xavier Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 boardwalk empire, justified, hannibal, fargo καλες επιλογες επισης το carnivale ειναι σουπερ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Oz το έχω δει , deadwood ( καλό φαίνεται αλλά δεν ξέρω αν θα είναι του γούστου μου γιαυτό το έχω αφήσει λίγο στην απέξω ) ευχαριστώ πάντως ...κάτι σε καινούργιο θα ήθελα περισσότερο για να μην την βλέπω μόνος μου. +1 για το deadwood και carnivale δαγκωτό
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μια άλλη πλευρά του Bowie για όποιον δεν το έχει δει.. Του '86 Labyrinth
discoboyminimal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 παιδια , σωστε με !!εχουμε κανα κοινωνικο? με μια δωση κωμωδίας ισως? να ειναι σχετικα φρεσκο! κατι μερες πριν ειδα το Men, Women & Children. αν εχουμε κατι σε αυτο το stule θα ηταν ειδανικο
V for Vagelis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 παιδια , σωστε με !!εχουμε κανα κοινωνικο? με μια δωση κωμωδίας ισως? να ειναι σχετικα φρεσκο! κατι μερες πριν ειδα το Men, Women & Children. αν εχουμε κατι σε αυτο το stule θα ηταν ειδανικο Τις υπόλοιπες του ίδιου σκηνοθέτη ( Site: Ράιτμαν ) τις έχεις δει; Ειδικά Juno, Up in the Air και Thank you for smoking. Επίσης, το Site: Stranger-than-Fiction 1
damian1977 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 παιδια , σωστε με !!εχουμε κανα κοινωνικο? με μια δωση κωμωδίας ισως? να ειναι σχετικα φρεσκο! κατι μερες πριν ειδα το Men, Women & Children. αν εχουμε κατι σε αυτο το stule θα ηταν ειδανικο Αν εξαιρεσεις το 'φρεσκο'....θα σου προτεινα το Sideways που ειδα χθες και ηταν εξαιρετικο! 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εχει δει κανεις το Tropa De Elite ;; Την εχω στα υποψιν γιατι διαβαζω καλες κριτικες 1
iceblazer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εχει δει κανεις το Tropa De Elite ;; Την εχω στα υποψιν γιατι διαβαζω καλες κριτικες Εγω που την ειχα δει πριν κανα χρονο μαζι με το sequel μου αρεσε αρκετα.Ειχε αρκετη δραση και εδειχνε καποια αληθινα προβληματα που υπαρχουν στην Βραζιλια .Αξιζει να της δωσεις μια ευκαιρια πιστευω,αν βεβαια δεν σου αρεσει πολυ το πιστολιδι περασε την γιατι εχει αρκετο. 3
V for Vagelis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μου άρεσε πολύ το Tropa de Elite, ειδικά το 2 που είναι και πιο κοινωνικοπολιτικό από το πρώτο. 1
dollyyy19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 κορυφη τα τρομπα δε ελιτε.θα χαλαστεις ομως αφου δειχνει την πραγματικοτητα. 2
γροσερισοπ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 έχω δειPeaky BlinderssopranosCarnivalesuitsboston legalbreaking badvikingsdeadwood gotham Sons of AnarchyGame of thronesLostThe WireSerlokTrue DetectiveHouse of CardsNarcosMr RobotHouse MDDexterOzαυτά σε bold ειναι που με κρατήσανε, τα υπόλοιπα ειδα 2-3ς σεζόν και τα αφησα, αλλα μου τα ειδα ολα και μου φανηκανε αδιάφορα. σίγουρα κάτι θα ξεχνάω.Τι έχετε να πρωτείνετε;Θέλω κάτι να με κρατησει για να λιωσω, άρα μπολικες σιζον αν γινετε.
Fan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Battlestar Galactia, Banshee, Walking Dead. Homeland. Και καλό Πάσχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα