speedy23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό horror? να κυκλοφορεί σε dvdrip όμως και με υπότιτλους... γιατί κάποια ωραία που βρήκα δεν έχουν βγει ακόμα και κάποια άλλα δεν έχουν υπότιτλους. ξανα δες lost
Giorgos3924 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Το The Uninvited νομίζω το χω δει... δεν με ενθουσίασε.
Genatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ε δες και αυτο μετα Αρκετα χειροτερο το 2ο...
smitharos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδια ψαχνω μια καλη σειρα τελειωμενη η εστω προχωρημενη αρκετα ωστε να μην περιμενω καθε βδομαδα και επεισοδιο....εχω στα υποψιν το the shield αλλα θα ηθελα αλλη μια επιλογη.... ρε παιδια ψαχνω μια καλη σειρα τελειωμενη η εστω προχωρημενη αρκετα ωστε να μην περιμενω καθε βδομαδα και επεισοδιο....εχω στα υποψιν το the shield αλλα θα ηθελα αλλη μια επιλογη.... το the sopranos το εχει δει κανεις??
speedy23 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιο quote εκανες εκει περα Το εχω δει το The Sopranos και κατ'εμε ειναι μακραν απο τις καλυτερες σειρες ever μαζι με το The Wire.Δες και τις δυο,τις συνιστω ανεπιφυλακτα.Κλασσικη ποιοτητα HBO και το Sopranos δεν ειναι αποκλειστικα μαφιοζικο.Σιγουρα τριγυρναει γυρω απ'αυτο μιας και ο πρωταγωνιστης ειναι στη Μαφια αλλα καταπιανεται και με αλλα(οικογενεια,ψυχοθεραπεια,εχει πολυ συμβολισμο κτλ.)
malmsteen1984 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 έχει λίγες μέρες που ξεκίνησα το two and a half men. είμαι ήδη στην τρίτη σεζόν. αρκετά καλή για τα γούστα μου 1
gavros10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 έχει λίγες μέρες που ξεκίνησα το two and a half men. είμαι ήδη στην τρίτη σεζόν. αρκετά καλή για τα γούστα μου το δειχνει ο alpha και που και που το βλεπω. εχει αρκετο γελιο και πολλες καλες ατακες 1
smitharos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιο quote εκανες εκει περα Το εχω δει το The Sopranos και κατ'εμε ειναι μακραν απο τις καλυτερες σειρες ever μαζι με το The Wire.Δες και τις δυο,τις συνιστω ανεπιφυλακτα.Κλασσικη ποιοτητα HBO και το Sopranos δεν ειναι αποκλειστικα μαφιοζικο.Σιγουρα τριγυρναει γυρω απ'αυτο μιας και ο πρωταγωνιστης ειναι στη Μαφια αλλα καταπιανεται και με αλλα(οικογενεια,ψυχοθεραπεια,εχει πολυ συμβολισμο κτλ.) το the wire το εχω δει και εψαχνα μια τετοιου στυλ....ευχαριστω για την βοηθεια...!
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 το the wire το εχω δει και εψαχνα μια τετοιου στυλ....ευχαριστω για την βοηθεια...! Oz αν τα πας καλά με τους αγγλικούς υπότιτλους γιατι ελληνικοί υπάρχουν μόνο για την πρώτη σεζόν.
kage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 κατι σε στυλ entourage,californication? αν δεν παιζει γενικα σε ψιλοκωμοδια φαση friends,two n half men,my name is earl,chuck,big bang theory
smitharos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 κατι σε στυλ entourage,californication? αν δεν παιζει γενικα σε ψιλοκωμοδια φαση friends,two n half men,my name is earl,chuck,big bang theory how i met your mother ειναι η επομενη κλασσικη κωμικη σειρα...!
Kasrith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 how i met your mother ειναι η επομενη κλασσικη μια μέτρια κωμικη σειρα στα ίδια κυβικά μαυτές που λες... fixed, παρακαλώ 2
rhomio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Modern family ακρετα καλη! how I met your mother = θελω να πλακωσω τον σκηνοθετη, παρολα αυτα αρκετα καλη επισης!
kage Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 thanks θα τις δω. μια σειρα 1-2 χρονων με μια παρεα σε ενα γραφειο ξερετε πως την λενε?
Kasrith Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 thanks θα τις δω. μια σειρα 1-2 χρονων με μια παρεα σε ενα γραφειο ξερετε πως την λενε? Workaholics?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα