Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aξιζει ? Γιατι βλεπω οτι ειναι του 1989. Eκτος κι αν μιλας για του 2002

Του 1959 λέω την αυθεντική. Ναι έχει ιδιαίτερο στυλ και είναι αυτοτελή επεισόδια.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές για horror σειρές, δυστυχώς. Επίσης καλό είναι και το X-Files, άμα δεν το έχεις ήδη δει.

• Moderators
Δημοσ.

Μου αρεσουν πρωτοτυπες σειρες

Τελειωσα το Orphan black

Παιζει κατι καλο ?

Αυτο τι λεει ?

Utopia

Δημοσ.

Είχα δει πριν από κανά εξάμηνο μία ταινία που δεν θυμάμαι με τίποτα πως λέγεται...
Η πλοκή είναι ότι για ένα ολόκληρο βράδυ θα μπορεί ο καθένας να κάνει έναν φόνο χωρίς συνέπειες από τον νόμο,αυτό γίνεται κάθε χρόνο και λέγεται "κάθαρση"....την προτείνω να την δείτε αλλά αν μπορείτε να μου θυμίσετε και το τίτλο της θα ήμουν ευγνώμων... :P 

Δημοσ.

Είχα δει πριν από κανά εξάμηνο μία ταινία που δεν θυμάμαι με τίποτα πως λέγεται...

Η πλοκή είναι ότι για ένα ολόκληρο βράδυ θα μπορεί ο καθένας να κάνει έναν φόνο χωρίς συνέπειες από τον νόμο,αυτό γίνεται κάθε χρόνο και λέγεται "κάθαρση"....την προτείνω να την δείτε αλλά αν μπορείτε να μου θυμίσετε και το τίτλο της θα ήμουν ευγνώμων... :P

The purge

The purge anarchy

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=FtUtVQ5juSo

μια σειρα που θαφτηκε ειναι το graceland...εχω την εντυπωση οτι δεν παιζει σε γνωστο καναλι..

νομιζω οτι ειναι απο τους ιδιους απο white collar+suits...

το στορυ ειναι κλασσικη california με πρακτορες(dea,fbi,customs) sex drugs και σιγουρα τα περισσοτερα σεναρια ειναι true story...

Δημοσ.

Αξιζει να δω το Aeon Flux?

(τν ταινια?)

δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. για να περασει η ωρα καλη ειναι.

Δημοσ.

Ψάχνω ταινία, στην οποία να μην έχει τόση σημασία το σενάριο, όσο η οπτικοακουστική εμπειρία που σου αφήνει. Πείτε 2-3 μην τυχόν τις έχω δει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...