Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ahigh_forvalue

big fish, mr nobody, the fall, the man who wasnt there, ghost whorld, art school confidential,la antena, before sunrise , before sunset, magnolia, bin jip, ολες των jeunet/caro(μαζι) και βλεπουμε...

το before sunrise ειχα σκοπο να το δω σημερα ετσι κιαλλιως..

big fish,mr nobody,ghost world,before sunset τα εχω δει..

τα αλλα μπηκαν watchlist σκεφτομαι να δω το magnolia αυριο μιας και θελω καιρο να το δω απλα ειναι μεγαλο και δεν με βολευε,τωρα που τελειωσα εξεταστικες-πρακτικες και ειναι και κυριακη αυριο θα κατσω να το δω..

jeunet-caro οταν λες μαζι τι εννοεις?

Δημοσ.

προτεινεται καμια φιλοσοφικη ταινια τυπου:

fight club

matrix

truman show

eternal sunshine of the spotless mind

inception(σε αυτην μου αρεσε μονο η ιδεα)

existenz(μονο η ιδεα)

tree of life

stalker

the butterfly effect

waking life

σαν το truman show ειναι και το the game. αρκετα καλο
Δημοσ.

προτεινεται καμια φιλοσοφικη ταινια τυπου:

fight club

matrix

truman show

eternal sunshine of the spotless mind

inception(σε αυτην μου αρεσε μονο η ιδεα)

existenz(μονο η ιδεα)

tree of life

stalker

the butterfly effect

waking life

Νομίζω ότι ψάχνεις το The Man from Earth.

• Like 3
Δημοσ.

το before sunrise ειχα σκοπο να το δω σημερα ετσι κιαλλιως..

big fish,mr nobody,ghost world,before sunset τα εχω δει..

τα αλλα μπηκαν watchlist σκεφτομαι να δω το magnolia αυριο μιας και θελω καιρο να το δω απλα ειναι μεγαλο και δεν με βολευε,τωρα που τελειωσα εξεταστικες-πρακτικες και ειναι και κυριακη αυριο θα κατσω να το δω..

jeunet-caro οταν λες μαζι τι εννοεις?

δεν ξερω αν το προσεξες αλλα το ειχα πειραξει το ποστ μου, επειδη ειχα δει οτι στο αλλο τοπικ οτι ειδες τα before sunrise/sunset. τεσπα βαλε στο προγραμμα το tape επισης του linklater και το conversations with other women που ειναι παρομοιο...

caro/jeunet εννοω city of lost children, delicatessen αλλα βαλε και amelie, endless engagements αν δεν εχεις δει...

ασχετο, τωρα ειδα οτι ο linklater ετοιμαζει και before midnight παλι με hawk/delpy

Δημοσ.

Sons of Anarchy,προτεινεται?Εχω την 1η σεζον αλλα δεν την εχω ξεκινησει ακομα διοτι ειναι καποιες αλλες που εχουν σειρα.

• Moderators
Δημοσ.

Sons of Anarchy. 1η season καλή, αλλά με αρκετή δόση σαπουνιού. 2η season εξαιρετική (η καλύτερη της σειράς μέχρι τώρα). 3η season μαύρο χάλι με ένα εντυπωσιακό φινάλε. 4η season πολλά υποσχόμενη, αλλά με κακό φινάλε (πάνω κάτω το ανάποδο της 3ης). Η 5η season απλά προσφέρει γέλιο από όσο είδα :D. Μάλλον έχω βγει εντελώς από την ατμόσφαιρα της σειράς και όσα κάνει δεν μπορώ να τα δω σοβαρά (όσα από αυτά θα μπορούσε κανείς τέλος πάντων)

^^^

Προφανώς είναι η δική μου άποψη.

• Like 2
Δημοσ.

σαν το truman show ειναι και το the game. αρκετα καλο

το the game μπαινει στη λιστα των ταινιων "τρωω στη μαπα μια ταινια οτι να νε για να δω ενα ανατρεπτικο τελος",την οποια λιστα σιχαινομαι..παρολα αυτα δεν βλεπω πως μοιαζει με το truman show..

Νομίζω ότι ψάχνεις το The Man from Earth.

αχ,ειχα αναφερθει και παλαιοτερα στο αλλο θεμα για το ποσο δεν μου αρεσει αυτη η ταινια..

Δημοσ.

το the game μπαινει στη λιστα των ταινιων "τρωω στη μαπα μια ταινια οτι να νε για να δω ενα ανατρεπτικο τελος",την οποια λιστα σιχαινομαι..παρολα αυτα δεν βλεπω πως μοιαζει με το truman show..

αχ,ειχα αναφερθει και παλαιοτερα στο αλλο θεμα για το ποσο δεν μου αρεσει αυτη η ταινια..

Δεν βλεπεις πως μοιαζει το truman show με το the game... δεν βλεπεις οτι στο truman show ολοι προσποιουνται οτι ειναι κατι αλλο και η ζωη του Jim ειναι ενα ψεμα/μια ταινια, δεν βλεπεις οτι στο the game ολοι προσποιουνται κατι αλλο, ολοι ειναι μεσα στο κολπο και η ζωη του Michael ειναι ενα ψεμα? :blink:
Δημοσ.

Δεν βλεπεις πως μοιαζει το truman show με το the game... δεν βλεπεις οτι στο truman show ολοι προσποιουνται οτι ειναι κατι αλλο και η ζωη του Jim ειναι ενα ψεμα/μια ταινια, δεν βλεπεις οτι στο the game ολοι προσποιουνται κατι αλλο, ολοι ειναι μεσα στο κολπο και η ζωη του Michael ειναι ενα ψεμα? :blink:

καλα σε αυτο μοιαζουνε..το truman show ειναι 22 επιπεδα πανω ομως

Δημοσ.

καλα σε αυτο μοιαζουνε..το truman show ειναι 22 επιπεδα πανω ομως

κατα την γνωμη σου. κατα την δικη μου ειναι ιδανικη να την προτεινω σε καποιον που ζητησε similar ταινιες με truman show κτλ.

τοτε οταν θα ζητας ταινιες να λες ( παιδια προτεινετε μου ταινιες σαν τα.............. αλλα να ειναι στο ιδιο ακριβως επιπεδο με αυτα, οχι 22 επιπεδα πιο κατω! :P

Δημοσ.

κατα την γνωμη σου. κατα την δικη μου ειναι ιδανικη να την προτεινω σε καποιον που ζητησε similar ταινιες με truman show κτλ.

τοτε οταν θα ζητας ταινιες να λες ( παιδια προτεινετε μου ταινιες σαν τα.............. αλλα να ειναι στο ιδιο ακριβως επιπεδο με αυτα, οχι 22 επιπεδα πιο κατω! :P

μονο που εγω δεν ζητησα παρομοια ταινια με το truman show,εγραψα καποιες ταινιες που πιστευω οτι εχουν φιλοσοφικες ιδεες..

τεσπα δεν εχει σημασια..το εχω δει το the game ..εχεις καποια αλλη?

Δημοσ.

μονο που εγω δεν ζητησα παρομοια ταινια με το truman show,εγραψα καποιες ταινιες που πιστευω οτι εχουν φιλοσοφικες ιδεες..

τεσπα δεν εχει σημασια..το εχω δει το the game ..εχεις καποια αλλη?

Ίσως το 5 centimeters per second να σου κάνει. Δεν φιλοσοφεί και πολλά πράγματα αλλά αυτό που φιλοσοφεί το κάνει σωστά και πάνω απ' όλα πανέμορφα. Είναι και αρκετά μικρή(62' αν δεν κάνω λάθος) άρα δε χάνεις και τίποτα αν δε σ' αρέσει. Δεν παίζει πάντως να μη σ' αρέσει το σχέδιο, τα χρώματα, η ατμόσφαιρα κλπ.

Δημοσ.

Ίσως το 5 centimeters per second να σου κάνει. Δεν φιλοσοφεί και πολλά πράγματα αλλά αυτό που φιλοσοφεί το κάνει σωστά και πάνω απ' όλα πανέμορφα. Είναι και αρκετά μικρή(62' αν δεν κάνω λάθος) άρα δε χάνεις και τίποτα αν δε σ' αρέσει. Δεν παίζει πάντως να μη σ' αρέσει το σχέδιο, τα χρώματα, η ατμόσφαιρα κλπ.

Δηλαδη αμα ηταν 90 λεπτα θα εχανε πολλα?
Δημοσ.

μπηκε watchlist,καλο φαινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...