Rpanagos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ωραιο θριλερ μυστηριου ειναι το κοριτσι με το τατουαζ (the girl with the dragon tattoo ) κ το κοριτσι που εξαφανίστηκε (gone girl ) Σε δραση θα σου προτεινα το jamesy boy !! ΑΝ δεν τα εχεις δει νομιζω αξιζει μια προσπαθεια . το Marshland επίσης, ωραία ταινία μυστηρίου. Ωραια τα 2 τελευταια δεν τα εχω δει... Ας ριξω μια ματια! Αν παιζει τιποτα αλλα πειτε μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ωραια τα 2 τελευταια δεν τα εχω δει... Ας ριξω μια ματια! Αν παιζει τιποτα αλλα πειτε μου! ΤΑ πορφυρα ποταμια θα σου προτεινα επισης αλλα ειμαι σιγουρος οτι το εχεις δει,παλια ταινια Κ απο αυτην ξεκινησα να βλεπω ταινιες μυστηριου .Μια ακομα ταινιαρα που προτεινω ειναι το eastern promises Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ΤΑ πορφυρα ποταμια θα σου προτεινα επισης αλλα ειμαι σιγουρος οτι το εχεις δει,παλια ταινια Κ απο αυτην ξεκινησα να βλεπω ταινιες μυστηριου .Μια ακομα ταινιαρα που προτεινω ειναι το eastern promises Ωραιος.. Οχι δεν εχω δει καμια απο τις 2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει καμιά ταινία η σειρά πολεμική.... Έχω όρεξη για america fuck yeah κατάσταση... Πέρα από generation kills και strike back... τίποτα άλλο που να αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει καμιά ταινία η σειρά πολεμική.... Έχω όρεξη για america fuck yeah κατάσταση... Πέρα από generation kills και strike back... τίποτα άλλο που να αξίζει? Band of brothers the Pacific αν δεν τις έχεις δει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Band of brothers the Pacific αν δεν τις έχεις δει Τα έχω δει παλιότερα! Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ψάχνω σειρά που να έχουν τελειώσει μερικές σεζόν και που σαν θέμα να έχει την σύγκρουση χαρακτήρων. Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα το OZ και σε πιο σύγχρονο και σαφώς κατώτερο το Empire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Band of brothers the Pacific αν δεν τις έχεις δει Φοβερές σειρές και οι 2. Το pacific το είδα σε 3 μέρες non stop. Πάνω κάτω και το Band of brothers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 καποια καλη ταινια κωμωδια να περασει η ωρα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 καποια καλη ταινια κωμωδια να περασει η ωρα;; We are the millers The change up Πολυ γελιο και οι 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 We are the millers The change up Πολυ γελιο και οι 2 πολυ καλες επιλογες του φιλου!!επισης προτεινω το The Switch - Just Go with It - Blended - crazy stupid love-horrible bosses Γενικα ψαξε ταινιες με τους james bateman-adam sadler-steve carell κορυφαίοι στο είδος!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirkas7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 θελω να δω μια ταινια,η οποια θα με κανει να νευριασω και να θελω να σκοτωσω καποιον οχι επειδη ειναι κακη η ταινια αλλα λογο της πλοκης της,προσφατα ειδα το hard candy και το knock knock.Με λιγα λογια ψαχνω ταινια που ο πρωταγωνιστης θα υποφερει με τον οποιοδηποτε λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 θελω να δω μια ταινια,η οποια θα με κανει να νευριασω και να θελω να σκοτωσω καποιον οχι επειδη ειναι κακη η ταινια αλλα λογο της πλοκης της,προσφατα ειδα το hard candy και το knock knock.Με λιγα λογια ψαχνω ταινια που ο πρωταγωνιστης θα υποφερει με τον οποιοδηποτε λογο. Oldboy του 2003 Sympathy for lady vengeance Sympathy for Mr vengeance Martyrs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 oldboy αρρωστημένη ταινία !! απο Κορεα παλι ωραια ταινια ειναι το i saw the devil 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Και φυσικά και το Funny Games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα