AGGANIS13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σειρα σαν το Hustle υπαρχει? http://www.imdb.com/title/tt0379632/ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2015 από AGGANIS13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Σειρα σαν το Hustle υπαρχει? http://www.imdb.com/title/tt0379632/ Αρκετά κοντά στο ύφος του, θα έλεγα ότι είναι το Leverage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Κάποια κωμωδία που να μοιάζει καθόλου στο two and a half men? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω σειρά να δώ, οι σειρές που έχω δει είναι: band of brothers prison break house of cards game of thrones true detective homeland breaking bad better call saul vikings sherlock house md * δεν θέλω με superheroes (flash, arrow κτλ) insomniacs τα φώτα σας!! (*) Sense8, Utopia, the Wire, Damages, the X-Files, Dexter, American Horror Story, 24, the Sopranos, El Internado είναι μερικές που σου προτείνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 έχω την αίσθηση ότι γράφετε κυρίως για σειρές μπήκα να διαβάσω για καμιά ταινία αλλά δε βρήκα πολύ υλικό... τουλάχιστον στις τελευταίες σελίδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 No Country For Old Men Τούμπανο ταινία. Δικαίως τα οσκαρς. Ερμηνείες κορυφή. Την προτείνω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω να κατεβάσω ταινίες που να έχουν σχέση με φυσικές καταστροφές. Κάτι σαν το the day after tomorrow. Είδα το Dante's Peak, το The Impossible αλλά ψάχνω και άλλες γιατί έχω άδεια από την δουλειά και θέλω να λιώσω Αν μπορείτε προτείνετε όσες περισσότερες γνωρίζεται. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 To 2012 μου έρχεται τώρα. Σίγουρα θα προτείνουν κι άλλες τα παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω να κατεβάσω ταινίες που να έχουν σχέση με φυσικές καταστροφές. Κάτι σαν το the day after tomorrow. Είδα το Dante's Peak, το The Impossible αλλά ψάχνω και άλλες γιατί έχω άδεια από την δουλειά και θέλω να λιώσω Αν μπορείτε προτείνετε όσες περισσότερες γνωρίζεται. Ευχαριστω Towering inferno (παλιό αλλά κλασικό στο είδος του) Twister Deep Impact Volcano (μούφα) Γενικά όλες οι ταινίες αυτού του είδους είναι μέτριες. Για χαζολόγημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Παρά την τεράστια βαθμολογία του δεν είχα δει ακόμα το Sopranos οπότε αποφάσισε προχτες να το ξεκινήσω. Είμαι στα μισά της πρώτης σεζόν και δεν μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί. Σίγουρα είναι πολύ καλό αλλά λείπει το βασικό στοιχείο που σε κρατάει σε μια σειρά: η θέληση να σε κάνει να δεις το επόμενο επεισόδιο. Επίσης μου φαίνεται και λίγο αργό. Είδα ότι έχει 6 σεζόν. Αλλάζει αυτό στην πορεία ή συνεχίζει το μοτίβο των ημιαυτοτελή επεισοδίων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smitharos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παρά την τεράστια βαθμολογία του δεν είχα δει ακόμα το Sopranos οπότε αποφάσισε προχτες να το ξεκινήσω. Είμαι στα μισά της πρώτης σεζόν και δεν μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί. Σίγουρα είναι πολύ καλό αλλά λείπει το βασικό στοιχείο που σε κρατάει σε μια σειρά: η θέληση να σε κάνει να δεις το επόμενο επεισόδιο. Επίσης μου φαίνεται και λίγο αργό. Είδα ότι έχει 6 σεζόν. Αλλάζει αυτό στην πορεία ή συνεχίζει το μοτίβο των ημιαυτοτελή επεισοδίων; το ιδιο πραμα ειναι σε ολες τις σεζον.προσωπικα δν μ αρεσε καθολου οχι επειδη ειναι αργο (the wire η καλυτερη σειρα eu) αλλα δν μ αρεσαν οι χαρακτηρες. σου προτεινω το the shield αν θες αγωνια και δραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καμια ταινια σαν το Fury? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 No Country For Old Men Τούμπανο ταινία. Δικαίως τα οσκαρς. Ερμηνείες κορυφή. Την προτείνω την είχα δει στο σινεμά όταν βγήκε... δυνατή ταινία με την ένννοια ότι ειναι από τις ταινίες που τις σκέφτεσαι μετα έτσι είχα πάθει και με το "μικρά αγγλία" νόμιζα ότι δε μου άρεσε αλλά ακομα και 2 χρονια μετά πιάνω τον εαυτό μου να τη σκέπτεται οπότε καταλαβαίνω οτι κάποιες ταινίες λειτουργούν περισσότερο στο υποσυνείδητο... ακόμα κι αν ένιωσες οτι δε σου άρεσαν όταν τις είδες, αυτές βρήκαν τον τρόπο να χαράξουν της πορεία τους στο υποσυνειδητό σου Αν κι ακόμα δεν έχω καταλάβει, γιατί την είχε δει έτσι ο χαβιέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ψαχνω να δω κωμοδια να σκοτωσω ευχαριστα δυο ωρες απο την ζωη μου. Καθε προταση δεκτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 κι εγω mylo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα