Pa0ki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ωπ ναι, μαλακία(διάβασα το 2ο σχόλιο μόνο επί τροχάδην) True Detective Spartacus(aka αίμα και σπέρμα), Vikings επίσης δυνατά, με την ανάλογη θεματολογία Dexter μέχρι 4ο κύκλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 καμια καλη κωμωδια του 2015 εχετε να προτεινετε ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnyman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 όχι ότι είναι Η κωμωδία,αλλά με το man seeking woman έσκασε το χειλάκι μου αρκετές φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paoad Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Youth (2015) http://www.imdb.com/title/tt3312830/?ref_=nm_flmg_wr_2 Είναι από το σκηνοθέτη του La Grande Bellezza. Στα δικά μου μάτια πρόκειται περί εξαιρετικής ταινίας αφού την είδα 2 φορές back to back Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ψάχνω σειρά να δω Έχω δει: Doctor Who και τα classic Arrow, ακόμα και σήμερα Flash το ίδιο Breaking Bad Sons Of Anarchy House of Cards Agents of SHIELD Merlin Αταααααααα Θέλω κάτι να σε κρατάει, να έχει ωραίο σενάριο, να είναι αυστηρά μακριά από τύπο Game of thrones. Αν είναι superhero φάση, γουστάρω. Και καμία καλή ταινία. Απόψε θα δω Minions, οπότε είμαι καλυμένος, πάρτε τον χρόνο σας Signing out, woop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 [...] Αν είναι superhero φάση, γουστάρω. [...] Heroes, κλασσικά και μόλις τελειώσει, Heroes reborn. Και Fridge φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Παίδες έχετε να μου προτείνεται κανένα καλό ψυχολογικό θρίλερ;! Θα ήθελα κάτι σε 6η αίσθηση, the others κ.τ.λ. Σπλατεριά δεν θα ήθελα. Το El orfanato αξίζει ή είναι απλά μια καλή κόπια του the others; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Παίδες έχετε να μου προτείνεται κανένα καλό ψυχολογικό θρίλερ;! Θα ήθελα κάτι σε 6η αίσθηση, the others κ.τ.λ. Σπλατεριά δεν θα ήθελα. Το El orfanato αξίζει ή είναι απλά μια καλή κόπια του the others; insidious 1, 2, 3. the orphane. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 insidious 1, 2, 3. the orphane. Καλές ταινίες αλλά το γέλιο που είχα ρίξει στο orphane σε λίγες ταινίες το έχω ρίξει Ένας φίλος μου πρότεινε το Mama του 2013 και λέω να του ρίξω μια ματιά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μαλακία είναι να ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Παίδες έχετε να μου προτείνεται κανένα καλό ψυχολογικό θρίλερ;! Θα ήθελα κάτι σε 6η αίσθηση, the others κ.τ.λ. Σπλατεριά δεν θα ήθελα. Το El orfanato αξίζει ή είναι απλά μια καλή κόπια του the others; Δες και το Naboer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 H καλύτερη σειρά που έχω δει είναι το The Sopranos και δεύτερη το Breaking Bad. Τί να δω τώρα; The wire, the shield ή το sons of anarchy; Περισσότερο ενδιαφέρομαι για προβληματικούς χαρακτήρες, καθόλου για δράση. Το Dexter δεν με πείθει και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Προτείνω το "Master of none" μια κωμική σειρά για την οποία άνοιξα θέμα http://www.insomnia.gr/topic/588972-master-of-none/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 H καλύτερη σειρά που έχω δει είναι το The Sopranos και δεύτερη το Breaking Bad. Τί να δω τώρα; The wire, the shield ή το sons of anarchy; Περισσότερο ενδιαφέρομαι για προβληματικούς χαρακτήρες, καθόλου για δράση. Το Dexter δεν με πείθει και πολύ. Και τις τρεις με όποια σειρά θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 H καλύτερη σειρά που έχω δει είναι το The Sopranos και δεύτερη το Breaking Bad. Τί να δω τώρα; The wire, the shield ή το sons of anarchy; Περισσότερο ενδιαφέρομαι για προβληματικούς χαρακτήρες, καθόλου για δράση. Το Dexter δεν με πείθει και πολύ. The Wire με τα χιλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα