kontrakultura Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Για να δω το καινούργιο Mad Max , είναι καλό να ξαναδώ τα προηγούμενα για φρεσκάρισμα; Το έβαλα χτες βράδι και μετά από μισή ώρα το έκλεισα, δεν καταλάβαινα τίποτα πέρα από φαντασμαγορικές ο,τι να'ναι θεαματικές σκηνές ξερωγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Λεπον ειδα το Vicious και μου αρεσε πολυ. Για πειτε καμια αναλογη βρετανικη σειρα με φλεγματικο χιουμορ. Εχω δει το Plebs και το Peep Show που εχουν ενα αναλογο υφος (περισσοτερο το δευτερο ισως). Ειδα και το Job Lot και το inbetweeners. Πείτε τίποτα ανάλογο παιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ειδα και το Job Lot και το inbetweeners. Πείτε τίποτα ανάλογο παιδες. The Black Adder 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 A οντως το είχα ξεχάσει αυτό θενξ μπήκε σε λιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey29 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ξεκίνησα να βλέπω το Mr Robot! Είναι με hacking και ο πρωταγωνιστής είναι μορφή! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καμια κωμωδία; Όχι τύπου Hangover κλπ Ισως κάποια Ευρωπαικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καμια κωμωδία; Όχι τύπου Hangover κλπ Ισως κάποια Ευρωπαικη; The inbetweeners 1 και 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 The inbetweeners 1 και 2. Ουτε roadtrip 18χρονων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καμια κωμωδία; Όχι τύπου Hangover κλπ Ισως κάποια Ευρωπαικη; Being There (1979) After Hours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μαγκες εχει δει κανεις το Jurassic World ? Με εχουνε πριξει και θα παμε να το δουμε σινεμα σημερα. Αξιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Η 1η ώρα ειναι ευχάριστη, μετά αρχιζει να κουράζει. Χειρότερο του 1ου καλύτερο των άλλων 2 δεν ξεφευγει από κανενα ηθικο δίλλημα και στερεότυπο που έθεσαν απο την 1η ταινία ακομα. Κράτα το ποπ κορν για το 2ο μισό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ειδα το jurassic world. Ενταξυ πολυ μετριο αλλα περασε η ωρα. @Chrisxxx Δυο κουτια ποπ κορν εφαγα . Παιδια καμια καλη ταινια? Εψαχνα εχτες και δεν ειχα τι να δω........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ειδα το jurassic world. Ενταξυ πολυ μετριο αλλα περασε η ωρα. @Chrisxxx Δυο κουτια ποπ κορν εφαγα . Παιδια καμια καλη ταινια? Εψαχνα εχτες και δεν ειχα τι να δω........ Τι είδος ταινίας; Πες μερικές ταινίες που σου άρεσαν, να σου προτείνουμε κάποιες να κυμαίνονται στο ίδιο ύφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τι είδος ταινίας; Πες μερικές ταινίες που σου άρεσαν, να σου προτείνουμε κάποιες να κυμαίνονται στο ίδιο ύφος. Τι να σου πω. Για να καταλαβεις τελευταια που δεν ειχα τι να δω εχω ποιασει το imdb και αυτην τη στιγμη ειμαι καπου στην 74(ειδα απο την 1 οτι δεν ειχα δει και κατεβαινα) με εξερεση 5-6 που δεν με ψυθηκα να τις δω. Κοιτα θριλερ δεν θελω διοτι τα βαριεμαι.Οτι αλλο ειδος υπαρχει δνε εχω θεμα. Πειτε μου εσεις ταινιες που σας αρεσαν γενικα ψιλο καινουριες γιατι απο παλιες εχω δει παρα πολλες. ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Απο σχετικά καινούριες και ανεξάρτητα το είδος θα σου πρότεινα αυτές: American Sniper Whiplash The Imitation Game Rush Silver Linings Playbook The Raid: Redemption Source Code 127 Hours Inglourious Basterds Taken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα