Masma Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Απο σχετικά καινούριες και ανεξάρτητα το είδος θα σου πρότεινα αυτές: American Sniper Whiplash The Imitation Game Rush Silver Linings Playbook The Raid: Redemption Source Code 127 Hours Inglourious Basterds Taken Ευχαριστω για την προταση . Απο αυτα δεν εχω δει το Inglourious Basterds και το Whiplash. Aξιζουν ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω για την προταση . Απο αυτα δεν εχω δει το Inglourious Basterds και το Whiplash. Aξιζουν ε? Ναι είναι αρκετά καλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isabelle2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ξεκίνησα να βλέπω το Sense 8! Πολύ περίεργη στην αρχή! Ωραία παραγωγή όμως! Εξάπτει απ την αρχή την περιέργεια και έχει πολύ εξτρίμ θεματολογία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ολο το forum πρεπει να αρχισει να βλεπει Parks and recreation. Το εχουμε αργησει πολυ εμεις οι απιστοι. Μεγα λαθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ολο το forum πρεπει να αρχισει να βλεπει Parks and recreation. Το εχουμε αργησει πολυ εμεις οι απιστοι. Μεγα λαθος Τι ειδους σειρα ειναι αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 κατι εχω ακουσει για κωμωδια προκειται, αλλα δεν ξερω τι λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ολο το forum πρεπει να αρχισει να βλεπει Parks and recreation. Το εχουμε αργησει πολυ εμεις οι απιστοι. Μεγα λαθος Εδώ άλλοι -ονόματα δεν λέμε φίλε ΓΑΥΡΕ10- δεν έχουν εικόνα από τα XFILES, τί να λέμε τώρα... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εδώ άλλοι -ονόματα δεν λέμε φίλε ΓΑΥΡΕ10- δεν έχουν εικόνα από τα XFILES, τί να λέμε τώρα... ; Ειναι δεσμευση το xfiles. Δεν μπορω να το κανω αυτο στον εαυτο μου. Αν παντρευτω ποτε και θελω μια διεξοδο... ισως Επισης, αντε μπες teamspeak, δεν αντεχω αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ειναι δεσμευση το xfiles. Δεν μπορω να το κανω αυτο στον εαυτο μου. Αν παντρευτω ποτε και θελω μια διεξοδο... ισως μετανοειτε αμαρτωλοι!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ειδα και το Job Lot και το inbetweeners. Πείτε τίποτα ανάλογο παιδες. Misfits μοιαζει αρκετα με inbetweeners και ειναι και ποιο καφρικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κορυφαίο και το Misfits ναι, το έχω δει κι αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Το hannibal φτιάχνει πολύ στη συνέχεια. Να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία κατά τη γνώμη μου. Για εμενα ξαναχαλαει εντελως στην 3η σεζον ομως , το παρατησα στην μεση του 2ου επ. Σαν νεος στον χωρο των anime,θα θελα να μου προτεινεται καποια για να δω ,οχι ομως 100+επεισοδια..εχω δει το attack on titan και το death note(εκτος 3-4 επεισοδιων που θα δω τωρα),και τα 2 μου αρεσαν πολυ,και θα αρχισω το fullmetal alchemist brotherhood , που δεν βλεπω να κραταει παρα τα 64 επεισοδια του πανω απο 3-4 μερες...Να πω πως θα προτιμουσα να εχει κατι το περιεργο,οπως πχ οι γιγαντες στο aot ή οι shinigami στο dn ..Επισης υπαρχει καποια γνωμη για τα steins gate και το code geass : lelouch of the rebellion ? Δεν θες 100+ επ. αλλα θα δεις το FMA σε 3-4 μερες ? Ο.ο Το Code geass πρεπει να το δεις ολο + το R2 , αλλα καμια σχεση με αυτα που εχεις δει ως τωρα ( οπως και το steins gate που ειναι αρκετα ποιο βαρυ) , ειναι απο τα τοπ ανιμε γενικα οποτε αξιζει. Αν το δεις και σου αρεσει σου "ανοιγει" τον δρομο για αλλα ποιο "δυνατα" στο ειδος (Neon Genesis Evangelion , Legend of the Galactic Heroes). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tds2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ξέρετε καμία καμμένη κωμωδία όπως το Rrrrrrrr!, Hot fuzz, aeroplane!, Monty pythons (ολες); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oneos33 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καμιά ταινία τύπου The wolf of wall street με τύπους που βγάλανε λεφτά και καναν ζωάρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καμιά ταινία τύπου The wolf of wall street με τύπους που βγάλανε λεφτά και καναν ζωάρα; Δες κανα Catch me if you can, American Hustler, The Great Gatsby αυτά μου ήρθαν πρόχειρα... Ξέρετε καμία καμμένη κωμωδία όπως το Rrrrrrrr!, Hot fuzz, aeroplane!, Monty pythons (ολες); Superbad, Napoleon Dynamite, Shaun of the Dead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα