DKNI Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 προτεινετε ταινιουλες σχετικα καινουργιες οσο γινονται με ναρκωτικα κυνηγητο και μαφιαTraffic Blow Narc απο ταινιες σχετικα καινουριες Απο σειρες The Wire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Traffic Blow Narc απο ταινιες σχετικα καινουριες Απο σειρες The Wire ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Προσφατα ειδα την ταινια now you see me και μπορω να πω πως ηταν αρκετα καλη..Υπαρχει κατι παρομοιο?Επισης προτεινετε καποιο ψυχολογικο θριλλερ,του τυπου black swan η εστω κατι σαν το the number 23,ακομα καλυτερα αν ειναι και μυστηριου...τελος υπαρχει καποια γνωμη για το shutter island? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 To shutter Island ειναι πολυ καλη ταινια! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε 2-3 καλες ταινιες του Woody Allen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 matchpoint στανταρακι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 matchpoint στανταρακιΤο εχω δει φιλε μου.καποια αλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ανήκω σε αυτούς που τους ενθουσιάζει ο σκηνοθέτης, αλλά έχω την εντύπωση ότι κοιτάς κυρίως τα Annie Hall και Manhattan. Ίσως επίσης και τα Hannah and her sisters και Crimes and misdemeanors. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, ο κανόνας λέει να αφήσεις το Deconstructing Harry τελευταίο, ως κερασάκι στην τούρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το εχω δει φιλε μου.καποια αλλη? Δεν υπάρχει καμία άλλη πλην του Matchpoint που να αξίζει, υπερτιμημένος όσο δεν πάει, όλο αηδίες βγάζει. Aν επιμένεις να δεις οπωσδήποτε ταινία του, δες το Vicky,Cristina,Βarcelona για να ξαναδείς τη Σκάρλετ, είναι και ανάλαφρη η ταινία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 efo355, on 01 Sept 2015 - 8:53 PM, said: Για πες μας και 2-3 που θεωρείς κορυφαίες. Breaking BadSorpranosThe wire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis1908 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 efo355, on 01 Sept 2015 - 8:53 PM, said: Breaking Bad Sorpranos The wire Εσυ κ ο μισος πλανητης..καμια αλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εσυ κ ο μισος πλανητης..καμια αλλη? Εύκολα, κάμποσες ακόμα: - The Shield - Oz - Boardwalk Empire - The Blacklist - Boston Legal - Six Feet Under και όχι μόνο. Είναι πάρα πολλές οι πολύ καλές - μέχρι και κορυφαίες για κάποιους - αλλά γιατί να πρέπει να πει άλλες; Πειράζει που συμφωνεί ο μισός πλανήτης με τις συγκεκριμένες, ή φαινόμαστε πιο ψαγμένοι όταν διαφοροποιούμαστε απλά για να διαφοροποιούμαστε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 The Walking Dead Season 1, 2, 3, 4, 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Λάστιχο έχει γίνει φίλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εύκολα, κάμποσες ακόμα: - The Shield - Oz - Boardwalk Empire - The Blacklist - Boston Legal - Six Feet Under και όχι μόνο. Είναι πάρα πολλές οι πολύ καλές - μέχρι και κορυφαίες για κάποιους - αλλά γιατί να πρέπει να πει άλλες; Πειράζει που συμφωνεί ο μισός πλανήτης με τις συγκεκριμένες, ή φαινόμαστε πιο ψαγμένοι όταν διαφοροποιούμαστε απλά για να διαφοροποιούμαστε; Ανάμεσα σε blacklist, Broadwalk empire a and bostql legal ποια είναι καλύτερη; BTW θυμήθηκα πως έχω αφήσει το sopranos στον τελευταίο κύκλο 2ο επεισόδιο (εδω και 6 μήνες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα