thomasG4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Aξιζει ? Γιατι βλεπω οτι ειναι του 1989. Eκτος κι αν μιλας για του 2002 Του 1959 λέω την αυθεντική. Ναι έχει ιδιαίτερο στυλ και είναι αυτοτελή επεισόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Πολυ παλιο για τα γουστα μου, αλλα ισως της ριξω μια ματια. Ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές για horror σειρές, δυστυχώς. Επίσης καλό είναι και το X-Files, άμα δεν το έχεις ήδη δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μου αρεσουν πρωτοτυπες σειρες Τελειωσα το Orphan black Παιζει κατι καλο ? Αυτο τι λεει ? Utopia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisPas13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Είχα δει πριν από κανά εξάμηνο μία ταινία που δεν θυμάμαι με τίποτα πως λέγεται...Η πλοκή είναι ότι για ένα ολόκληρο βράδυ θα μπορεί ο καθένας να κάνει έναν φόνο χωρίς συνέπειες από τον νόμο,αυτό γίνεται κάθε χρόνο και λέγεται "κάθαρση"....την προτείνω να την δείτε αλλά αν μπορείτε να μου θυμίσετε και το τίτλο της θα ήμουν ευγνώμων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 http://www.imdb.com/title/tt2184339/?ref_=nv_sr_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Είχα δει πριν από κανά εξάμηνο μία ταινία που δεν θυμάμαι με τίποτα πως λέγεται... Η πλοκή είναι ότι για ένα ολόκληρο βράδυ θα μπορεί ο καθένας να κάνει έναν φόνο χωρίς συνέπειες από τον νόμο,αυτό γίνεται κάθε χρόνο και λέγεται "κάθαρση"....την προτείνω να την δείτε αλλά αν μπορείτε να μου θυμίσετε και το τίτλο της θα ήμουν ευγνώμων... The purge The purge anarchy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Utopia Αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αξιζει? Ναι πολύ καλή σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Φοβερη σειρα, απο τις λιγες που μου εχουν μεταδώσει το feeling του run for your life. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=FtUtVQ5juSo μια σειρα που θαφτηκε ειναι το graceland...εχω την εντυπωση οτι δεν παιζει σε γνωστο καναλι.. νομιζω οτι ειναι απο τους ιδιους απο white collar+suits... το στορυ ειναι κλασσικη california με πρακτορες(dea,fbi,customs) sex drugs και σιγουρα τα περισσοτερα σεναρια ειναι true story... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Αξιζει να δω το Aeon Flux? (τν ταινια?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyk Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Αξιζει να δω το Aeon Flux? (τν ταινια?) δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. για να περασει η ωρα καλη ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ψάχνω ταινία, στην οποία να μην έχει τόση σημασία το σενάριο, όσο η οπτικοακουστική εμπειρία που σου αφήνει. Πείτε 2-3 μην τυχόν τις έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δύο τρεις, μην τυχόν και τις έχεις δει The Color of Pomegranates (1969) A Spring for the Thirsty (1965) Vedreba (1968) Η προτίμησή μου στην πρώτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα