king2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Και φυσικά και το Funny Games. Το γερμανικο το αυθεντικο.Παρανοϊκο εργο και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή από την Άνοιξη δεν ξέρω αν θα είμαι σε θέση να κατεβάζω έχω σε αναμονή αρκετές σειρές που θέλω να ξεκινήσω έτσι ώστε να μην ξεμείνω Με ένα γρήγορο ψάξιμο εδώ έβαλα και άλλες να κατεβαίνουν, για την ώρα η λίστα είναι Banshee Gotham Utopia Narcos How to get away with murder Orphan black Wayward Pines Blacklist Boardalk Empire The shield Suits Boston legal Luther Black mirror Supernatural + όποιες ongoing έχω Λίγο overkill αλλά ας βρίσκονται Από καινούριες τύπου υπερήρωες(flash, agents of sield κ.λπ) δεν έχω τσεκάρει τίποτε, αξίζουν? Α...θέλω κάτι για τώρα, να πάρει τη θέση του Parks and Rec που σχεδόν τελείωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Κορυφή το agents of shield το flash καλο επίσης. Δες modern family friends big bang theory how I met your mother Seinfeld it's always sunny in philadelphia scrubs it crowd ολες πολυ καλες κωμωδίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 It's always sunny θα ξεκινήσω που το είχα στο μυαλό μου πολλές φορές στο παρελθόν και όλο το ξέχναγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinaT Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αν το αντέχεις να δεις Hannibal δεν θα το μετανιώσεις. Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για το Humans (που θα βρεις την αγγλική έκδοση μόνο στο eztv για download), αλλά είμαι στο 2ο επεισόδειο και 'αργεί να πάρει μπρος' το σενάριο οπότε δεν έχω προσωπική άποψη ακόμα. Από superheroes πολύ καλές οι Marvel's Agents of Shield και Marvel's Agent Carter και συμπαθητικός ο Daredevil. Και μην ξεχάσεις να δεις Sherlock κάποια στιγμή. 1,5 ώρα επεισόδια, 3 κύκλοι, 3 επεισόδια ο κάθε κύκλος, πολύ cliffhanger. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Όχι και συμπαθητικός ο Daredevil, μπροστά του όλες οι άλλες superhero series των τελευταίων ετών είναι για teen κοινό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinaT Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Οκ με έπιασες, δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι superhero series :Ρ Όλες μου φαίνονται απλά συμπαθητικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή από την Άνοιξη δεν ξέρω αν θα είμαι σε θέση να κατεβάζω έχω σε αναμονή αρκετές σειρές που θέλω να ξεκινήσω έτσι ώστε να μην ξεμείνω Με ένα γρήγορο ψάξιμο εδώ έβαλα και άλλες να κατεβαίνουν, για την ώρα η λίστα είναι Banshee Gotham Utopia Narcos How to get away with murder Orphan black Wayward Pines Blacklist Boardalk Empire The shield Suits Boston legal Luther Black mirror Supernatural + όποιες ongoing έχω Λίγο overkill αλλά ας βρίσκονται Από καινούριες τύπου υπερήρωες(flash, agents of sield κ.λπ) δεν έχω τσεκάρει τίποτε, αξίζουν? Α...θέλω κάτι για τώρα, να πάρει τη θέση του Parks and Rec που σχεδόν τελείωσα Για αντικαταστάτη του Parks and Rec δες το Master of None. Αν και έχει παιχτεί μονο μια σεζόν μέχρι τώρα. Επίσης δες Curb Your Enthusiasm, Community, Seinfeld και Black Books. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω σειρά να δώ, οι σειρές που έχω δει είναι: band of brothers prison break house of cards game of thrones true detective homeland breaking bad better call saul vikings sherlock house md δεν θέλω με superheroes (flash, arrow κτλ) Επίσης ψάχνω καλή sitcom, έχω δει: friends two and a half men big bang theory how i met your mother family guy community insomniacs τα φώτα σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinaT Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω σειρά να δώ, οι σειρές που έχω δει είναι: band of brothers prison break house of cards game of thrones true detective homeland breaking bad better call saul vikings sherlock house md δεν θέλω με superheroes (flash, arrow κτλ) Επίσης ψάχνω καλή sitcom, έχω δει: friends two and a half men big bang theory how i met your mother family guy community insomniacs τα φώτα σας!! Καταρχήν, γιατί δεν έχεις δει Supernatural?! Έπειτα σου προτείνω ανεπιφύλακτα: How to get away with Murder Lie to me (τελειώνει απότομα) Hannibal Lost The 100. Τέλος, οι ταινίες Minority Report και Limitless συνεχίζονται με ομώνυμες σείρες που αξίζει να τις δεις αν έχεις δει και την ταινία. Από sitcom δεν έχω ιδέα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Έιχα δει λίγο supernatural παλιά οταν το είχε το star αλλα πότε δεν μ ενθουσίασε + ότι δεν ψήνομαι να αρχίσω σειρά με 10+ σεζόν. Για το lost απ' οτι μου έχουν πει θα απογοητευτώ με το πως εξελίσσεται από ένα σημείο και μετά. Τα υπόλοιπα θα τα κοιτάξω, σ' ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Έιχα δει λίγο supernatural παλιά οταν το είχε το star αλλα πότε δεν μ ενθουσίασε + ότι δεν ψήνομαι να αρχίσω σειρά με 10+ σεζόν. Για το lost απ' οτι μου έχουν πει θα απογοητευτώ με το πως εξελίσσεται από ένα σημείο και μετά. Τα υπόλοιπα θα τα κοιτάξω, σ' ευχαριστώ. Μέχρι την 5 δες το μετά δεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τέλος, οι ταινίες Minority Report και Limitless συνεχίζονται με ομώνυμες σείρες που αξίζει να τις δεις αν έχεις δει και την ταινία. Από sitcom δεν έχω ιδέα Μεγαλο σκουπιδι το minority report (tv series)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Γενικα τα νεα minority report/limitless/blindspot/quantico ολα ειναι ψιλοχαλια απλα ολοι τα βλεπουν γιατι δεν εχει τιποτα καινουργιο που να αξιζει.Πεσαμε κανα 2 επιπεδα αυτη τη χρονια απο νεες σειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω σειρά να δώ, οι σειρές που έχω δει είναι: band of brothers prison break house of cards game of thrones true detective homeland breaking bad better call saul vikings sherlock house md δεν θέλω με superheroes (flash, arrow κτλ) Επίσης ψάχνω καλή sitcom, έχω δει: friends two and a half men big bang theory how i met your mother family guy community insomniacs τα φώτα σας!! Μπορεις να δεις το spartacus. Η πρωτη σεζον σπερνει, μετα αλλαζει ο ηθοποιος επειδη πεθαινει αυτος που κανει τον σπαρτακο, εκει ξενερωσα λιγο αλλα βλεπεται και παλι. (ειναι λιγο low budget αλλα ειναι καλη πετσα) Ξερω οτι ειπες οχι superheroes αλλα το daredevil ειναι παρα πολυ καλο και αξιζει να το δεις! Καμια σχεση με τα χαμηλου budget gotham,flash, arrow κτλ Επισης σου προτεινω το Narcos (που γαμαει) και το Fargo (πρωτη σεζον τελεια, η 2η απομενουν αλλα 2 επισοδεια για να τελειωσει). Ως τωρα η σεζον 2 του fargo σπερνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα