorry που αργησα http://www.imdb.com/title/tt1855199/?ref_=nv_sr_2 αν και πιστευω θα την εχεις δει .... Απλα φοβερη και αυτη !! Οχι φιλε δεν την εχω δει,εριξα μια ματια στο trailer κ δειχνει καλη,θα κατσω να την δω.thnks!! Aν εχεις κ αλλες να προτεινεις .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 θελω να μου προτεινετε καποια ταινια με χαζο χιουμορ σε φαση δικτατορας,scary movie... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 θελω να μου προτεινετε καποια ταινια με χαζο χιουμορ σε φαση δικτατορας,scary movie... White Chicks, A haunted house, A Haunted House 2, Don't Be A Menace to south central while drinking your juice in the hood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Straight Outta Compton (2015) - IMDb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 White Chicks, A haunted house, A Haunted House 2, Don't Be A Menace to south central while drinking your juice in the hood τις εχω δει ολες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 τις εχω δει ολες Absolutely Anything, Ted, Ted 2, Dumb and dumber to, Step Brothers, The Other Guys, Shaun of the dead, Hot Fuzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Absolutely Anything, Ted, Ted 2, Dumb and dumber to, Step Brothers, The Other Guys, Shaun of the dead, Hot Fuzz ωραιος κατεβαζω το absolutely anything και τo hot fuzz ευχαριστω πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Hot fuzz, shaun of dead δεν ανηκουν στις χαζοαμερικανικες ταινιες που ψαχνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Για οποιον βλεπει ντοκυμαντερ προτεινω το κοκκινο ποταμι της αφρικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μην κάνω καινούργιο θέμα, θα ρωτήσω εδώ. Σκοπεύω να ρίξω ένα re-watch όλων των Star Trek, εκτός ίσως από το TOS. Προτείνετε μου σειρά θέασης. Τα έχω δει όλα φυσικά, αλλά με ανάποδη περίπου σειρά: Enterprise-Voyager-DS9-TNG. Να τα πάω με την σειρά τώρα ή έχετε κάποιον πιο διασκεδαστικό theme-based τρόπο; Πχ να συνδυάσω επεισόδια με Borg, Holodeck, Tribbles κτλ; Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KeepWalking7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις τελείωσα το how to get away with murder. Μου άρεσε αρκετά η πρώτη season ενώ η δεύτερη όχι τόσο... Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε; Δεν θέλω πάλι στυλ δικηγορικο ούτε αστυνομικό.. Επίσης άφησα στην μέση το House of Cards..Μου φάνηκε λίγο βαρετό. Θέλω κάτι τύπου breaking bad. Επίσης..γνώμη για blindspot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα